yapma ya geçmiş olsun mertka hayırdır nasıl oldu
geçmiş olsun tekrar Mert . Mert le gezimiz kötü sonuçlandı iskenderunda maceralı bir gündü
geçmiş olsun mertka üzüldüm.daha kötüsüde olabilirdi bide onu düşün.mesela benim halimi düşünde kendi haline şükret.herşeyin ötesi sağlık ama bunlarda can sıkıcı mevzular.ne yapıcam bilmiyorum bende.grenajları komple boyatmayı düşünüyorum acaba boyatmışken kendi rengi değilde daha farklı bi renkmi kullansam.kimsede olmayan değişik bişey.. kararsız kaldım bu konuda.
beyler su kiralık motor hakında bişey bilen varsa yardımcı olsun istden???
dostm buyuk ıhtımalle uyar gıbıme gelıor bu elcıklerarkadaşlar bu elcikler bizim cbra uyarmı?deneyen filan var mı?
http://www.sahibinden.com/honda_slikon_elcik_siyah_renk_-19WQQaXQQ16298258WQQpXQQdisplayitem
dostum tanıdık bı reklamcı arkadasın varsa bu fotografı goster yada aynısını tarıf et sana yardımcı olur aynısını yapar veyatta el becerın ıyıse gereklı olan fılm folyo vs malzemeye alıp kendınde yaparsın o kadar zor bısıy deıl ama ıscılıgının ıyı olması lazım guzel gorunmesını ıstıorsan tabibgn sahibinden.com da gezinirken gördüm. sanırım fark kaşı yapmış adam. bence yakışmış benim çok hoşuma gitti. bunlardan aksesuarcılarda satılıyor mu adam kendi özel mi yaptırmış acaba?
![]()
![]()
yok birader yapamassın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------
ama batırıyorsunuz konuyu allahım yarabbim ya nerde eski cbr125ciler
bugünde ilk kazamı yaptım koç gibi çalılara girdim bende biraz ufak tefek çizikler var ama motorun masrafı çokale:
Lastik basınçlarıyla ilgili bu değerler yardımcı olur sanırım.lastiklere hava basmam lazım ama daha hiç basmadım önce nası basmam gerektiğini daha sonrada ön tekerin kaç arka tekerin kaç olması gerektiğini söyleyebilrmisiniz?