beyler ses çıkmıyor son zamanlarda motora binmiyormusunuz yoksa???dynerr arkadaşımız binemiyor ya siz...
yok bugun cıktı alçı bandajda su an daha iyiyim![]()
Benim ki ile takasa girek mi![]()
Ohooo Benim motorda çizik bile bulamazsın dostum2-3 göze batmayan cizik mevcut ; Onları da arasan bulamazsın
Ayna işimi de hallettim
Ayna İST da; pazartsi orjinali elimde
Düşünürsen görüşürüz![]()
Cbr 600 f ile başlamayı düşünüyordum daha henüz kendi kafamda kararlaştırmışken.. Sonra internette moto forumlarını ararken burası çıktı karşıma ve okumaya başladım.. Sanırım benim için en iyisi 125 cbr ile başlamak olucak ötekisi emeklemeyi bilmeden koşmaya benzemek olucak.. inş çok yakın zamanda bende aranızda olacağım =))
p.s: Ama aklımı kurcalayan bi kaç soruda var örn: Ben 140 kilo civarı 1.74 boyu olan birisiyim. Acaba bu cbr 125 benı taşıycakmı vs.. Cbr 125 ise çok cılız gözüküyor =)
merhaba arkadaşlar motoru bugün teslim aldım sadece sağ kafa grenajı gelmemişti oraya idareten başka bi cıbırınkini takmışlardı haftaya benimki gelecek grenaj konusunda bir sorunum yokta.
ama motorun sesi baya değişmiş çok felaket bir tok ses var motorda bide motorun sesini rölantide dinlediğimde içinde hışırtı gibi sesler geliyor arkadaşlar sizce neden olmuş olabilir motor yaklaşık 40 45 gün kadar yattı serviste birde 4000 bakımı geldi diye düşündüm 3823 kmde ama bırakırkende motordan öyle bir ses çıkmıyordu.