Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

snv33983.jpg

bu pedalı söküp doğrultabilirsin eskisi gibi olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş

mevlutgs öncelikle çok geçmiş olsun...
...arkadaşlar bende uzun bi aradan sonra tekrar motosiklet aldım ve foruma tekrar dönüş yaptım.(motor yokken foruma girdiğimde içim cız ediyoduda biraz o yüzden pek katılmıyordum sadece izleyiciydim)

artık bende CBR125 ciyim :) saygılar...
...he bu arada orjinal ve yan sanayi debriyaj balatası fiyatlarını bilenleriniz varsa beni bilgilendirebilirler mi?Orjinali 200 tl civarlarında diye biliyorum.

Dostum debriyaj balatası için orjinali ile yamaha ybr125 aynı balatayı kullanıyor.

ben deiştirecektim sorna vazgeçtim cok araştırdım,yan sanayi ye girme zaten,

orjinali 200 küsür lira artı işçilik vs.

İzmirde barış TOK un yamaha servisinde orjinali işçilik artı yagı falan filan toplam 100 liraya deiştiriyor haberin olsun sana iyi bir yamaha bayisi bulmanı tavsiye ederim :)

Mustafa Ben bugün 2500 Bakımına Gidiyorum Gel istersen bemle Servise. :silent: Honda D&B Motor Kadıköy.

ne yani şimdi ybr balataları oluo mu:silent: arkadaşlar kullananlar var mı bu balataları???
sorun çıkarır mı acaba orjinali gibi olmaz tabi...

ne yani şimdi ybr balataları oluo mu:silent: arkadaşlar kullananlar var mı bu balataları???
sorun çıkarır mı acaba orjinali gibi olmaz tabi...

E heralde kullananları bilmesem niye yorum yapayım :farao:

keyfin bilir yamahanın balatasına 200lira verip kazık yemek istiyorsan sen bilirsin:cat:

valla bi ton açıklama yaptım ayıb yani taktıralımmı diye sorman, Sen bilirsin senin motorun

iyide neden kızdın bu kadar...biz emin olmak istedik sadece.sonuçta orjinal değil emin olmakta güçlük çekiyor insan.tek kişinin lafıyla iş yapamayız heralde değil mi? sen sorunsuz olduğunu söyleyebilirsin ama belki sorun yaşayanlarda vardır diye sorduk...

üslubun pek hoş değildi ama yinede teşekkür ederim yardım ettiğin için...sinirli anına denk geldik heralde.

Hayır dostum sınırlı halıme falan denk gelmedn ancak ben sıze test edılmısını soylemekteyım bunlar fabrıka cıkısı olarak tamamen aynı seyler sadece bırıne yamaha dıerne honda etıketı basılmakta bunu bılmen sanrm en azndan bıras neyı anlatm ıstedgmı anlamssındır :)

Hayır dostum sınırlı halıme falan denk gelmedn ancak ben sıze test edılmısını soylemekteyım bunlar fabrıka cıkısı olarak tamamen aynı seyler sadece bırıne yamaha dıerne honda etıketı basılmakta bunu bılmen sanrm en azndan bıras neyı anlatm ıstedgmı anlamssındır :)

ek olarak honda nın balatasında made in philippines yamahanın balatasında made in china yazıyor bizzat alıp inceledim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar