Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bence kaymıyor :p
Sporty iyi seçim. :wiinkk:

4.000de genel bakımın yapılır. Hava filtren temizlenir. Yagın degısır. Endustriyel temizleyiciler sıkılır. DB ye gidersen 35-45 ytl verilip cıkılır.

Görkem öldrücen sen beni bak patlıcam senin yüzünden kaymıyo diyosun ama hep kayıyorum ben,sende bi keramet var demekki kardeşim editörsün belki ondandır bilmiyorum:cherry:

Hadi bakalım sana güveniyorum sen iyi diyosan iyidir bu aleti senden daha iyi bilen yoktur herhal Türkiye de:cat:

Balatalar falan kaçta değişiyo peki??

Moto43
133 340 mı yoksa 13 334 mu anlayamadım? Biliyorsunuz gostergedeki son beyaz hane metre hanesidir okunmaz.
evet daha yeni olduğum için o beyaz haneyide okudum.. :)ozaman 13 334 oluyor..................
ayrıyetten bu ,havalandırma tapası denen şey varmış ,o sanki çıkmayacak gibi nasıl çıkartacaz onu yaw üstünde 2 santim falan kir var ... çok sıkı elle çevrilmioo o tıpa

Son düzenleme:
Görkem öldrücen sen beni bak patlıcam senin yüzünden kaymıyo diyosun ama hep kayıyorum ben,sende bi keramet var demekki kardeşim editörsün belki ondandır bilmiyorum
Balatalar falan kaçta değişiyo peki??
+1
yada özel yapım cıbır kullanıyor :mrgreen:

ya orijinal lastikle gayet iyi yatardim gorkem sahidimdir usenmedigim zamanlar yatiodu direk ya:)
tahminen sizde bir problem var..

Şu an Motorumda Ön-Arka "Pirelli MT-75" Lastik kullanıyorum.. Orjinal lastikleri ile aradaki farkı gayet hissedebiliyorum.. Özellikle yatırma konusunda...

Juba
El elden ustundur :wiinkk: Benim de bilmedigim cok konu var.

Fren balataları kullanım ile alakalı olarak degisir. Motoru servise goturdugunde usta balataların durumunu soyleyecektir.

Normalde servislerin yaptıgı bir hata vardır. Balatalara bakmadan azalan fren hidroligini tamamlarlar. Bu yanlıstır. Genelde fren balataları ile hidrolik aynı oranda biterler. Hidrolige surekli ekleme yaparsanız fren balatalarınız bitecek fakat hidrolik baskı yapacaktır. Bu da fren disklerinizi mahveder.

Moto43
Havalandırma tıpası nedir?
Sag alttaki siyah tıpadan bahsediyorsan o yag tıpası.
Fotograf cekebilirsen daha yardımcı olabiliriz :)

Bence kaymıyor :p
Sporty iyi seçim. :wiinkk:

4.000de genel bakımın yapılır. Hava filtren temizlenir. Yagın degısır. Endustriyel temizleyiciler sıkılır. DB ye gidersen 35-45 ytl verilip cıkılır.

Ben 4000 km bakımına 63 ytl verdim çorlu honda onur plaza

GorkeM
Bi daha İstanbul a geldiğinde senle biz bi deneme sürüşüne çıkalım Riva taraflarına ya cidden ben de bişi mi var anlamadım ama belki bilmediğim birşey vardır:silent:

Arkadaşlar siz hangi benzini koyuyosunuz motora ben aldığımdan beri kurşunsuz 95 oktan koyuyorum..

Bazan 98 daha iyi deseler de 95 ile arasında fark göremiyorum.. 95 En ideali..

Ya bide şu orta ayak yerine kullanılan arka arka tekerleğin oraya takılan adını bilmediğim şeyden arıyorum bakın ilk sayfada blackhawkın var onu nereden temin edebilirim

evet daha yeni olduğum için o beyaz haneyide okudum.. :)ozaman 13 334 oluyor..................
ayrıyetten bu ,havalandırma tapası denen şey varmış ,o sanki çıkmayacak gibi nasıl çıkartacaz onu yaw üstünde 2 santim falan kir var ... çok sıkı elle çevrilmioo o tıpa
aşağıdaki 3 hortuma benzer bişey var dediğin gibi yağ tıpası o herhalde
my.php

Hayır o hortumların bir tanesi karburatorden 2 tanesi depodan geliyor.
Aksama sana yapman gereken bakımları anlatırım eger kendin yapmak istiyorsan :cat:

Arkadaşlar 4000 bakımı 83 ytl tuttu;

Buji değişimi
Hava filtresinin temizlenmesi
Yağ değişimi
Ayrıca arka frenden gelen garip sesler yüzünden arka disk ve balata zımparalandı
Antifriz eklendi
Zincir yağlandı.

Motor çok kötüydü bi kaç gündür vites geçişleri çok sertleşmişti,şimdi eskisinden çok çok daha iyi motor gerçek anlamda açılmaya başlıyo sanki vites geçişleri falan süper oldu artık yağını 2000 de bir değiştircem hatta elime para geçerse daha kısa sürelerde bile olabilir yağ çok etkiliyo motoru.

cakalaz yannis olmasin 50 lira civariydi..
4000 bakimi cok tutmus ya sanki daha azdi ben mi yannis hatirliom yau..
juba mumkun oldukca 2000 de 1 degistir..

cakalaz yannis olmasin 50 lira civariydi..
4000 bakimi cok tutmus ya sanki daha azdi ben mi yannis hatirliom yau..
juba mumkun oldukca 2000 de 1 degistir..

Valla bana da fazla geldi ama büyük ihtimalle balata ve disklerle uğraştırdığım içindir:cat:Bende 50 diye hatırlıyorum hava filtresini:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar