Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Juba bakım cok tutmus... Caddeye gelen adamsın usenmeyip db motora gitseydin daha karlı cıkardın. Neyse...

hatta elime para geçerse daha kısa sürelerde bile olabilir yağ çok etkiliyo motoru.

2000de bir degistirmek kafidir... Daha azı gereksizdir. 2000de bir bile gerekli degildir fakat iciniz rahat olur. Ben de motorun cigerini soktugum icin bu sekilde degistirirdim :p .
Honda servisleri 4.000de 1 onerir. Avrupa servis kitapcıgında 8.000de 1 yag degisimi yazar.

Merhaba arkadaslar. Birsey merak ettim. Aramızda ehliyetsiz suren arkadaslar var mı? :)

Benim Sürücü Kursum olduğu haLDe Ehliyete yeni yazıldım.. Çünkü A2 Yeni vermeye basladık :p

Ne güzel ya milletin ehliyeti yok kullanıyor.

Bizim ehliyetimiz var motorumuz yok :(:(

Juba bakım cok tutmus... Caddeye gelen adamsın usenmeyip db motora gitseydin daha karlı cıkardın. Neyse...

Okul zamanı olmasa Japonya da yaparım bakımı üşenmem ama dershane ve okuldan pek vaktim yok karşıya gitmeye.Uzun zaman oldu caddeye gitmeyeli:pr:

Moto43
Uygun bir zamanımda tamamen anlatırım yapman gerekenleri :rendeer:

ahmet93
Yasının tutmamasını anlıyorum. Yeni yasına girer girmez ehliyet almalısın :rendeer:

dynner
Onemli degil zamanında benim de ehliyetim vardı motorum yoktu. Hatta simdi de yok. Sen isi dogru tarafından yapmıssın. Once ehliyet...
Sabret motor da zamanla gelir.

cakalaz
Ayıp ayıp :p

VaLLa ayıp ama napalım ; Yapcak bişi yok :p Baskasına para kazandıracağıma ben kazanayım :p

Arkadaşlar kışlık yağımız 10-40 değil mi ?

VaLLa ayıp ama napalım ; Yapcak bişi yok :p Baskasına para kazandıracağıma ben kazanayım :p

Arkadaşlar kışlık yağımız 10-40 değil mi ?

Benimkinin içinde şu anda 10-50 var:silent:

Görkem sen motor kaç kmdeyken rektifiye ye soktun?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar