aynı lastikten ben de aldım. 100 lük gibi durdu ama deli lastik:cherry: direk teker yapıyor
dediğim gibi motosikletin baglı oldugu Honda bayiisinde bütün bilgileri yazar zaten bir ustaya göstersen o anlar ne olup olmadıgını :cat:
teşekkürlerrr :rendeer:
dediğim gibi motosikletin baglı oldugu Honda bayiisinde bütün bilgileri yazar zaten bir ustaya göstersen o anlar ne olup olmadıgını :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 PM ----------
yanak boyutu 80 olmadıgından öyle duruyor ancak 100lüklere göre daha iyi bir yol tutuşu var bu bir gercek 80 olsa viraja yatamassın motor yatmak istemıyor o zaman :rendeer:
aynen alman malı gayet iyi zaten aşınan kısımları sanırım sendede bendede aynıdır cunku buyuk jant için oldugundan yere gelmesi imkansız yerler aşınmış üstü sıfır gibi![]()
düz gitmemişler . yatırıp sürmüşler:mrgreen:
hiç patinaj çekmiyor hatta dönerken gazı kökleyince eskiden arkasını atardı ne güzel şimdi önünü atıyor:cherry:
hondayı bılmezmısın ozel honda markalı kazıkları var musterılerı ıcın ısteyene bedavaya verıyorlar :mrgreen: o paraya on arka metzeller alırsın demi??
Arkadaşlar ben de karar verdim metzeler lasertec 130-70 r17 alıcam..130 meselesine gelirsek motorun performansı konusunda benim zaten ehliyetim yok uzun yolda yapmıyorum 2010 haziran da yaşım tutuyo, en erken 2 ayda ehliyet alma süresi yani 1 sene daha var ehliyeti cebime koymama bu yüzden otabana çıkıpta hız yapma gibi niyetim de yok.Biraz daha şekil olsun ara sokalarda en fazla 3. vitese atabiliyorum, sadece benzin almaya giderken 250-300 km'de bir hız yapıyorum..Fiyat hakkında ne diyosunuz ve tabiki lastiğin yol tutuşu hakkında bilgi verirseniz sevinirim..Buyrun link
http://www.motolastik.net/main/product_detail.asp?pro_ID=575&sub_cat_ID=90&cat_ID=21