Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Xenon takabilirsin zaten satılan Xenonlar 35W genellikle. Fakat yuvaları degistirip tesisatı kuracak iyi bir xenon ustası bulmalısın.

Bu arada ampulun iyi dayanmıs. :mrgreen: Ampulu kendin de degistirebilirsin. Biraz ince bir el yeterli .

Yuvayı değiştirmeden takma imkanı yok mu ya o xenon un bi ucunu yamultsak girmiyo mu?kısalar 35,uzunlar 55 olur mu mesela?

Xenon takabilirsin zaten satılan Xenonlar 35W genellikle. Fakat yuvaları degistirip tesisatı kuracak iyi bir xenon ustası bulmalısın.

Bu arada ampulun iyi dayanmıs. :mrgreen: Ampulu kendin de degistirebilirsin. Biraz ince bir el yeterli .

Ohoo ben coktan bilgilendim :p 3.000e kadar degilmiydi o :queen:

görki dostum ben kısın motoru kullanmadığım zaman diliminde kompile eksozu nikelaj yaptırmayı düşünüyorum sence nasıl olur

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ohoo ben coktan bilgilendim :p 3.000e kadar degilmiydi o :queen:

biliyorum ben yine bi hatırlatiim dedim :p alım satım dahil 3000 :)

4000 km bakımı honda doğu batı motorda 55 ytl tutuyor ama içinde buji değişimi yok

Evet aynen öyle. Geçen ay yaptırdım DB'deki Ergin'e...

Merhaba arkadaslar. Birsey merak ettim. Aramızda ehliyetsiz suren arkadaslar var mı? :)

Artık değil :cat:

Bazan 98 daha iyi deseler de 95 ile arasında fark göremiyorum.. 95 En ideali..

97 koyuyordum, performansı iyiydi ancak 95'e döndüm. Sanki daha çok km yapıyorum gibime geldi 1 depo ile...

Son düzenleme:
Juba
Sanırım uzunlar icin bir sekilde normal beyaz ampul takılıyor...
En iyisi bir ustaya sorman :wiinkk:

Arkadaslar Size Bişi Soracam Cbr Kullanıcıları Olarak Cbrnin Vites Araları Km Degerleri Kac Soleyebilirmisinz ?simdiden Tessekurler

Arkadaslar Size Bişi Soracam Cbr Kullanıcıları Olarak Cbrnin Vites Araları Km Degerleri Kac Soleyebilirmisinz ?simdiden Tessekurler

NE demek istiyorsun tam anlamadım ama genelde hıza göre değil, devire göre vites atılır. Ayrıca hepsinden önemlisi motorun sesine göre vites değiştirmeni öneririm. Genel olarak devir kısmında 9'u geçirmemeye bak.

Ayrıca ben vites konusunda birşey sormak istiyorum. Benim motor vitesteyken debriyaja basarak çalışmamaya başladı. sadece boştayken çalıştırabiliyorum. Ayrıca hız göstergesinin yukardaki ampülü yandı sanırım, silik gösteriyor yukarıdaki 60 derecelik kısım :pr:

Son düzenleme:
Servislerin tork anahtari kullandiklarini dusunmuyorum. Kendin halledebilirsin.

Yag konusu gecen mesajlarda gecmisti.
Yaglar vizkositesine gore hava sartlarina uyumludurlar.
Bizim kullandiklarimiz 4 mevsim yaglardir. Mesela 10w-40 yagda bastaki sayi kis (w=winter) sondaki sayi yaz mevsimindeki yag uygunlugunu gosterir.
Cok basitce anlatmak gerekirse;
5w-20 yagin uygunlugu cok dusuk dereceli mevsimler iken
20w-50 yagin uygunlugu daha yuksektir.

Bizim kullandigimiz yaglar 10w-40 , 15w-50 ve buna yakin rakamli yaglar.
10w-40 in uygunlugu -18 ile 40 derece arasidir mesela.
15w-50 nin ise -10 ile 40 civarindadir.

Benim tavsiyem servisinizin onerdigi yagi kullanmanizdir.
Kendiniz degistiriyorsaniz 4t 10w-40 veya 15w-50 koyabilirsiniz.
Bunun disinda 5w-20 turu dusuk vizkositeli yaglar kullanmayin.

Nette gezerken boyle bir ilana rasladım...
Egzos cok sık durmus. Siz ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/satilik_2...8WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=1#mega

bu motorun omartisor boruları değişmiş sanırım garip duruyor.borular gidondan fırlamıs.garip durmus.gidon aşğaıda.boyle bi egzos nerden yaptırabilirz gorkem bi bilgin varmı???

NE demek istiyorsun tam anlamadım ama genelde hıza göre değil, devire göre vites atılır. Ayrıca hepsinden önemlisi motorun sesine göre vites değiştirmeni öneririm. Genel olarak devir kısmında 9'u geçirmemeye bak.

Ayrıca ben vites konusunda birşey sormak istiyorum. Benim motor vitesteyken debriyaja basarak çalışmamaya başladı. sadece boştayken çalıştırabiliyorum. Ayrıca hız göstergesinin yukardaki ampülü yandı sanırım, silik gösteriyor yukarıdaki 60 derecelik kısım :pr:

dostum bendede öle olmaya başladı kazadan önce motor vitesteyken debriyaja bastığımda çalışıyordu kazadan sonra motoru illa boşa alacaksın almadan çalışmıyor

abi ben 120 giderken diğer motorlar 135 filan oluo honda titan innova filan kilometrede bi sorun yokmuş lastik farkı avr dedi servis ama çok iyi kaçıo benm motor şuan 1300 km de 1 ay oldu alalı 130 gördüm 2 kişi çok zor oldu ama oldu

Yardımmmmmm

arkadaslar mrb ben ım pek bılgım yok bu konularda benım ıcın hıc HIZ onemlı deıl SES onemlı daha cokk bu honda cbr 125 lıklerın sesını yukseltmek ıcın hıngı egzos takkılır ((((kac lıra ayrıca))))bıdee arka lastık kalınlastırsakk galıba 130 luk takılıyomus en buyuk onun fıyatı ne acaba ??? ayrıcaa 2. el motor lar ne kadar ıı honda cbr 125 ler mesela ;) TESEKKURLER..............

birde abilerim yardımcı olun cbr 2 tane uzunlu kısalı xenon far kaldırıomu arada ışığı kesme yapıomu takan varmı hiç yada bilen varmı ?

Son düzenleme:
AceLe cevap beyler..Kesin bilenler cevap versin..

Motorumun Muayenesi bitti ; 110 YTL diyo maliye muayene için..bu ayın 10 unda bitti muayene..

Muayene kaç paradır ?

thecrasher

Ayaklık musurunu kontrol et. Bozulmussa motor vitesteyken calısmaz.

bu motorun omartisor boruları değişmiş sanırım garip duruyor.borular gidondan fırlamıs.garip durmus.gidon aşğaıda.boyle bi egzos nerden yaptırabilirz gorkem bi bilgin varmı???

Ön tafı biraz basmış sadece bi sorun olduğunu düşünmüyorum...Ama 2006 model yazmış ve yeni boya var üstünde bi garip...Ama egsoz cidden çok şık duruor....

Arkadaşlar ; 3 saat önce motoru muayene yaptırdım.. 58YTL lik makbuz kestiriyorsunuz.. Temiz kağıdı ile birlikte Muayene istasyonuna gidiyorsunuz :p
Sadece şase numarasına bakıyorlar.. Sonrasında Bye Bye ; 2 sene sonra görüşmek üzere :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar