Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hımm yani abi 2 ye 3 at diosun hemen sal dion debriyajı anladım gidicek yani o sorun ha dur ben bi bayramdan sonra gösteririm;)

hımm yani abi 2 ye 3 at diosun hemen sal dion debriyajı anladım gidicek yani o sorun ha dur ben bi bayramdan sonra gösteririm;)

motoru yeni aldın ve doğal olarak kuşkulanarak kullanıyorsun fakat bu yüzden rahat kullanamıyorsun okuduğum kadarıyla bunu anladım,serbest bırak kendini motor üstünde ufak şeyleri düşünerek motora binme,motorun üstündeken sadece zevk almayı düşün bi müddet sonra bakmışsın o sana sen ona alışmışsınız tek teker yapıyorsunuz:mrgreen:şaka bir yana motoru kullandıkça dilinden daha iyi anlarsın o yüzden aceleci olma :cat:

hiç oldu mu şimdi bu ya motorun tüm albenisi gitmiş yerine semer vurulmuş eşşek gelmiş:pr:motoru bu hale sokmayın yazık valla illa böle bişi istiyorsanız gidin endro vb alın hiç olmadı ybr alın apache alın ama cıbıra bunu yapmayın:queen:

evet motorun hiçbir albenısı kalmamış:farao:zaten bu rengın bi albenısı yok bence

ama diğer sayfadaki mavi cbrdaki calışma bence gayet hoş

evet mavi cbr a yakışmış ama abartılmamış olmasından dolayı göze hoş geliyor aynalarada tam not verdim jantlarada fakat bu foto berbat olmuş batırmışlar güzelim motoru...ben motorum güzel görünsün diye arkama artçı bile almıyorum motor kayboluyor böyle bişeyi asla takmam herhalde :bounce:

valla hepinizden allah arzı olsunn bu sitedede olmasa valla hiç bişi olmazdı yaa sağ gibi kalırdım allah razı olsun kardeşlerim ne zaman şöyle bütün cbrciler toplanıp gazlıycaz:):):

FireStarteR hayırlı olsun darısı benım gıbı cbrsı olmayanların başına :)

aminn :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 PM ----------

s.a arkadaşlar ben 18 yaşındayım 19 a dogru gidiyorum honda cbr almayı %100 kafaya koydum ama bunun için baya bi süre çalışıp bi kenarı para koymam lazım
bende bir gün sizin gibi bu forumdan yazıp yeni arkadaşlar edinip gezmeyi hayal ediyorum
işallah boşa cıkmaz bursa gezisi çok güzel geçmis göründügü gibi motoru alırsam bile ehliyet almadan trafkte sürmeyi düsünmüyorum Herkese iyi Bayramlar

valla hepinizden allah arzı olsunn bu sitedede olmasa valla hiç bişi olmazdı yaa sağ gibi kalırdım allah razı olsun kardeşlerim ne zaman şöyle bütün cbrciler toplanıp gazlıycaz:):):

sen nezaman istersen :cat::p:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 PM ----------

ahmet93

tekrar baktım 2 foto daha buldum

bencde kolay kolay aparat bulamazsın gibi yuksek ihtimal el yapımı olacaktır eger alet varsa bi deneyın derim ben

ÇİN MALI GİBİ DURMUŞ HAA motor çok kötü gözüküo ya bu ne hiç yakışmamış ya :queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayramınız mübarek olsun..

merhaba arkadaşlar
sonunda cıbırıma kavuştum:)
çok yakında fotoğraflarınıda koyucam:)
ilk ankara buluşması ne zamansa dört gözle bekliyorum:)

Ne zaman aldın ne kadarda aldın kaç model kaç binde ???

Alacak olan arkadaslarımız var, bilgilendirmen gerek :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar..Ben bir cıbır hastasıyım,,bu sitedeki çoğu arkadaş bunu biliyor zaten..Benim 2005 model cıbırla iyi bir kaza yaptık.bi tane kamyonet yoldan çıkıp gelip bize çarptı,,tabi motor haşat..neyseki biz sağlam,,zarallığımızıda aldık..makinayıda o halde sattım.

Şimdi bana sıfır bi tane cıbır lazım. Turuncu veya Kırmızı siyah olan renk..Repsol olmayacak..diğer makinam Repsol du.....İstanbulda,,Ankarada,veya başka bir memlekette ..Bayiide sıfır makina varsa bi zahmet bana haber verin.kış gelmeden hemen gelip almalıyım...Cıbırsız bir hayat zor valla..Hangi bayideyse telefonunu buraya bi zahmet yazın arayıp işi bitirelim, gelip alayım..

@Ozaktasi
abi Osmaniye de Honda Şahin motoda ellerinde şu an yok . Osmaniyeyi pas geçebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar