Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bana cbr 125 lazım tercihen siyah veya turuncu uygun fiyata tavsiye edebileceğiniz varmı acaba satılık varsa zahmet olmazsa özelden mesaj atabilirmi ( mümkünse 3.000 lirayı geçmesin :) )

arkadaşlar bu deponun üzerinde unleaded fuel only yazısı var iğrenç bi yapışkanla yapıştırılmış olan.. çıkarmaya çalıştım da böyle direk gelmiyo küçük küçük parçalar halinde geliyo ve çok sağlam yapışmış. çıkarmanın kolay bi yolunu bulan, bilen var mı acaba :) arz ederim

merhaba arkadaşLar aranıza yeni katıLdım şöle hic üşenmeden 756 sayfayı doLaştım yorumLara baktım cok güzeL yorumlar bende kesinLikle cıbır alıcam :) ama iLk önce ehliyet tabi :)

hoşbuldukk.. :)
ya bişey sorucam ben 02.12.1992 doğumluyum ne zaman ehliyet sınavına girebilirim acaba.

2009-1992=17 ... Bu yıl doğumgününü kutladıktan sonra A2 ehliyet için kursa yazılabilirsin.

ahh ahh cok sabırsızlanıyorumm. :)

bende ehliyeti almadan önce alıcamda ne tavsiye edersiniz. Repsol mü alsam acaba benim icin hangisi uygundur sizce :silent:

Son düzenleme:
Senin için mi? Ona sen karar ver , ne renk istiyorsan onu al...
Ama , bana kalırsa ehliyet aldıktan sonra al.
Hem doya doya binersin , hem de kış sezonu olduğu için fiyatlar düşer.

bugün okula geldi bi adam cocuğunu bırakmaya siyah renk CBR 150R la Cok güzeldi dokundum baktım içim gitti resmen :) kesin siyah alıcam :cat:
ama görkem abinin dediği gibi ehliyetten sonra :)

evet bende cok şaşırdım bende yok diye biliyodum ama 150 yazıyodu yada ben yanlış gördüm ama 150 yazıyo diye hatırlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar