. ayrıyetten 6 . vitesten 1 vitese hızla yolda giderkene debriyajı bırakmamak gerekir diye düşünüorum...
Tecrübe ettim deme sakın. :queen:
6. vites hızında giderken , 1'e düşürüp debriyajı bırakırsanız.
1- Şanzımanı dağıtırsınız.
2- Lastik kitler kendinizi yerde bulursunuz.
Vites düşürürken , eğer yavaşlamaya müsait mesafeniz var ise , debriyajı sıkıp 3-5 vites düşürmeyin. Tek tek düşürün , motor frenini kullanın. Durmaya yakın son vitesleri de düşürün , 1. viteste durun.
Eğer kısa zamanda duracaksanız , freni sıkıp durun. Vitesleri düşürücem diye uğraşmayın. Çünkü öncelik durmanızdır. Durmaya yakın debriyajı sıkın stop etmesin. Durduktan sonra vitesleri çat çat 1'e kadar düşürün. Geçmiyorsa debriyajı hafifçe bırakın tekrar düşürün...
2. viteste yüksek devirde giderken bile , eğer 1. vitese alıp debriyajı bırakırsanız teker kitler ve düşme riskiniz olur. Motoru kullandıkça , zamanla , hangi devirde kaç vites düşürülmeli , hangi hızda doğru vitese geçilmeli öğreneceksiniz.
motodrag
Siyaha her renk gider ama ben kırmızı derim.
uthec
1- 2 kask arasında ne fark var ben de anlayamadım. 2'sinde de N-Com var yazıyor fakat birinde olmayabilir.
2- Motoplus'da fiyatlar ucuz değildi. Motoshow'da da öyle olacak kanısındayım. Fakat çok ürün seçeneği , mağazaları tek bir yerde dolaşma ve ürünlerini deneme imkanı olacağından ben gelmeni öneririm.
3- Deriden deriye fark var. Kaliteli deri ceketler kanguru derisinden üretilir. Düştüğün zaman sürtünmeyi azaltır. Ayrıca 75 dolar Türkiye fiyatı mı? Türkiye'de satılıyor mu?
4- Bu ceketi denemedim , fakat Clover'ın ürünleri genel olarak çok iyidir.