ceker ceker merak etme..
sesi fena degil ama görüntü güzel.. ama yinede ben cıbır ın orjinal halinden yanayım belki 600 lük bi motorum olursa bu tarz bişeyi o zaman düşünürüm..
arkadaşlar bide merak ettiğim başka bişey var ben 78 kiloyum cıbırla tek teker denesem zorlanmadan kaldırabilirmiyim.. bu sorunun amacı motorumun güç seviyesini ölçmektir.. motoru açmaya çalısıyorum bu konudaki tavsiyelerinizide beklerim..
Mrb arkadaşm motorudan ekzosunda hayırlı olsun güzel olmuşta, bence orjinaliyle hiç oynatmasaydın.Eksozla oynayınca motordaki sıkıştırma gücü azalıyor.Dolayısıyma motorun gücünde 1-2 hp güç azalması oluyor.Buda kalkışlarda kendini hissettiriyor.:farao:evet mıcron ama repsole yakıştıgını dusunmuyorum siyah cbr'a daha cok yakışacagı kanısındayım
tam goruntuyude ekleyeyım en iyisi
buda sesi
http://www.bikemovies.com/movie/010442/
Cbr aslında kolay tekere gelen bir alet değil. Teker yapabilirsin fakat yapamıyorum diye de motorunun kötü olduğunu düşünme.
peki cıbır debriyaj yoluylamı yoksa direk gaz vererekmi daha kolay kalkar..

Arkadaşlar size arka sehpanın bittiğinden bahsetmiştim ama foto koymamıştım işte dün çektiklerim sehpada bir yanlışlık veya sorun var bulabilcek misiniz merak ettim o yüzden fotolara iyi bakın!!
[/QUOTE]
agırlık esıt dagılmıyor sehpanın on tarafına yuklenıyor heralde =)
[QUOTE="çaylakcıbır, post: 1471866, member: 62258"]peki cıbır debriyaj yoluylamı yoksa direk gaz vererekmi daha kolay kalkar..[/QUOTE]
direk gaz yoluyla kalkcak turde gucu yoq =) anca bayagı yokuslu bı yerden cıkarken 1. viteste abanırsan kalkar duz yolda ımkansız gibi
Ya anlamadım ama dün buraya foto koydum belediyenin işleri diye bugün okuldan geldim servisten indim bir de ne göreyim benim tahta koyupta indiğim yerleri yapmışlar ama onuda adam gibi yapmamaışlar..!
belediyeler çalışıyor bu sıralar
sehpanın sorunu neydi merak ettim bu arada
o yuzdenmi her egsoz firmasi,bu kadar fark yaratiyo diye dyno sonuclarini koyuyo sayfalarina?