Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ahmet bizde 93 daha motoru alamadık ehliyet yüzünden sen motoru büyütcen nerdeyse helal olsun valla

Büyütmeye daha çok varda, 2007'de alıyodum ben(babam).Kolumu kırdım sonra kış geldi derken 2008 mart 13'te aldık.Bu tarihi hiç unutmuyorum.

Ehliyet konusuna gelince ceza yedikten sonra(14 ay önce, 2008 temmuz ) sadece 3000 km yapmışım.Çok gezmişim dimi?:)
Yaşımın tutmasına da 7 ay kaldı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üçüncü ilandaki Kırmızı motor güzel gözüküyor. KM si de az.. Kullanıcısı da güzel açıklama yapmış ! TLFN ile bir görüş derim :)

5100 km deyim 1000 ve 4000 bakımları yapıldı 7 aydır aralıksız kullanıyorum ve ilk kez bugün 29 ekim kortejinde arka frenim tamamen boşaldı yaklaşık 10 dakika ön frenle idare ettim sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başladı arka fren.sorunun neyden kaynaklandığı hakkında bir fikri olan veya daha önce boyle bi deneyim yaşamış olan var mı ?

:silent: kimseden ses çıkmadı yahu...güncel!

:silent: kimseden ses çıkmadı yahu...güncel!

ben arka tekerimi söktüğümde ve fren balatalarını değiştiğimde, tekrar takıp ilk frene basmamda fren pedalı tamamen boşta dibe iniyor. ilk olduğunda trafikte nooluyor demiştim. sonraları alıştım. fakat gerçekten riskli boşalınca basarken önümdeki araca gireceğimi zannediyorum. pedalı 3-5 defa pompalayınca düzeliyor.

senin belki hidrolik azalmıştır veya bir baktır hidrolikte kaçak varmı. serviste fren merkezini iyice kontrol ettir istersen . fren bu

bencede ikinci ilan ilk ilanda motoruun nasıl durduğuna baksana adam aynayla sabitlemiş motoru duvara... sen olsan öyle koyarmısın motoru.. üçüncü ilandada uçmuş dayı o fiyat çok bence ..... istersen sana link yollarım ( motor ıspartada ) ben bursada bulmasam onu alacaktım

aralarında kıyaslarsak 3.motor derim...fiyatıda uçmuş bulanlara şaşarım honda alıyorsunuz elinizi cebinize atın zahmet olmazsa 3300 den aşağı cbr buluyorsanız bence o motordan çekinin vardır bir zımbırtısı:bounce:

dostum paraya kıyın dıyosunda sahibinden.com daki ilanların fıyatlarına aldanmayın ben motor alırken bıçok satıcıyı aradım 3200 dediği motoru 2900 e bıraknlar oldu ben masaüstü pc ile takas edip aldım 2700 e geldi bana....motorumda gayet iyi bizimn buraların en iyi motorsıklet ustasına gösterdım motoruma iyi not verdı...eğer okul sorunum olmasa ıspartadan 2006 km motoru 2600 e alacaktım..

Son düzenleme:
Tüm ilginen arkadaşlara teşekkür ederim 3.ilandaki motorun fiyatı bana fazla, en fazla 3 bin lira verebilirim. 2.ilandaki kullanıcı en son 3100 e bırakıyor sanırım o olacak. :)

Yalovadaki ilan iyi gözüküyor; Sahibi cok kullanmıyor olmalı ki hiç rastlamadım sokaklarda :mrgreen: Değerlendirebilirsiniz :)

Dostum Motorları bakmadan asla karar veremezsn. Bu motorda km cok da önemli değil. Bakımını güzeL yapabilmek önemli.
Ben 2005 Model, 23ooo km de sattım. Sattığım kişi her ay arar hal hatrımı sorar...
Yani arayacaksın TLFN da konusacaksın; adam sana temizlik konusunda garanti verebliyorsa gider bakar alırsın :)
Ama Ben en cok kırmızısını beğeniyorum.Bu ilanı da değerlendireiblirsin :)

arkadaşlar an itibari ile bursa-izmir-bursa yolculuğumu tamamladım..ilk uzun yol denememdi valla motor benıı hiç yormadı... ama dönüşte boxerıma kadar ıslandım ama olsun :) 80 liralık benzın yaktı sizce nasıl ? toplam uzunluk 800 km civarı.. dönüşte 4. ve 5. vitesle gelmek zorunda kaldım aşırı yağmur ve fırtına vardı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar