geçen hafta pazar günkü soğuk,çamurlu,tozlu gezimden bikaç fotograf çektim buyrun....
bugün çalışırken aklıma sen geldin..dedim ki bu beyfa hiç girmez yazmaz oldu ...acaba işleri mi çok...![]()
Gorkem ve Motodrag tesekkürler cevaplarınız icinikinci el motor almak banada mantıklı geliyor tecrübesiz olmamdan dolayı.. fakat burdada tecrübesizligim basıma bela
yurt dısında buyudum
İstanbul Bayrampasaya yerlestik sonra.. buralar bana biraz yabancı haliyle
motoru götürüp gösterebilcegim servis usta vs bu konuda sizden yardım isteyecegim![]()
Bugün biz de Yeşim'le sahilyolundan Maltepe'den Kartal'a doğru giderken bir Apache solladı bizi, baktım gazlıyor, aynadan da kesiyor, ben de açtım gazı, biraz sonra geçtim yanından, sonrasında aradaki fark açıldı zaten.
Durunca, iyiki Apache almamışız dedik.:cherry:
peki arkadaşlar bu düzenli bakım kilometresini kaçırırsak zararı büyük olur mu? mesela 1000 km bakımına gitmemiş 1300 km de cbr 125 buldum. motor yağı eksikliğinden falan zarar görmüş olabilir mi?
300-400 km'den birşey olmaz...
istanbulda kurs fiyatları neden pahalı anlamıs degilim..
300 ytlden kapı acan yerler var. ama genel fiyat 250. suan bende yazıldım A2 ehliyet herseyiyle 450 YTL tutuyor..
ve istanbulda tanıdık usta bilen bir arkadas yok mudur ya![]()
garantiye girmediğini duydum geçen cbf150nin biri km si biraz kaçtı diye
piston silindir ve segmanı eksantirik zincirinin arızası yüzünden yemiş tüm km bakımşarı yapıldığı halde 1 tanesini geciktirdiği için fabrika yetkilileri rapor tutup kabul etmemişler
300-400 km'den birşey olmaz...
praoterian dostum 2. elleri 1.800-2000 arası ...0'ı o paraya vermezler sanmam...xl 200 ile parçaları uyuyorsa çok çok iieğer alırsam emin ol jantlarını sana vericem...benim süpermoto ile işim olmaz...Cross olacak ve benimle köyümün heryerinde gezecek...CBR ımı da satmayacağım ve 166 cc malossi kit getirtip taktıracağım kısmetse...o zaman belki 180 görürüm rahat rahat...
bugün çalışırken aklıma sen geldin..dedim ki bu beyfa hiç girmez yazmaz oldu ...acaba işleri mi çok...
saolasın kardeşim hayatımda bazı değişikler oldu internetle pek uğraşamaz oldum birkaç arkadaşada sinir oldumoyüzden yani sadece gezi fotoraflarını koyucam topice renk olsun die...zahmet edipte bişeyler yazdığın için teşşekkür ederim kardeşim
![]()