Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm millet nasılsınız ben bu topiği bıraktığımda 250-260 sayfadaydı valla helal olsun size acayip çoğalmışsınız eee cbr 125 nasıl bakalım biz terfi ettik buradan artık önce gs 500 e sonrada cbr 600 f şimdilik buralarda takılıyoruz yardımcı olabileğimiz bi konu varsa seviniriz gerçi görkem var burada o bizden daha ilgili bu konuya ama elimizen geleni yaparız

nereye yazacamı tam çözemedim forumda SOĞUTMA suyu , ön ,arka hidrolik yağı değişimi , yağ değişimi vesselam bu tür bakımları tam burda anlatan bir konu varmı ... kimseye minnet olmadan yapmak istiyorum insan daha iyi hissediyor kendini...

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Konu ile alakasi olmayan mesajlar silinmistir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Moto43
Motorunuz kac km'de.
Eger kendiniz bakiminizi yapmak istiyorsaniz, ilk sayfadaki bilgilerden yararlanabilirsiniz. Orada bakim periodlari , parca semalari ve kullanim kitapcigini bulabilirsiniz.
Olmadi yardimci olmaya calisirim. :)

Son düzenleme:
motorum 133340 larda pek açmayı düşünmüyorum korkuyorum çünkü açtığım şeyi tekrar yerine takamıyorum çok zor görünüyor ... en iyisi motorcuya gitmek gibi görünüyor....

Şu an lastiklerim yağmurda herhangi bir sorun çıkarmıyor ancak ben motoru kışın kullanmayı planlıyorum. Ve bunun için sanırım yağmur lastiği alacağım. Özellikle kışın köprüden geçerken ciddi sorunlar çekebilirim.

Yağmur lastiği olarak neler önerebilrsiniz?

Moto43
133 340 mı yoksa 13 334 mu anlayamadım? Biliyorsunuz gostergedeki son beyaz hane metre hanesidir okunmaz.

Aynı soruyu yeni renkler diye açılan topice de sordum
Honda eski kasaya yeni renkleri mi uygular yoksa yeni kasayı mı getirir??

Yeni renklerle beraber yeni kasayı da getirecek.. Eski kasa üzerinde oynama yapmazlar..

Yeni renkler dediginiz zaten bir Hrc yapmıs. Bunu da getirmese de olur.
Kesin gelir diyemeyecegim fakat gelse iyi olur.

Bu karsılastırma forum icinde defalarca yapıldı. Burası cbr125 kullanıcıları konusu oldugundan kimse sana cbr alma demez. Forum icinde arama yapmanızı tavsiye ederim. :cat:

neresi alakasız mesjın anlamadım ben ybr 125 ve cbr 125 kıyaslaması yapmıs arkadaas ona yorum yaptım ilginc :farao:

Mesajınızda kendiniz belirtmissiniz. Kıyaslama konusu burası degil.

Arkadaşlar 4000 bakımı tam olarak kaç ytl tutuyor bileniniz var mı yani standart fiyat nedir?

Bu arada michelin sporty i alcam galiba...Ayrıca ben viraja yatabiliyomuşum tekerlerdeymiş problem riva yolunda anladım bunu aklınızda bulunsun orjinal lastik nolursa olsun kayıyor.

Bence kaymıyor :p
Sporty iyi seçim. :wiinkk:

4.000de genel bakımın yapılır. Hava filtren temizlenir. Yagın degısır. Endustriyel temizleyiciler sıkılır. DB ye gidersen 35-45 ytl verilip cıkılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar