Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar 2 adet orjinal Honda sinyal satılıktır, bilginize.
Benim 600F' in kendi orjinal sinyalleridir, special sinyal taktığım için orjinallerini çıkarmıştım, şimdi işime yaramadığı için satıyorum. İhtiyacı olan varsa gidip sıfırına 130 YTL vermesin; tanesini 40 YTL' ye vereceğim.
Sinyallerden biri soketli, diğerinin kablo uçları çıplaktır.

http://www.sahibinden.com/fiyat_dus...0rr_-_sinyalWQQaXQQ10955223WQQpXQQdisplayitem

üstüne otur ikisininde sonra karar ver.nasıl gorundüğün de önemli ama sen daha önemlisin.cbr a oturduğunda etkileneceğinden eminim.olmazsa bi foto cektir ikisinin üzerindeykende ve bakıp karar ver

beyler Bi Sorum Olucak Size Bilenler Yardımcı Olursa Sevinirm.seneye Cbr Almayı Düşünüorm.ama Motoru Yatırdığımda(allah Korusun) Oluşacak Servis Masrafının çok Olduğunu Biliorm.yedek Parçaları Pahalı.ögrenci Olduğumdan Bu Sorun Benm Için Büyük.kasko Yaptırdığımda Bu Masrafları Kasko şirketi Karşılamıyor Mu Bunu Merak Ettm.motorunu Kasko Yaptıranlar Yardımcı Olursanız Sevinirim

ben taa zamaninda 2006 da yaptirmistim..(su an cbrim yok,oha 3 sene olmus)
neyse..
o zaman 500 ytl civari bi para vermistim(3 asagi 5 yukari boleydi)2.sene bu rakami nerdeyse 2 katina katlamak isteyen koc allianz benden onay alamamisti tabiki..

su an tahminimce yine 800 900 ytl civaridir kaskolar..

herkezden pahalı olduğunu ve tercih edilmediğini duydum motosiklette kaskonun.motorunu yatıracağını düşünmektense yatırmamak için dikkatli kullan,olur cana geleceğine mala gelsin,masrafıda cıkabilir ödersinde sıkıntıyada girersin ama temiz kazasız belasızda kullanabilirsin.motor alıcakken 1. etken motorun sağlamlığı ve kalitesidir.alacağın motor honda cbr,kaliteli ve sınıfının en lerinden.yedek parçası vs ucuz diye bir çin malı alıp,habire çıkan arızalarına para vermektense ara sıra uğraşmak zorunda kalacağın bir motora daha az masraf edeceksin.nasıl olsa kaza yapacağım deyip kaza yapmaktansa,dikkatli ve bilinçli bir kullanıcı olup bu sorunları bertaraf etmeye bak.

ya beyler yokmu aranızda 1.80 den uzun cbr si olan nasıl görünüo bi fikir werin 2 gune kadar alıcam motoru yardm plss :D

git honda ya bak iste nasi gorunuo ne demek..
bana iyi gorunur sana kotu gorunur komik bi soru bu..

178 civariyim bana normal gorunuyordu,ama sora falcona gecince motora buyuk kaldigimi gordum..
ama bu problemmiydi diildi:)
ben seviodum nasiolsa..

arkadaşlar merak eden binsim bi fotosunu ceksin baksın içine sindire sindire.bu sorunun cevabını en iyi kendiniz verirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha kolayı var motorsiklet mağazasına gidilip kaliteyi ve üstüne cuk oturup uyup uymadığını anlayabilirsin.:cat:

Evet Redcarpet ile motorhocasının fikirleri oldukça qüzel =)

işte bn böle bişeim 185 e 85 sizce nsl olur?

0210200824203wf1.jpg
[/URL]

Beyler boyum 185 kilom da 85 fln iri yarıyım baya cbr 125 fazlamı ufak kaçar?

Benim boy 180 kiloda 80 motoru çoook rahat kullanıyorum fakat dışardan biraz ufak gözüktüğünü söylüyorlar bana.. karar senin ama başlangıç motoru olarak düşünüyorsan ki benim öyle.. süper motor başlangıç için...

profildeki fotoğrafını buraya büyük olarak eklersen sevinirim.. başlangıç için alıcam bende 1.5 yıl kadar kullanıcam ama sonra 600 düşünüyorum..

araya bi 250 lik atman daha mantıklı olur 600 lüğe geçmeden önce.ben ninja 250 düşünüyorum oda altımdaki motor ölünce.1 sene falan hikaye yani

1 sene sürüp bırakacaksan cbr alma bence

Son düzenleme:
googleden bakabılırsınız cıkıyor buldum ama bende eklıyemıyorum google.com'a gırıp cbr 125 r yazın ust lınklerden görsellere tıklayın sayfa 2 ve 3 te mevcut..

ve bu topikte sayfa 10 da da mevcut arkadaslar yalnız adam 1.80 mi bilemem :)

Son düzenleme:
ben taa zamaninda 2006 da yaptirmistim..(su an cbrim yok,oha 3 sene olmus)
neyse..
o zaman 500 ytl civari bi para vermistim(3 asagi 5 yukari boleydi)2.sene bu rakami nerdeyse 2 katina katlamak isteyen koc allianz benden onay alamamisti tabiki..

su an tahminimce yine 800 900 ytl civaridir kaskolar..

evet o zaman kasko saçma bi seçenek.gereksiz.bi şekilde masraflar ödenir. sadece merak etmiştim:mrgreen::mrgreen: saolun bilgi veren arkadaşlar.

Arkadaşlar malum hepnizin haberi var geçen cbr 125 r ım yandı
dolayısı ile şuan parçalarını satıyorum çok uygun fiyata
parçalarda ynaıktan dolayı iz var bazılarında hiç bişey yok
isteyen alıp boyatabilir yada bir amörtisore 1200 - 1500 arası vermektense kısmi yanık izi yada nikelajcıda parlattırılarak kullanılabilir...
elimdeki parçaların listeis aşağıda vardır

Motor aksamı tamamen ..
Karbüratör
Ön disk
Arka disk
Ön jant
arka Jant
motor sag ve sol yan kapakları demir olan kısım
boya gerektiren direksiyon ve alt kısımları
bir adet depo
zincir dişlileri ön ve arka
basma ayaklıkları artçı ve kullanıcı
radyatör (yangından dolayı içindeki pervanesi erimiş olabilir
arka koltuk (sele ) kapağı
arka stop lamnbası ve stop takımı
2 adet ön amaortisör (1 tanesinin ust palstiği eridiğğinden içindeki yag akmıştır plastik alınıp tekrar yag basılması lazımdır)
1 adet arka amortisör
1 adet ön dişli
1 adet arka dişli
1adet ön fren mekanizması
1 adet arka fren mekanizması
1 adet orjinal egzoz

şimdilik aklıma gelenler bunlar
eger bu parçalara ihtiyacı olan varsa benimle iletişime geçsin
orjinaldir hepsi bazılarında yanık izi vardır bazılarında yoktur

boya ile hal olabilecek durumdadırlar
fiyatlandırması sıfır orjinal fiyatının yarısı yada yarısından bir miktar aşağısı olacaktır boya işi çok tutmayacagından orjinal ürünleri ttercih etmekte çekinmenize gerek yoktur
(NOT: orjinalin yarısı pahalı diyenler olacaktır ama sadece arka jant orjinali 850 ytl dir ) aynı işi ( 300 ytl ye almak varken geri kalan parçalar için siz düşünün çünkü benim motoriskeltimi tamir etmeye bu saydıgım parçalar hariç grenaj ve elektrik aksamı vs... 7500 ytl istediler işçilikk hariç...

karbüratöre ne kadar istiyorsun dostum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar