Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar yol boşken boşa atıp bi süre sonra tekrar vites yükseltmeye başlarken vitesi ikiye attığımda 'TAKIRT' DİYE bi ses çıkıyo sanki bişeyler düşüyor.. sizce ne sorun..

Takırt! değil o ses Trak! olacak :mrgreen: O ses Hyolarda dahi bulamadığın kalitenin sesidir. :p

Bırak da o ses cıksın yanin :) Bos ile giderken 2 ye takıyorsun ; 4 e takarsan cıkmaz ama :p

arkadaşlar ben olumlu bişey olduğunu sanmıyorum çünkü o bahsettiğiniz sesi ben mt 03 de hissettim ondan bahsetmiyorum bu ses bişeylerin zarar verdiğini hisseddiriyor bana.. nitekim debriyaj telini biraj daha gevsettiğim zaman sesin kesildiğini gördüm yinede teşekkürler..

O ses bende de(yani benim cıbırda) var ama sanırım hızın 2. vitesin hızına uygun olmadığı için öyle oluyor vitese takmadan hemen önce biraz gaz verince daha az çıkıyor ilk başlarda bu sese kafayı takmıştım ama sonraadan çözdüm işi..

devri ayarlaman lazım biraz gaz ver at vitesi hemen hele bide boşa diğilde 1 e düşürürsen ozman daha ii bi ses gelio ilk başlarda öle oluoo öğrenirsin takma kafana bildiğin gibi kullan anlıcam zamanla alışıcan

arkadaşlar bu grenaj kabartma işini ankarada nerede yaptırabilirim? bilen duyan varmı.gidip hiç bilmediğm bi ustaya yaptırmak istemiyorum.bu işlerle uğraşan işinin ehli bi usta varmı bildiginiz ankarada.

Shrieker motorun ödemesi bitene kadar kullanıcam 24 ay. biraz daha geniş bi motoro binmek istiyorum bu süre içinde hacım.kafama koydum bu işi yapan yerler vardırda ben bu işte yeni olduğum için bilmiyorum.

motoru sismanlatmayi nasi yapican bilmiorum:)
adamlar sana kalip hazirlar ama senin elinde bisilerle gitmen lazim
gidip abi ben bunu sismanlaticam diince pek bisi yapamazlar sanki,ki grenaj dokulmesinden bahsedioruz dolayisiyla bunun boyasi kendi dokulmesi cok cok tutar..
hayirlisi olsun tabi..

hacı benim aklımdaki grenajla şasi arasına bi malzemeyle çıkıntı oluşturup grenajı onun üzerine oturtmak.

arkadaşlar slm ben yeni katıldım aranızza burası tam benlikmiş yaw herkes cbr 125 kullanıyo nerdeyse yuppiii:cat: ben izmirden hakan bendede repsol var we gayet güzel ve memnunum yarın fotoları atarm bide izmirden cbr 125 kullanıcısı warmı ?

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeLDin ; MT İL grupları arasında İzmir MT ye bakarsan İzmir'li arkadaşlarımızı görebilirsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar