Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
meraba arkadaşlar uzun zamandan beri forma katılamıyorum motorum çalınmıştı ondan ilgileniyodum

arkadaşlar an itibari ile bursa-izmir-bursa yolculuğumu tamamladım..ilk uzun yol denememdi valla motor benıı hiç yormadı... ama dönüşte boxerıma kadar ıslandım ama olsun :) 80 liralık benzın yaktı sizce nasıl ? toplam uzunluk 800 km civarı.. dönüşte 4. ve 5. vitesle gelmek zorunda kaldım aşırı yağmur ve fırtına vardı :)

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
meraba arkadaşlar uzun zamandan beri forma katılamıyorum motorum çalınmıştı ondan ilgileniyodum

ikinizede geçmiş olsun

yok edici tekrardan hoşgedin

atmaca motor tam 10 krş yakmış motorun

e yani 10 kuruş yaktı onu hesaplayabildimde... tüketimi nasıl onu sormak istedim tam anlatamadım sanırım !!!

e yani 10 kuruş yaktı onu hesaplayabildimde... tüketimi nasıl onu sormak istedim tam anlatamadım sanırım !!!

ama yazmamışın ki nerden bilelim senin öle bi soru sorduğunu

bence normal benim alet'te aynısını yakıyor belki 6. vites 90'a sabitleyip ve çoğunluğu böyle gitseydin bence bu değişirdi sanırım sen devirli ve 110 km oratalama hızla gittin

giderken baya hızlı gıttım sanırım 3,5 saat içinde ege üniversitesinin önundeydım gelirken hiç sorma gelebildiğime dua ediıyorum :)

arkadaslar iki gün önce henüz rodajı gecmeyen motorumu tanıdık bırısıne denemesı ıcın verdım. adam iki tur attı yanıma geldi yavasladı ve 1. vitesde motoru yaklasık 5 sn liğne kesiciye sokdu. hemen mudahale ettim ama iş işten geçmişdi:(
bugunde2. vitesden 1. vitese gecerken herzamankınden daha sesli bir geciş yasadım nedeni anlattıgım olaymıdır ne yapmalıyım ????
şimiden saolun.

arkadaslar iki gün önce henüz rodajı gecmeyen motorumu tanıdık bırısıne denemesı ıcın verdım. adam iki tur attı yanıma geldi yavasladı ve 1. vitesde motoru yaklasık 5 sn liğne kesiciye sokdu. hemen mudahale ettim ama iş işten geçmişdi:(
bugunde2. vitesden 1. vitese gecerken herzamankınden daha sesli bir geciş yasadım nedeni anlattıgım olaymıdır ne yapmalıyım ????
şimiden saolun.

5 sn devir kesici.Neymiş onun sorunu?
Hızın kaç km'ydi.Mesela 30 km hızla giderken 1. vitese attıysan normal.(Yani bende de var o ses tüm cıbırlardaki gibi)

Son düzenleme:
Furkn rahat ol kardesim normaldir doal olarak sen.sebep olarak onu dusunmussundur :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

arkadaşlar an itibari ile bursa-izmir-bursa yolculuğumu tamamladım..ilk uzun yol denememdi valla motor benıı hiç yormadı... ama dönüşte boxerıma kadar ıslandım ama olsun :) 80 liralık benzın yaktı sizce nasıl ? toplam uzunluk 800 km civarı.. dönüşte 4. ve 5. vitesle gelmek zorunda kaldım aşırı yağmur ve fırtına vardı :)

Dostum izmirde okuyormusun ne yapiyorsun bende bornovadanim haberin olsun :)

5 sn devir kesici.Neymiş onun sorunu?
Hızın kaç km'ydi.Mesela 30 km hızla giderken 1. vitese attıysan normal.(Yani bende de var o ses tüm cıbırlardaki gibi)

20 25 fln ama elim debriyajdaydı bırakmadım ısıkda durana kdr:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------

Furkn rahat ol kardesim normaldir doal olarak sen.sebep olarak onu dusunmussundur :)

saol utku:) yarın o herife ziyarete gitmeyi planyıyodum vaz gectim sayende :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

utku yarın müsayit olursan (benim msn acıksa titret yoksam ben senı yakalayınca tıtretırım)
özelden sana soracaklarım var:))
ben simdi kactim yarın gorusuruz

20 25 fln ama elim debriyajdaydı bırakmadım ısıkda durana kdr:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------

saol utku:) yarın o herife ziyarete gitmeyi planyıyodum vaz gectim sayende :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

utku yarın müsayit olursan (benim msn acıksa titret yoksam ben senı yakalayınca tıtretırım)
özelden sana soracaklarım var:))
ben simdi kactim yarın gorusuruz

Sorun yok normal o ses.İlk aldığımda ben de telaş yapmıştım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

Dostum izmirde okuyormusun ne yapiyorsun bende bornovadanim haberin olsun :)
yok ben izmirliyim bursada okuyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------

duyduğuma göre cıbır 140 yapmaz diolar.. ben kendım bizzat şahsen 140 gördüm var mı aranızda 140 görüp göremeyen ? ( motorum orjınal oynama yok )

evet arkadaş benden duydu düz yolda redline girmeden 140 gördügünü söyledi bende asla yalanlıcık ile suçlamak istemıyorum ancak bu akdar tecrubeli arkadaş biliyorki bu normal bişey deil :)

ben de geçen ay aldığımız cbr ile düz yolda 140 ı zorla görmüştüm. ama daha fazla göremedim.

nasıl yaptın diyorsanız anlatırım. ama çoğumuz zaten 140 yapıyor ötesi hariç

redline a girme konusu hariç tabi. redline a girin ya boşuna mı koymuşlar redline ı:mrgreen:. girmeyeceğim redline ne işe yarar ki:p

Son düzenleme:
ben en fazla 130 gördüm oda 5. vitesti zaten 6. viteste pek fark yapmıyor ama daha biraz gidebileceğini biliyorum çünkü kırmızı ışıkta durmak zorunda kaldım...otoyola filan çıkmak gerek hep şehir içi kullandığım için paso kırmızıya takılıyorsun ister istemez zaten genelde fazla hızlı gitmem tadında bırakırım 90-100 ideal en rahat sürüş hızı bence kasmadan rahat bir yolculuk için:cat:zaten daha ne olsun motorda tip var,ses var,görüntü var,sağlamlık ve ekonomi var önemli olan bence bunlar:bounce:

boy ve kilo da çok önemli hız konusunda. ayrıca 150 yi görenler aynaları çıkarıyor,sinyalleri çıkarıyor, plakalığı çıkarıyor. kaskları çıkaranlar var :p zaten ön cama kafayı iyice indirip camdan bakmak lazım son hız için

ben 1.71 m 60 kiloyum. şimdi 1.90 90 kilo bir insan 140 yapamıyorsa normaldir değil mi

benim aynalar sinyaller ve kask vardı düz yolda.

ben 1,73 üm ve 60 kiloyum cumartesi sabah bilen bilir izmir torbalıdan aydın otobanına girdim otoban geçiş kartımı aldıktan sonra 10000 devirde vites değiştirerek çok rahat 140 ı gördüm.. kaskım ve sırtımda sırt çantam vardı...

ben 1,73 üm ve 60 kiloyum cumartesi sabah bilen bilir izmir torbalıdan aydın otobanına girdim otoban geçiş kartımı aldıktan sonra 10000 devirde vites değiştirerek çok rahat 140 ı gördüm.. kaskım ve sırtımda sırt çantam vardı...

düz yoldan bahsediyorsun değilmi peki ben neden göremiyorum çok rahat bu hızı veya benim dayıoğlu neden göremiyor bu hızı merak ediyorum

70 kilo'yum 182 boyum var üzerine yatıyorum 125-130 arası oynuyor 1 kez gördüm 140-145 arasını oda yokuş aşağı bide üzerine yatınca

ya sizin motorlar üstün ya bizim motorlarda sorun var hemde aynı sorun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar