Ben honda cbr 125 almak istiorum ama kışın fiyatlar düşer diolar düşmez diyende warhaqisi doqru? we suda war bu motor hakkındaki düşüncelerinz nedir değermi 5000 bin tl ye? bayadır araştırıyorum ama genede tavsiye edebilceqinz estetik we uyqun bi motor warmı
![]()
Ben honda cbr 125 almak istiorum ama kışın fiyatlar düşer diolar düşmez diyende warhaqisi doqru? we suda war bu motor hakkındaki düşüncelerinz nedir değermi 5000 bin tl ye? bayadır araştırıyorum ama genede tavsiye edebilceqinz estetik we uyqun bi motor warmı
![]()
arkadaşlar uzun zaman dan beri konuşamıyoruzz bende en sonunda cbr sahibi oldum bide akapovic eksoz takdırdım manyak sesi çıkıyo tawsiye ederim arkadaşlar:cat:
arkadaşlar uzun zaman dan beri konuşamıyoruzz bende en sonunda cbr sahibi oldum bide akapovic eksoz takdırdım manyak sesi çıkıyo tawsiye ederim arkadaşlar:cat:
Akapovic yeni mi çıktı o marka?:cherry:
hayırlı olsun dostum biraz daha bekleseydin yeni kasayı alsaydın![]()
Bu kişi Mt'den melocan değil mi?
çakma akrapovic taktırdın heralde.
Ya millet bu cbr ın yeni kasası ne zaman gelcek fiyatı ne olcak bilgisi olan varmı bu konudaaa???
Bu kişi Mt'den melocan değil mi?
YA beyler cbr la şehirler arası yol yapılabilirmi örn 500 km lik antalya-adana yolu. motor şişme filan yapmaz dimirahat yaparmı 500 km yolu ??aydınlatırsanız sevinirm saygılar!