Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beni pek ilgilendirmiyo para kısmı genelde babam bakıyo o işlere:cherry:

ilerde yolda kalınca da mı baban bakıcak ? her geziye çıkmadan önce babana söyle bence hoş ehliyetin varmı o nu da bilmiyom ya geziye çıkman için...
eliniz anahtar tuttsun biraz bir keresinde yolda burgman kalmıştı. yardım etmek için durdum motor çalışmıyo elektrik gitmiyo hiç bi yere... sigortasına baktım yanmış ... scooter ımdan bir tane yedek çıkarıp taktım ve çalıştı adam o kadar sevinmişti ki :queen::queen:

spreye gelince würth ün balata spreyi var piyasada 20 ytl den fazla olacağnı tahmin etmiyom mutlaka alın sizi 1 sene idare edecektir ;)

Son düzenleme:
ilerde yolda kalınca da mı baban bakıcak ? her geziye çıkmadan önce babana söyle bence hoş ehliyetin varmı o nu da bilmiyom ya geziye çıkman için...
eliniz anahtar tuttsun biraz bir keresinde yolda burgman kalmıştı. yardım etmek için durdum motor çalışmıyo elektrik gitmiyo hiç bi yere... sigortasına baktım yanmış ... scooter ımdan bir tane yedek çıkarıp taktım ve çalıştı adam o kadar sevinmişti ki :queen::queen:

spreye gelince würth ün balata spreyi var piyasada 20 ytl den fazla olacağnı tahmin etmiyom mutlaka alın sizi 1 sene idare edecektir ;)

Hayır ben para konusunda söylemiştim "O işlere babam bakıyo" diye.Geçen yaz arkadaşın racer 200 motoruyla az uğraşmadık.Genelde parça artıyodu ama herşey birden olmuyo..
(Ehliyeti almama da 10 ay filan kaldı)

bur k@ işte bende o spreyden bahsediyordum sanayide 5 tl würth marka fazla vermeyin servislerden alıp :cat:

ArkadaşLar seLam.. Ben de CBR almak istiyorum.. antaLyadan araştırıyorum.. ama pek yok gibi.. olanlar da ya pahalı.. ya da km ucuz.. piyasasını öğrenmek açısından sizlere danışmak istedim. ben en aşağı 2006 düşünüyorum ? siz ne dersiniz ? fiyatlar ne civarlarda alsam uygun oLur ? şimdiden teşekkürler..

ArkadaşLar seLam.. Ben de CBR almak istiyorum.. antaLyadan araştırıyorum.. ama pek yok gibi.. olanlar da ya pahalı.. ya da km ucuz.. piyasasını öğrenmek açısından sizlere danışmak istedim. ben en aşağı 2006 düşünüyorum ? siz ne dersiniz ? fiyatlar ne civarlarda alsam uygun oLur ? şimdiden teşekkürler..

arkadaşım bende cbr alacağım için her gün takip ediyorum satılık ilanlarını antalyada bir sürü var hep denk geliyor ilanlara bakarken.istersen mesaj olarak atabilirim linkleri..

Max 3250 TL ye ; 10ooo km asmamıs temiz bir motor alınabilir !

sahibinden.com da her gün yeni cbr ilanlarını takip ediyorum eskilerede baştan aşağı baktım adam 20bindeki motora tutup 3.500 4000 civarı fiyat koyuyo bu nedir kafayı yicem ya ne sanıyorlar elindekini 600lük mü ? :pr:

Yoo ; Ona bakarsan 10ooo km yapmamıs motorlara 2750 felan isteyenler de var...

4OOO TL lik bir ilanı 3200 Lere kadar düşürebilirsin! Ben 7ooo TL lik ilandaki motoru 55oo ae aldm :)

Hayır sahibinden aldım... 7ooo TL idi ilanda. Yani demek istediğim ilanlara aldanma ; ara konus bak nasıl oynuyor fiyatlar :)

Oynanmamış ; Orj km si 10ooo km altında olsun , 10ooo de sen yapar satarsın işte :)

Arkadaşlar yeni cbr alacaklara söyluoyrum. alacagınız motorda servis kitabının olmasına dikkat edin ki ne zaman hangı sıklıkla servise girmiş ögrenin.

ben motorumu 16binde 3.500den 3000e indirerek aldım ve gayet memnunum sadece hava filtresi deişti.

Bugunde Diablo SuperCorsa 120/70 lastik taktırdım arkaya malum düşmemden sonra.

çıkma cok temiz bir lastik tanıdık vasıtısaı ile 40 liraya taktırdım.Sıfırı 400 lira :)

kışa kadar idare edip kışa dogru ikisini birden deiştirecegim.

Lastigi test ettik trafige kapalı alanda cidden iyi bir lastik zaten pek kullanılmamış oldugundan ısındıktan sobra iyi bir yoltutuşu var.

eski lastiklerimden daha iyi eskileri bridgestoen du.Pirelli tavsiye edecegim tek lastik arkadaşlar ancak benım buldugum gıbı bulrusanız alın yoksa fiyat bayagı tuzlu olabiliyor sıfırında :p

Arkadaşlar yeni cbr alacaklara söyluoyrum. alacagınız motorda servis kitabının olmasına dikkat edin ki ne zaman hangı sıklıkla servise girmiş ögrenin.

ben motorumu 16binde 3.500den 3000e indirerek aldım ve gayet memnunum sadece hava filtresi deişti.

Bugunde Diablo SuperCorsa 120/70 lastik taktırdım arkaya malum düşmemden sonra.

çıkma cok temiz bir lastik tanıdık vasıtısaı ile 40 liraya taktırdım.Sıfırı 400 lira :)

kışa kadar idare edip kışa dogru ikisini birden deiştirecegim.

Lastigi test ettik trafige kapalı alanda cidden iyi bir lastik zaten pek kullanılmamış oldugundan ısındıktan sobra iyi bir yoltutuşu var.

eski lastiklerimden daha iyi eskileri bridgestoen du.Pirelli tavsiye edecegim tek lastik arkadaşlar ancak benım buldugum gıbı bulrusanız alın yoksa fiyat bayagı tuzlu olabiliyor sıfırında :p

aynı lastikten ben de aldım. 100 lük gibi durdu ama deli lastik:cherry: direk teker yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar