Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya beyler benim boyum 1.72 kilom 80 bana gidermi acaba?? (1 aydır bu foruma katılıorum en başta sormam gerekirdi soruo ama :)):D

kardeşim hakkaten cuk die oturmuşsun çok yakışmış sen cbr a binmek için yaratılmışsın:) gerçekten yakışmış dostumm...

:):)sağol dediğim gibi 180e kadar pek sırıtmaz insan ama sonra bıraz sırıtabilir onun içinde ornek vereyım sizlere

bu arkadaş benım kuzende 1.83-84 olabilir kilo 65en fazla:mrgreen:

seLam arkadaslar

Ben honda cbr 125 almak istiorum ama kışın fiyatlar düşer diolar düşmez diyende war:) haqisi doqru? we suda war bu motor hakkındaki düşüncelerinz nedir değermi 5000 bin tl ye? bayadır araştırıyorum ama genede tavsiye edebilceqinz estetik we uyqun bi motor warmı :)

Ben honda cbr 125 almak istiorum ama kışın fiyatlar düşer diolar düşmez diyende war:) haqisi doqru? we suda war bu motor hakkındaki düşüncelerinz nedir değermi 5000 bin tl ye? bayadır araştırıyorum ama genede tavsiye edebilceqinz estetik we uyqun bi motor warmı :)

Dostum geride kalan 850 sayfa var o sayfaları kurcalarsan sorunun yanıtının döne döne verildiğini göreceksin:cat:

5000 tl ye değer kafanı yorma.

5000tl yı bu motora cok görucek oluyorsan arkadasım samımı olarak soyluyorum gıt yamaha ybr125 al cok konforlu bı motor duşsende ıcın yanmaz grenaj yok az yakar saglam guzel bır motordur...ama cbrın havası baska :bounce:

arkadaşlar uzun zaman dan beri konuşamıyoruzz bende en sonunda cbr sahibi oldum bide akapovic eksoz takdırdım manyak sesi çıkıyo tawsiye ederim arkadaşlar:cat:

saolasın yeni kasalarda çok pahalı dostum:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:57 PM ----------

Akapovic yeni mi çıktı o marka?:cherry:

yoq kardeş büyük motorların üstünde hep o eksozdan war :cat: takdırırsan bakarsın sesine:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------

hayırlı olsun dostum biraz daha bekleseydin yeni kasayı alsaydın :)

daha fazla bekliyemedim hasretinden ehliyeti alır almaz aldım motoru kardeş:)

Ya beyler bu yeni cbr türkiye ye ne zaman gelcek ve fiyatı ne olcak bilen varmı?

Son düzenleme:
Ya millet bu cbr ın yeni kasası ne zaman gelcek fiyatı ne olcak bilgisi olan varmı bu konudaaa???

Ya millet bu cbr ın yeni kasası ne zaman gelcek fiyatı ne olcak bilgisi olan varmı bu konudaaa???

dostum bence çok beklersin gibi geliyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 PM ----------

:):)sağol dediğim gibi 180e kadar pek sırıtmaz insan ama sonra bıraz sırıtabilir onun içinde ornek vereyım sizlere

bu arkadaş benım kuzende 1.83-84 olabilir kilo 65en fazla:mrgreen:

uyuz reklam etmişin lan beni :p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

Bu kişi Mt'den melocan değil mi?

ewet dostum benin tanınmak gerçekten hoşuma gitti:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 PM ----------

YA beyler cbr la şehirler arası yol yapılabilirmi örn 500 km lik antalya-adana yolu. motor şişme filan yapmaz dimi:) rahat yaparmı 500 km yolu ??aydınlatırsanız sevinirm saygılar!

dostum ben istanbul konya karaman yaptım tek seferde ortalama 850-1000 km arası motor giderde sen gidermisin onu düşün inanılmaz yorucu oluyo motora değlde kendine yazık ediyorsun haberin olsun:cat::rendeer:

arkadaşlar 0 repsol model 2010 cbr 125 almış bulunuyorum hepinize teşekkürler şükranlarımı sunarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar