konu hız yapmaktan çok gurur olaına dönüyor daha önceki gibii

be nburda kişi yada kişilere siz yapamazsınız dedim mi diyormuyum herkez yapar hava yol surucu şartları saglanırsa dedim sen uzun yol yapmıyorsun yapamazsında demedim.. ama burda isanbul içinde binip yada ara ara durup hızlanıp 150 km giden var sonra sıcak tı basamadım diyor ..
ben orduya gititm kastamonuya gitim ankaraya gitim çanankkaleye gitim izmire gitim hemde hepsine en az 2-3 ker eortalama gitim... zaten 25 - 27 bin km yi buralarda yaptım istanbulda toplasan 3000 belki yapmışımdır..
ben burda kişisel demiyorum ki enden alınıyor yada gocunuyorsun juba dedim mi yada x kişi sen yapamazsın tam aksine herkez yapar
nasrettin hoca hikayesi gibi
kazanın Doğurduguna inanıyorsunda öldüünemi inanamıyorsun 
çözemedim 140 yapar diyorsun hadi 155 yapanda oldu sitede 160 - 165 ne kardşeim diyorsun sallama buda bu hikayeyi getiriyor aklıma madem limit 140 - kazanın dogurduguna inanıyorsun 155 yapar diyorsun
165 diyince öldüğüne neden inanmıyorsun :?

neyse niyetim sözlerim kişisel değil.. motordan bendeanlarım o konud arahat ol aynı zamanda git adres verim görüş türkiye moto ors şampiyonası sayısını hatırlamıyorum kaç birinciliği var Cengiz Yarımdag kendisi abim kadar yakındır birşey olsa ona söyleri myapamadıgım yerde o ilgilenir.. aynı zamanda honda konşuk mootr bu işte profesyoneller gider paramla ona yaptırırm ben motora acıma derken param var havam var demedim siz 165 yaptım diiynce yapamadıgınızdan yada yapmadıgınızdan direk karşı saldırı niyeti ile yakklaşıyorsunuz ben genel konuşuyorum bu sitede de her yerdede kendi arkadaşlarımdada adam motor arızalanır diye artçı almıyor agırlık yapıyor die
öyle çok kişi var
motora acıma derken bişey olacka diye korkmassan çok şey yaparsın dedim...
motoru parçala para ot gibi yoksa paran sus demedim..
redline girmeyen adam çok.. dogru yada yanlş arçı almayan sert fren yapmayan vitesleri kitaptaki devirlerde atan aman bişey olur diye siiznde varır etrafınızda şimdi ben akkaşık değilim sadece benim etrafımda olsun.. motorsikeltle ciddi şekilde kaza yapaıp seken bacagı ile kendinden önce gelip aman motora bişey oldumu diye bakan arkadaşlarım var...
konu kişisel değil bireysel algılama / algılamayın.. bu sitede de başka yerlerdede acemilerde var cimrilerde var ustalarda var zeginlerde çünkü birkesime hitap etmiyor sitenin mantıgıda bu değil zaten herkese hitap ediyor site her kesime..