Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar cıbırın kendi egzozuyla en hoşunuza giden sesi hangi viteste ve hangi devirde???
ben 2. vites 7000 devir de bayılıyorum.. sizce en iyisi hangisi...:)

merhaba arkadaşlar..bugün gemlikten çıktım 4 yolda ışıklarda beklerken 2 motorlu eleman geldi 18-19 yaşlarında...bana baktılar bi..sonra yeşil yandı...bunlar bastı kalktı..birinde YBR var birinde de kanuni breton..bunlar uzadı koptu gitti...ben ağır ağır kalktım..sonra bunları yakaladım...kanuniliyi geçtim...yamahanın arkasından yavaş yavaş gidiyorum aynadan beni kestiğini farkettim depoya filan yatıyo :)) neyse hızlanıp geçeyim derken pat diye cebinden telefonunu düşürdü otoyolda bariyerlerden kaydı gitti telefon..hemen yavaşlayıp durdum ama o farketmedi...gittim koşa koşa aldım koydum cebime...yakalar veririm diye...ama uçmuşlar...zaten bende durana kadar telefonla aram 50 mt açılmıştı..telefonu bi aldım elime aynen nakavt...ekran kırılmış , en azından hattını veririm diye koydum cebime..bastım gittim ama tabi nasıl basmışlar yakalayamadım...neyse girdim orhangazi ye...onlar orda köşede duruyorlarmış motorları çekmişler kenara...konuşuolar..benle kafa yapıolar nasıl verdik ayarı filan...yanlarına gittim görünce birden sırıttılar..hanginiz telefonu yanında değil dedim herkes ceplere hücum etti..eyvah benim ki yok dedi YBR li olan..çıkardım al dedim...sonra ne dese ii abi kusura bakma yaa :)) çok sağol abi yaa...sonra hadi gel şimdi kapışalım dedim..çocuk ta yok abi estafurullah dedi...eee gençlik işte :) (paylaşmak istedim)

arkadaslar yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var:) 2. el motor olayına girmek hatamı? uc bes kurus parama kıyıp sıfır mı almalıyım?

2. el almak hata değil. Çünkü dediğin gibi yenisin... Tecrübesizliklerini giderecek bir motor olacak ilk motorun. Bu yüzden en iyisi , 2. el temiz bir cbr bakman.

merhaba arkadaşlar..bugün gemlikten çıktım 4 yolda ışıklarda beklerken 2 motorlu eleman geldi 18-19 yaşlarında...bana baktılar bi..sonra yeşil yandı...bunlar bastı kalktı..birinde YBR var birinde de kanuni breton..bunlar uzadı koptu gitti...ben ağır ağır kalktım..sonra bunları yakaladım...kanuniliyi geçtim...yamahanın arkasından yavaş yavaş gidiyorum aynadan beni kestiğini farkettim depoya filan yatıyo :)) neyse hızlanıp geçeyim derken pat diye cebinden telefonunu düşürdü otoyolda bariyerlerden kaydı gitti telefon..hemen yavaşlayıp durdum ama o farketmedi...gittim koşa koşa aldım koydum cebime...yakalar veririm diye...ama uçmuşlar...zaten bende durana kadar telefonla aram 50 mt açılmıştı..telefonu bi aldım elime aynen nakavt...ekran kırılmış , en azından hattını veririm diye koydum cebime..bastım gittim ama tabi nasıl basmışlar yakalayamadım...neyse girdim orhangazi ye...onlar orda köşede duruyorlarmış motorları çekmişler kenara...konuşuolar..benle kafa yapıolar nasıl verdik ayarı filan...yanlarına gittim görünce birden sırıttılar..hanginiz telefonu yanında değil dedim herkes ceplere hücum etti..eyvah benim ki yok dedi YBR li olan..çıkardım al dedim...sonra ne dese ii abi kusura bakma yaa :)) çok sağol abi yaa...sonra hadi gel şimdi kapışalım dedim..çocuk ta yok abi estafurullah dedi...eee gençlik işte :) (paylaşmak istedim)

Kardesim şaşkinlikla okudum
dunyada hala boyle iyi insanlar war demek ki brawoo sana
HElal olsun

arkadaslar yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var:) 2. el motor olayına girmek hatamı? uc bes kurus parama kıyıp sıfır mı almalıyım?
aynen 2ci el al derim gidipde sifira o kadar para werme
ama aldigin motr temiz olsun
3.5 ila 4 arasi cok guzel motrlar war :)

Son düzenleme:
:)
oncellikle benim aklimda yok..
ama bu fiyat uygun gibi geldi biraz pazarlikla(hani bursadan geliyoruz fln) diyerek indirilebilir..
jantlarda iyiymis:D

geçen hafta pazar günkü soğuk,çamurlu,tozlu gezimden bikaç fotograf çektim buyrun....

Son düzenleme:
ikinci el honda cbr 125 r almak

Selamlar, 2006 model hhonda cbr 125 almayı düşünüyorum. 6000 km de buldum bi tane repsol. Motor garaj motoru. Gittim gördüm temiz görünüyor. Sizce fiyat performans oranı nassıl? Bir de bunun borcunu harçını nasıl yokluyoruz?

Gorkem ve Motodrag tesekkürler cevaplarınız icin:) ikinci el motor almak banada mantıklı geliyor tecrübesiz olmamdan dolayı.. fakat burdada tecrübesizligim basıma bela :) yurt dısında buyudum
İstanbul Bayrampasaya yerlestik sonra.. buralar bana biraz yabancı haliyle
motoru götürüp gösterebilcegim servis usta vs bu konuda sizden yardım isteyecegim:)

Motosikleti
Honda Crf250L
arkadaşlar sizden bir fiyat önerisi alabilir miyim..haftaya ankaraya motoru almaya gideceğim..henüz arkadaşla fiyat konuşmadık...ben size motoru anlatsam siz bana bir fiyat biçebilir misiniz..bende ona göre pazarlık etsem arkadaşımla..

-motor 2008 model, 1050 km, Eylülden beri garajda yatıyor ayda bir 10-15 dk çalıştırmış çalışmayı unutmasın diye :) , renk siyah, en ufak çiziği falan yok hatta motor hiç yıkanmamış bile...gördüm motoru garajda yatmaktan toz birikmiş biraz üstü örtülü saklanmasına rağmen o kadar..ama 1000km bakımı yapılmamış..

şimdi sizin böyle bir motorunuz olsa ne fiyat biçersiniz...

birde aramızda şu kasktan kullanan varmı nasıl bir kasktır..

Agv Longway

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar