Orjinalligi bozmamak gerek ; Kendimden biliyorum ; 20 km kadar hızımı düşürdü sadece lastikler...
Çako açtırma ağzımı şimdi CBR kalın lastikle de hızlı kardeşimmm Kurban olurum ben o makinaya bee heheheh
Orjinalligi bozmamak gerek ; Kendimden biliyorum ; 20 km kadar hızımı düşürdü sadece lastikler...
Valla Hızı düşürüyor doğru ; ama arkadasLar ; Düz yolda 120 CBR için normal ve idealdir.. Hem yol da yormaz o hızla ; 140 yapsa nolcak???
Bu yüzden arkaya 130 luk lastik atılabilir ; görünüşü yeter bee ...Görünüşü cok değişiyor bu bir gercek..Hızı da yeter..
Yalnız motoru yorma konusunda yine de orjinalden yanayım...
arkadaslar kısmetse bende bu yaza alıcam bıtane bıraz makıneye alıstıktan sonra ınternetten arastrmalarım sonucu cbr 125 e 166cc lık malossi kitler takılıyomus sorunsuz kulanılabıldıgını soluyolar...bızım forumda taktıran varmı,taktrdıysa guc artısı nekadar oluyor??? fıyatıda 500 tlmıs galıba bole bı kit'in işcılık ucretı nekadar olur?
amma hız meraklısıymışsınız yahuorj teker şaka gibi...yapmayın etmeyin
![]()
dostum nakitin varsa bayiler 5000ytl'ye sana 0km saglıyorlar zaten 2009 modelleri 500ytl için değmez bence al sat da var onu cıkar kaldı 200ytl fark![]()