Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faturayı aynen yazıyorum
4000 km bakım yapıldı(yağı değişti yani),debriyaz gaz ayarı kontrol edildi,antifriz kontrol edildi,zincir ayarları yapıldı,lastik havaları kontrol edildi,genel kontroller yapıldı,extra olarak 1-2 somon takıldı toplam 42 lira tuttu,zaman olarak yarım saat

tabi 250 cc ve üstü motorlar için saat işçilik ücreti farklı

oynama payını bi anlasam:p

4.000 bakımı ile iligli bilgiler iyi oldu bende 3700 deyim az kaldı :cherry:

Bu arada honda sitesinde cbr 125 in liste fiyatı 5.480 den 5.770 olmuş hayırlı olsun :queen:

vay anasını bee bunlarda yamahanın arkasından gidiyo zam bakımından hadi hayırlısı bakalım yaz sezonu ne kadar zam yapcaklar.6250 olursa yaza kadar hiç şaşırmam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 PM ----------

bi de 6 ekimden geçerli diye yazmışlar vay bee

Veeeeeeeeee.. Nihayet...!!! CBR 125 Kervanına ben de katıLdım arkadaşLar... 06.10.2009 itibariyLe benim de artık turuncu bi CBR 125 iim var... dün trafiğe verdim evraklarını.. üstüme alıyorum.. plaka keiskmiş yenidne çıkartıyorum.. En kısa zamanda ad resimLerini koyarım :) SevgiLer.. SaygıLar..

slm arkaadaslar beyaaz ampul tavsiye etcek varmıı acabaa
Excelite Premium HS2 12V 35/35W tavsiye edenler oldu sağolsunlar ancak ben bulamadım hemşerim.Olurda bulursan haber beklerim:cat:
http://www.motorcyclenews.com/upload/215580/images/01cbr125r.jpg

Arkadaşlar bu renk bi kasa mevcutmu mevcutsa nereden temin edebiliriz?
Türkiye de henüz mevcut değil.

Veeeeeeeeee.. Nihayet...!!! CBR 125 Kervanına ben de katıLdım arkadaşLar... 06.10.2009 itibariyLe benim de artık turuncu bi CBR 125 iim var... dün trafiğe verdim evraklarını.. üstüme alıyorum.. plaka keiskmiş yenidne çıkartıyorum.. En kısa zamanda ad resimLerini koyarım :) SevgiLer.. SaygıLar..

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğyile:rendeer:

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin azcık bilgi versen iyi olurdu kaça aldın kaç model kaç km'de felan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 AM ----------

http://www.motorcyclenews.com/upload/215580/images/01cbr125r.jpg

Arkadaşlar bu renk bi kasa mevcutmu mevcutsa nereden temin edebiliriz?

dostum bu yeni kasa geleceği ve ne zaman geleceği meçhul yani

İyi diLekLeirniz için teşekkürler...

Allah hepimize daha iyisini ve kazasız beLasız binmeyi nasip etsin İnşaLlah...

Motorum

2005 Model - 16.800 Km - Turuncu - Siyah - Kaza geçirmiş. amagrenajları çok temiz. orjinali takılmış. - Arka lastik 130 luk kalın takılmış. Fiyatı 2.650 ye aldım. öğrenciymiş acil ihtiyacıvarmış. peşin paraya aldım.

Burda 7-8 sene honda bayiliği yapmış bi usta vardı ona götürdüm. motor kaza geçirmiş ama çok iyi toplanmış. parçaları gayet sağlam dedi. motorun bu fiyata göre çok iyi olduğunu söyledi. usta tamam deyince ben de aldım. plakası kesikti lakayı yenidne çıakrtırıyorum ve ruhsatı da üstüme alıyorum. çarşamba verdm. bakalım en kısa zamanda binmek için sabırsızLanıyorum :)

Tekrar Allah hepimize kazasız beLasız binmeyi nasip etsin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 PM ----------

Bu arada ArkadaşLar bişey sormak istiyorum... Benim Motor turuncu siyah... resimdekinin aynısı...

42738545.jpg

SorguLamada aşağıdaki gibi çıkıyor.. Acaba repsoldü de grenajları turuncu ile mi değiştirdiler.. yoksa bu şekilde yazması normaL mi ? Bilgim oLmadığı için sizlere soruyorum.. Bana yardımcı oLursanız sevinirim..

Teşekkürler..

Markası: HONDA
Modeli: 2005
Sahip Belge Tarihi: 06.10.2009
Tescil Birimi: ANTALYA
Renk 1: MAVİ (Lacivert)
Renk 2: TURUNCU
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

genelde Repsollerde lacivert turuncu yazıyor ancak burası türkiye sonuçta öyle de yazmış olabilirler :)

oynama payını bi anlasam:p

cıbırdan cıbıra belki fark olur diye sormuştum :)

hayırlı olsun hocam güle güle kullan tekerin yere düz bassın :rendeer:

Arkadaşlar sizlere kışın Cbr kullanmakla ilgili sorum olacak.Kış koşullarında motor kullananlara bu konuda danışmak istedim.Uygun mont kask vb. alındıktan sonra kullanım rahatlığı ve güvenliği açısından kışı motorla geçirmek nasıl olur?Yorumlarınızı bekliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar