- Konu Yazar
- #14,801
sanırım bizim göstergeler digitalmiş:silent: bunu bana servisteki cocuk söyledi
O servise bir daha gitmesen iyi olur
Km telin kopuk olduğu sürece km'n artmayacaktır... :wiinkk:
sanırım bizim göstergeler digitalmiş:silent: bunu bana servisteki cocuk söyledi
arkadaslar ikinci el cbr konusunda hem fikir olduk şimdi arastırıyorum malumunuz
Ben bu motoru aldıgım gibi egzos taktıracagım... Ama pek bir bilgim yok egzos konusunda.
Acelen ne evlat?? diyeceksiniz![]()
Acelem şu ki bazı satısta olan cbr125 lerin ustunde degistrilmis egzoslar var. Bilgim olmayınca kararsız kalıorum. Ses icin önerdiginiz egzoslar neler?
DEVİL ? ARROV? ENDURANCE? ws ws
125 liğin verceği sesten ne cıkarkı ? ne beklenirki?
egzoz taksam taksam en son alıcagım motora takarım, cbr 125e egzoz taksam 500 tl masraf ve motoru satarken faydasından çok zararı oluyor
Sagolsunlar siteden tanıstıgım iyi abilerimle bir araya geldik dün..
Cbr 125 ve diger motorlar konusunda bilgilerine basvurdum.. egzos olayında hayallerim vardı ama o hayallerin cbr 125 de gerceklesemeyecegını sizlerin soledigi gibi onlarda söylediler bana. Eet egzos taktrsam ses biraz degısecek tahmın edebiliyorum ama parasına degmeyecek dediginz gibi haklısınız.. artı insan uzerinde performans egzos ws gordugu bi motoru almaktan cekiniyor..
Suan aklımda bi soru var cbr125 e alternatif olabilecek motlar neler? Bu arada arkadaslar fuarı kacırmayalım.. gidelim de bi gozumuz gönlümüz acılsın![]()
biraz önce fuara bilet almak icin motrcuya ugradım musteriydim halyle konstk motorlardanadamın dukkanında full apache var.. satmak icin motoru öve öve bitiremedi üstüne sen de apache dedin
suanda katalogu elimde motorun ii gusel hosta cin malı olunca isler degisiyo haliyle.. ya ses lazım.. hic olmsa bilefarkedilmek icin lazım.. Hysong tan ses cıkmıyor die biliyorum egzos snn motorda işe yaramıstr umarım
![]()
Micron :wiinkk:

evet mıcron ama repsole yakıştıgını dusunmuyorum siyah cbr'a daha cok yakışacagı kanısındayım
tam goruntuyude ekleyeyım en iyisi
buda sesi
http://www.bikemovies.com/movie/010442/
sesi fena degil ama görüntü güzel.. ama yinede ben cıbır ın orjinal halinden yanayım belki 600 lük bi motorum olursa bu tarz bişeyi o zaman düşünürüm..
arkadaşlar bide merak ettiğim başka bişey var ben 78 kiloyum cıbırla tek teker denesem zorlanmadan kaldırabilirmiyim.. bu sorunun amacı motorumun güç seviyesini ölçmektir.. motoru açmaya çalısıyorum bu konudaki tavsiyelerinizide beklerim..