Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@ Darkkiller :

Arkadaşım Öncelikle verdiğin bilgiler için sağol.. Ben de Bunun Sübab larla alakasız olduğunu düşünüyorum.. Bizim sorunumuz 5. vitese kadar çok güzel tekıntısız 10.000 devire kadar cıkıyor ama 6. vitese gecince Motor 8000 devri gecmiyor.. Hee bu arada Lastiklerimiz 130 Luk... Acaba yetmiyor mu ???

Bu arada Hava filtremizin Fiyatı nedir arkadaşLar ???

@ Darkkiller :

Arkadaşım Öncelikle verdiğin bilgiler için sağol.. Ben de Bunun Sübab larla alakasız olduğunu düşünüyorum.. Bizim sorunumuz 5. vitese kadar çok güzel tekıntısız 10.000 devire kadar cıkıyor ama 6. vitese gecince Motor 8000 devri gecmiyor.. Hee bu arada Lastiklerimiz 130 Luk... Acaba yetmiyor mu ???

Bu arada Hava filtremizin Fiyatı nedir arkadaşLar ???

Yav arkadas ya sizin motorlara biri büyü yaptı yada benim motora bi hacı hoca okuyup üfledi ya nasıl oluyor da CBR 125 6. viteste 8 bin devri geçmiyor ben anlayamadım

6. vitese attıktan sonra yaklaşık 3 dk içinde düz yolda 9 bin devire dayanması lazım :pale::silent:

3 Dakka mı ??? 3 dakka da biraz fazla be kardeşim..

AAma cidden 6. viteste 8.000 devri geçmiyor motorum .. ?

o gunden sonra duz yolları artık hic sevmez oldum. :) cıbır da virajları aslında çok seviyor, çok da güzel dönüyor :)

Budur. :cherry:
Cibir malum , otoyola cikip gaz acilacak bir makine degil.
Bu motorun en buyuk zevki , virajli dag yollarinda cikar. :cherry:
prss019018.jpg

cem_ali
Eger ayna ve maneti tutan alasim kirildi veya dis kaptiysa 54 ytl'ye onu satin al. Aynaya gelince, orjinal almana hic gerek yok. 5 ytl'ye sirkeciden daha kucuk daha zarif aynalar bulabilir , veya orjinal fiyatina cok daha gosterisli ayna takabilirsin.

cakalaz
Lastikleriniz motoru cok zorluyor. Orjinal ebatlara don , o zaman bakalim 6. viteste redline vuruyor musun vurmuyor musun?

Görkem hazır burdayken sorayım :p

Bizim motorun hava filtresi kaç para ??? iLLa orjinalini mi kullanmalıyız.. Servis uzak da :p

Orjinali kac para bilmiyorum fakat ben K&N takmistim.
Bazi ustalar , diger motorlar icin olan filtrelerden keserek bizim motora uyduruyorlar. Fakat ne kadar saglikli olur bilemem.

K&N fiyatini unuttum.Turkiye'de bulamamis, Ozgur'e Amerikadan getirtmistim. Ozgur biliyordur fiyatini soyler.
Ama K&N sitesinde , Turkiye distributoru olarak su adres veriliyor.
http://www.lapas.com.tr/

bende kilometresı az cbr arıyorum nakıt olarak takas falan degıl onumuzdekı ay yanı ekım sonu yada kasım başı gıbı.

not: Kütahyaya yakın illerden tercih edilir, tekrar yazıyorum km az temiz olsun arkladaslar:bounce:

ön farın teki yanıyor digeri sellektörde , uzunlarda yanıyor.
bu orjinalinde yok.
sonradan nasıl yapılıyor kablo baglantıları soketleri filan.
çift olarak zenon taktırmayı düşünüyorum şimdiden.

herkeze selamlar motorumu bugün sattım arkadaşlar :salut:

http://www.sahibinden.com/sok_sok_s...uyuk_firsat!WQQaXQQ10294906WQQpXQQdisplayitem

motoru şirinevler otosevere verdim.almak isteyen arkadaşla otoseverle irtibata geçebilir....

motorun gerçekten çok temizmiş.
tekirdaga geliptemi motoru aldılar yoksa senmi istanbula geldin?
üzerine kar payı koyup satacaklar galiba .
en az 4000 ytl fiyat çekerler tahminim. en mantıklısı bana göre ruhsat sahibinden almak.
bişe daha sorucam.
alım satım yaptınızmı . ücreti nedir?
teşekkürler.

Son düzenleme:
ön farın teki yanıyor digeri sellektörde , uzunlarda yanıyor.
bu orjinalinde yok.
sonradan nasıl yapılıyor kablo baglantıları soketleri filan.
çift olarak zenon taktırmayı düşünüyorum şimdiden.

motorun gerçekten çok temizmiş.
tekirdaga geliptemi motoru aldılar yoksa senmi istanbula geldin?
üzerine kar payı koyup satacaklar galiba .
en az 4000 ytl fiyat çekerler tahminim. en mantıklısı bana göre ruhsat sahibinden almak.
bişe daha sorucam.
alım satım yaptınızmı . ücreti nedir?
teşekkürler.

ben motorumu honda beat ile takas ettim iş gereği.vekaletname vardim alım satım işlemleri için.nekadara satar bilemem ben motora 3800 istedim hemen hemen o fiyata da vermiş oldum. motorla bi alakam kalmadı. bugün teslim edip yeni motoru alıp memlekete tdağ mürefteye döndüm.motorum gerçekten çok temiz hiç düşmedim yatırmadım çizik dahi yok. cbr almak isteyenler boşuna fazla para verip 0 almasın motoru gidip bi görsün zaten kararı değişir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar