Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm (arkadaslar)-(abiler) aranıza yeni katıldım adım ahmet 20 yasındayım... 2009 model 2. el yeni kasa honda cbr 125 r arıyorum yardımcı olabılırmısınız???

yapmayın beyler burda hepimiz dostuz .fikir paylaşıyoruz yardım etmek için burdayız.kımsenın olmadıgını bir düşünün...

yapma ya geçmiş olsun mertka hayırdır nasıl oldu

çok sağol usta valla o kaza öncesinde ciddi bi kaza geçirmiştim zaten yolun ortasından dönmeye çalışan bi arabaya çarpıyodum motor kızakladı falan orda zor zar kurtardım ama durduk herifle biraz tartıştık falan sürdüm gidiyodum yol biraz dardı o viraja o hızda girmemem gerektiğini tam çam ağacına girmeden anladım asıl olan bu usta tekrar çok sağol

geçmiş olsun tekrar Mert . Mert le gezimiz kötü sonuçlandı iskenderunda maceralı bir gündü

çok doğru dedin halil güzel bi gün geçirdik ama ne yazikki öyle sonlandırmadık çok sağol

geçmiş olsun mertka üzüldüm.daha kötüsüde olabilirdi bide onu düşün.mesela benim halimi düşünde kendi haline şükret.herşeyin ötesi sağlık ama bunlarda can sıkıcı mevzular.ne yapıcam bilmiyorum bende.grenajları komple boyatmayı düşünüyorum acaba boyatmışken kendi rengi değilde daha farklı bi renkmi kullansam.kimsede olmayan değişik bişey.. kararsız kaldım bu konuda.

çok geçmiş olsun arkadaş senin durumun benıimkinden çok daha can sıkıcı aslında motosikletin resmini falan eklesen arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız bende en kısa zamanda motorun fotoğraflarını ekliyecem ikimizide çok geçmiş olsun.

camdan baktım da şuan motorumun başında birkaç bayan var ve çocuklarının motor üstünde fotolarını çekiyorlar motorum konu mankeni oldu umarım nazar değirmezler yada düşürmezler::meleeek:

beyler sıze bı soru sorucam cbr 125 liği atikleştirebilirmiyiz gazla veya yarı debriyaj ile önünü kaldırmak ıstesem bunu yapabılırmıyız ??

yok birader yapamassın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------

ama batırıyorsunuz konuyu allahım yarabbim ya nerde eski cbr125ciler

bişey sormaya gelmıyorsun birader devir değişiyor eski motorcu eskide kaldı

beyler istde avrupa yakasında motor kiralıyacamız biyer biliyonuzmu bi yardımcı olun:silent:silent:silent:silentsilent:silent:silent:

bgn sahibinden.com da gezinirken gördüm. sanırım fark kaşı yapmış adam. bence yakışmış benim çok hoşuma gitti. bunlardan aksesuarcılarda satılıyor mu adam kendi özel mi yaptırmış acaba?
12239534zmd.jpg

12239534s9k.jpg

dostm buyuk ıhtımalle uyar gıbıme gelıor bu elcıkler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 AM ----------

bgn sahibinden.com da gezinirken gördüm. sanırım fark kaşı yapmış adam. bence yakışmış benim çok hoşuma gitti. bunlardan aksesuarcılarda satılıyor mu adam kendi özel mi yaptırmış acaba?
12239534zmd.jpg

12239534s9k.jpg
dostum tanıdık bı reklamcı arkadasın varsa bu fotografı goster yada aynısını tarıf et sana yardımcı olur aynısını yapar veyatta el becerın ıyıse gereklı olan fılm folyo vs malzemeye alıp kendınde yaparsın o kadar zor bısıy deıl ama ıscılıgının ıyı olması lazım guzel gorunmesını ıstıorsan tabi:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 AM ----------

yok birader yapamassın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------

ama batırıyorsunuz konuyu allahım yarabbim ya nerde eski cbr125ciler

utku hayırdır aslanım noluo yawww:):)1-2 haftadan berı yogunum hayattan kopmusuz yawww:cherry:

lastiklere hava basmam lazım ama daha hiç basmadım önce nası basmam gerektiğini daha sonrada ön tekerin kaç arka tekerin kaç olması gerektiğini söyleyebilrmisiniz?

arkadaşım yanaş bi benzinliğe ön tekeri 29 arka tekeri 33 bar basınçlı olacak şekilde hava bas ok...

1imageforsilan219848580.jpg

3imageforsilan219848580.jpg

arkadaşlar arka lastiği bu ebatta yapmak istiyorum bunun ölçüsü 120/70 /17 değil mi?

Son düzenleme:
dostum tam boyutu bellı olmuor ama 110 luk veya 120 lık lastık alıp rahatlıkla takabılırsın benım sahsı dusuncem 130 luk dısında hepsı takılabılır

bugünde ilk kazamı yaptım koç gibi çalılara girdim bende biraz ufak tefek çizikler var ama motorun masrafı çok :pale:

Geçmiş olsun arkdaşım.ilk ve son olur inş.

lastiklere hava basmam lazım ama daha hiç basmadım önce nası basmam gerektiğini daha sonrada ön tekerin kaç arka tekerin kaç olması gerektiğini söyleyebilrmisiniz?
Lastik basınçlarıyla ilgili bu değerler yardımcı olur sanırım.

263ul.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar