Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya bu 130 luk lastiklerin fiyatı ne kadar benimde değiştirmem lazım karda bayağı eylendim lastik iyice 0 a yaklaştı zaten çatlak var galiba bir hafta hiç kullanmazsam lastik tamamen iniyo

50 ytl ye aldım ama nerden aldığımıda unuttum işin gerçeği bir e-maillerimi kontrol edeyim bilgi veririm.

Blackhawk'ın lastiği Duro Hf-918 (yanlış hatırlamıyorsam) dir.
Cbr'ın orjinal lastikleri IRC'dir... Ama Türk malı değildir.
Kalın lastik konusunda Michelin Sporty'i tek geçerim cıbırda.

doğru hatırlıyorsunuz HF-918

Bende şimdi cevap yazıyordum..IRC ın Türk malı olmadığını !!

Son düzenleme:
haklı olabilirsiniz gaba ben sitesine bakınca filan üretimide Türkiyede yapılıyor zanettim çünkü fabrika resmleri filan vardı sizde bir bakın isterseniz demekki dagıtıcısıymıs sadece :) http://www.anlas.com.tr/

Lastikleri neden değiştiriyoruz üzerindekiler ile arasında çok büyük bi fark hissediliyormu. Motoru bi kaç hafta önce aldım sadece getirirken kullanabildim şimdi yatıyor kuzu kuzu.:p

Arkadaşlar benim motorda ön 100 lük , arka 130 Luk lastik var; ama değiştirmeme taraftarıyırm.. sadece arkayı 110 luk yapın derim ; ama değişecekseniz de orjinal ebatında olması taraftarıyım..
Hızı ve cekişi düşürüyor hissedilir derecede !

Bende 1-2 ay sonra değiştirircem bu lastik daha tam bitmedi bende alırsam michelin sporty alırım büyük ihtimalle

:mrgreen::cat:

arkadaslar xenon almayı dusunuyorum motosıkletıme hazırlık olarak... kısalı uzunlumu iyi yoksa sadece kısamı? bıde problem yaratıyormu taktıran varsa bıldırebılırmı

Son düzenleme:
valla bu xenon işini bende çok sordum ama kimseden ses çıkmadı sanırım olmuyor bizim motorlara çunki bizim ampulün tipinde xenon ampulu yok.

arkadaşlar bu aralar motorumun mauenesi bitmek üzere muayeneye giderken yanımızda extradan bişeyler olması gerekiyormu.son zamanlarda mauene yaptıran varmı istasyonlar özelleştirilmiş ve işi çok sıkı tutuyolarmış.

Son düzenleme:
kaskının yanında olması yeterli.merak edip alet takımı varmı diye sormadılar bile.15 gun once muayene deydim.

Arkadaşlar malum hepnizin haberi var geçen cbr 125 r ım yandı
dolayısı ile şuan parçalarını satıyorum çok uygun fiyata
parçalarda ynaıktan dolayı iz var bazılarında hiç bişey yok
isteyen alıp boyatabilir yada bir amörtisore 1200 - 1500 arası vermektense kısmi yanık izi yada nikelajcıda parlattırılarak kullanılabilir...
elimdeki parçaların listeis aşağıda vardır

Motor aksamı tamamen ..
Karbüratör
Ön disk
Arka disk
Ön jant
arka Jant
motor sag ve sol yan kapakları demir olan kısım
boya gerektiren direksiyon ve alt kısımları
bir adet depo
zincir dişlileri ön ve arka
basma ayaklıkları artçı ve kullanıcı
radyatör (yangından dolayı içindeki pervanesi erimiş olabilir
arka koltuk (sele ) kapağı
arka stop lamnbası ve stop takımı
2 adet ön amaortisör (1 tanesinin ust palstiği eridiğğinden içindeki yag akmıştır plastik alınıp tekrar yag basılması lazımdır)
1 adet arka amortisör
1 adet ön dişli
1 adet arka dişli
1adet ön fren mekanizması
1 adet arka fren mekanizması
1 adet orjinal egzoz

şimdilik aklıma gelenler bunlar
eger bu parçalara ihtiyacı olan varsa benimle iletişime geçsin
orjinaldir hepsi bazılarında yanık izi vardır bazılarında yoktur

boya ile hal olabilecek durumdadırlar
fiyatlandırması sıfır orjinal fiyatının yarısı yada yarısından bir miktar aşağısı olacaktır boya işi çok tutmayacagından orjinal ürünleri ttercih etmekte çekinmenize gerek yoktur
(NOT: orjinalin yarısı pahalı diyenler olacaktır ama sadece arka jant orjinali 850 ytl dir ) aynı işi ( 300 ytl ye almak varken geri kalan parçalar için siz düşünün çünkü benim motoriskeltimi tamir etmeye bu saydıgım parçalar hariç grenaj ve elektrik aksamı vs... 7500 ytl istediler işçilikk hariç...
BU PARÇALARI SATANA KADAR TOPİCTE YER ALACAK bu ilnalar ihtiyacı olanlar iletişime geçsinler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amortisör örneği vermişsin, yanık amortisör satılır mı hiç tüm ventilleri lastik-oringleri iş görmez o amortisörün. Ama metal tabi erimemiş metal parçalarını sat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar