Sanırım en mantıklısı motordan sonra değil önce kursa yazılmak. Zaten pratik gösterecekleri için bayiden çıkışta rahatlıkla binebilirim
1.95cm 85kg açtırmayın ağzımı:cherry::queen:
Vaaay hayırlı olsun gezilere bekleriz baktık sen gelmiyon bi bakmışın biz direk sana bi gezi düzenleriz geliriz yok öle mavi cbr olupta gelmemek:queen::rendeer:
Bu arada indim baktım garaja inmişken bi de kurcaladım yine biraz sildim falan benim farlar normal 2side yanıyo yani yanmayanlarda problem var :cherry:.
Ya bide bu grenaj vidaları çok dandik direk yalama oluyo tornavida sıyırıncar: aklınızda bulunsun ben yeni taktım şimdi güzel oldu ilk aldığım orjinal hemen gitti zaten yenilerini takmak daha hayırlı eğer çok söküp topluyosanız:cat:
Motorum bursa'da getirmek daha nasip olmadı getireyim sora merak etme ben bol bol gezerim ama ciddi bişe sölemem gerekirse cbr'dan çok sıkıldım değişik tatlar arıyorum....20bin km yaptım üstünde!
Motorum bursa'da getirmek daha nasip olmadı getireyim sora merak etme ben bol bol gezerim ama ciddi bişe sölemem gerekirse cbr'dan çok sıkıldım değişik tatlar arıyorum....20bin km yaptım üstünde!
Değişik tatlar;
1-Kawasaki Ninja 250 R
2-Kawasaki GPZ 500
3-Kawasaki ER-5
4-Hyosung GT-250
Bir Ustanın CBR 125-R dan sonra tavsiye ettiği motorlar bunlar !!
O alcak adama bağlı biraz,cross ve chopper yok seceneklerde mesela...
er-5 değil de er-6f çok güzel olur mesela![]()
gercekten istanbul anadolu yakasına cok yakın bi öneri..