Aşkımı Görmek istiyenler.. http://www.motosiklet.net/forum/mot...lime-kavustum-allahim-kaza-bela-vermesin.html
2.9-3.1 arasınad yakıyor benim motor.ya arkadaşlar şehir içi sizin test ettiğiniz değerlerde kaç yakıyo yada şöyle yapalım 100 kmde kaç L yakıyo öğrenciyiz sonuçta
Dur sende içine kurt düşürme tam neşesinin yerinde olduğu sıraneden bu kadar düşük km de satışa çıkardığını hiç düşündün mü peki bi sakatlık olmasın??:silent:
Aramıza hoşgeldin dostum vardır her işte bir hayır :rendeer:
geçen gün ufak bir gezi yapmıştık fotoları ekleyememiştim şimdi yapabildim....kırmızı kankalar
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL][/QUOTE]![]()
Negüzel İnşallah bende katılırım Valla özeniyorum kardeş:bounce:
metzelderden şaşma derim ben,param olsa hemen alırım vallla
Benim canavar için en iyi Yarış ve cadde lastiği metzeller Sportec M3 mü ? arkadaşlar Daha iyisi varmı:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------
Yok yok Arkadşlar Karar verdim Bugün Aydın motordan Yağmurluk aldım Ne lastik önerirsin motoruma diye 17" 1532500 130/70 - 17 62S TL Lasertec 90Euro Yani 190 tl sırf arka. Bunu önerdiler Cumartesi günü inşallah alıcam..

bende cumartesi sabah yapıyorum bakımını resimlerini koyarım :cat:
130/70 senin performansnı etkiler ya 110/80 yada 120/80 taktır.
Pirelli MT75 önerimdir :cat:
Ben de Haftada bir ölçtürüyorum... Yalnız Sürekli Arka lastiğin hava basıncı artmıs oluyor. Genelde 32 olan basınc ölçtürünce 38 e yükselmiş oluyorAcayip bir durum
![]()