Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kendine alman şart değil motorun ruhsatı üzerinde olduğu sürece bir problem yaşanmıyor polise ehliyet ruhsat göster geç herhangi bir problem olmaz benim abim kullandı uzun zaman o şekilde istanbulda hiç problem yaşamadı

arkadaşlar allah rahmat eylesin cok uzuldüm ne olur cok dikkat edelim .ama ne yapalım kaderden kacamazsın hersey olucagına varır.motor sevgisinide allah aşılamıyormu insana .allah yakınlarına cok cok sabır versin .

noter masrafı en az 250 cıkıyor

Son düzenleme:
TRafik ten ruhsatı üzerinize alması 60-70 TL arası bişey tutuyor!

Bu arada Honda CBR 125 R'ımı 2500 TL ye bu sabah sattım ; gitti motor :)

cakalaz hayırlısı kardeşim seni en yakın zamanda yeni motorunla görmeyi bekliyoruz.. umarım aramızdan ayrılmazsın senden öğreneceğimiz çok şey var..

sitede topik olarak paylaştım ama siz cbrcı arkadaşlarımlada paylaşim istedim :)

sadece kilometre saatinin yanındaki plastikler sinyaller ve ön fren levyesi hariç tamamdır :)

yanmış hali

1005942ww6.jpg

1005957jq7.jpg

tamir olmuş hali

51682252kr3.jpg

Ve bitmiş Hali :::: :)

img0077re8.jpg

img0081copyzv0.jpg

img0080wu3.jpg

img0079af8.jpg

img0077re8.jpg

Yorulmlar lütfen

Emin Değilim

Arkadaşlar Honda Cbr 125 R Repsol Motoruma Performans Egzozu Taktırmayı Düşünüyorum Ama şu Andaki Sesi Fabrika çıkışlı Olduğu Için Onuda Seviyorum Taktırdığım Zaman Memnun Kalamayacağımı Düşünüyorum Motorumu çok Seviyorum Ve Değer Veriyorum Eğer Bu Işlemi Yaptıran Arkadaşların Bilgisine Tecribesine Ihtiyacım Var Teşekkürler

SLm MİLLET YENİ ÜYE OLDUM BENDE HONDA CBR 125 ALCAM İNŞ. CBR NASIL PERFORMANSINI YÜKSELTE BİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI??

Motosikleti
Honda Crf250L
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar..
peki bu noter işlemleri falan üzerime almam ne kadar sürer? 1 günde halledebilir miyim üzerime alma işlemlerini?
birde plaka değişme işini kullanacağım şehirde mi yapmam gerekiyor?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyireklam abi tekrardan hayırlu olsun senin adına sevindim :)

kardeş sen hiç eksoza para falan verme yapacagın bir kaynak makinası olan bir yer bulmak yükdek amperle eksoz çıkışındaki sosturucuyuyu kesiyorsun bir tanede orta susturucu var onuda kestinmi motor dan harika bir ses çıkıyor ben bu işlemei iyi bir honda servisinde calışan ustaya yaptırdım gören haste oluyor tavsiye ederim herkeze

KArdeş MSn eklede ekzoz sesni at bana ya msn bu [email protected] bekliyorum

bence çok müthiş bi görüntüsü var stickerlar ayrı bi hava vermiş yalnız sinyaller sana biraz pahalıya mal olucak.. bnm cıbırda aynı renkte bence rengini aynı yapman güzel olmuş.. abi cıbırımız güzel ya memnunum ben kim ne derse desin... katılıyomusunuz..

Bende memunum
Arkadaşlar bu arada ben 8. ayda ehliyetim olmadığı için ceza yemiştim ve 517 tl ceza kesmişlerdi ama dün ruhsat sahibine yani babamada 237 tl ceza geldi bende lastik için para biriktiriyodum tam 200 tl olmuştuki ceza gelince babam parayı aldı şu ana yeniden para biriktirmeyebaşladım şubatın 10unda alıyoruz bu sefer ben ne kadar biriktirirsem üstünüde babam vericek..

ahmet 93lümüsün

Evet

Bu arada bizim caddeyi şimdi asfalt yapıyolar ve kepçe, grayder vs ile yolu bayağı indirdile motorda garajdaydı şimdi garajın betonuyla yol arasında en az 50 cm fark var istesem çıkartırım motoru ama sonra tekrar oraya çıkarması filan gözüm almıyo 2 günden beri motor hareket etmedi

Beyler ben bugun motoru biraz gezdim ara sokaklarda falan ama caddeye cıkmam gerekti ahanda polis (trafik) durduk yanında arkamdada eleman var hatta,kask yok dedi abicim kask evde benzin alıp getiricez oyuzden bu soğukta cıkardık dedim.iyi ehliyet varmı dedi,var tabi ehliyet dedim elimi cebimin üstüne koydum gayet kendimden emin bir şekilde ve yedi.Ama bir daha göze alamam bunu.sorum şu; b sınıfı ehliyetim var ama maalesef arabam yok.şimdi ben bu b yi a yapsam oynasam üzerinde olurmu.zamanı gelincede a ehliyetimi aldığım zaman siler düzeltirim.nasıl fikir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar