Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iide kaza yerine polis çağırmadın mı ayrıca senin sigortan yoksa eğer masrafı kendin yaptırman gerekecek ayrıca ceza yiyecksin....Eğer karşı tarafında yoksa karşılıklı ceza yersiniz.Ayrıca senin varsa eski plakana dahil o devam ediyor die biliyorum.Polise şikayette falan bulunsaydın...

iide kaza yerine polis çağırmadın mı ayrıca senin sigortan yoksa eğer masrafı kendin yaptırman gerekecek ayrıca ceza yiyecksin....Eğer karşı tarafında yoksa karşılıklı ceza yersiniz.Ayrıca senin varsa eski plakana dahil o devam ediyor die biliyorum.Polise şikayette falan bulunsaydın...

dostum plaka eskiydi polis raporları tutuldu raporda ben haklıyım ama kaza yaralamalı olunca (karşı tarafta hiç koruma olmayınca yuzu parçalanmış) şüpheli ben gözüküyorum

ceza yedim zaten sigortasızlıktan 55 ytl ceza yedim adamda hiç bi evrak olmayınca 1000-1500 arası yemiştir diye düşünüyorum

Ooo sen motosiklet ile mi carpistin...
Sigorta konusunu bilmedigimden yorum yapamacayagim.
Ama masrafa yorum yapabilirim , neler gitti motorda?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba cbr perver insanlar :)
bende sitenize yeni üye oldum aranızda Ankaradan cbr ını satan arkadası olan varsa haber verırsenız sevınırım ARN mı satmaya calısıyorum,satar satmaz alıcam CBR ı...

pıyasada gozume kestırdıgım bı kac tane var ama tabı gecmıslerını bılmedıgım ıcın sormak ısterım Ankarada uzak durmam gereken bıldıgınız cbr lar varmı?

bu arada sanada buyuk gecmıs olsun arkadasım...

herkese iyi geceler benim cbr da ön farda sağ tarftaki ampulde temassızlık filan vardı sanırım 8 devirden sonra yanıp sönüyodu dün gece 2 tane 34 plakalı racer 200 le yarışırken ampül gitti şimdi hiç yanmıyo orjinal ampullerin fiyatı ne kadar bilen var mı aranızda????

Son düzenleme:
Ooo sen motosiklet ile mi carpistin...
Sigorta konusunu bilmedigimden yorum yapamacayagim.
Ama masrafa yorum yapabilirim , neler gitti motorda?

ewet ya adam biranda sağımdan yola fırladı arkasından geçerim diye firenede basmadım adam tuttu tam sol yapıp geri dönmeye çalıştı bende göz göre göre gittim vurdum dostum parçaları bilmiyorum ama motorda sorun yok sadece grenajda kırıklar var mesele biri sağ orta grenaj

Ben de birsey var sandim... Hallederiz skma sen canini...

Ben de bir keresinde kavsaktan gecen bir otomobilin arkasindan gecerim o gecene kadar dusuncesiyle gazi kesmemistim. Hanimefendi kavsagin ortasinda frene basip durunca tabi 100 ile giderken insanustu bir cabayla kadinin kapisina 20 cm kala durabilmistim. Kadin o kadar korkmustu ki yolcu koltuguna zipladi. Kizacaktim, kizamadim , guldum. :p

ewet ya adam biranda sağımdan yola fırladı arkasından geçerim diye firenede basmadım adam tuttu tam sol yapıp geri dönmeye çalıştı bende göz göre göre gittim vurdum dostum parçaları bilmiyorum ama motorda sorun yok sadece grenajda kırıklar var mesele biri sağ orta grenaj

Geçmiş olsun Allah beterini vermesin kardeş:rendeer:
Tanıdığın grenaj ustası varsa en fazla 250 ytl tutar ve aynı eskisi gibi olur.Ben de sol tarafa yattım ve kafa grenajı çizildi,orta grenaj 3 yerden çatladı gittim adam 205 ytl ye yaptı şimdi daha güzel parlıyo daha iyi duruyo çünkü boyası yeni:mrgreen:Bana da serviste seninki kadar bi fiyat çektiler ben de onlara başka bişi çektim böyle yaptırdım sonunda.

Ben de birsey var sandim... Hallederiz skma sen canini...

Ben de bir keresinde kavsaktan gecen bir otomobilin arkasindan gecerim o gecene kadar dusuncesiyle gazi kesmemistim. Hanimefendi kavsagin ortasinda frene basip durunca tabi 100 ile giderken insanustu bir cabayla kadinin kapisina 20 cm kala durabilmistim. Kadin o kadar korkmustu ki yolcu koltuguna zipladi. Kizacaktim, kizamadim , guldum. :p

dostum benim sıkıntım adamın bana yaptığı haklıymış gibi birde masrflara karışmam banane demesi o yuzden mahkemeye verecem hemde çok mmasraf tuttu yarısını karşılasa sorun yok

Geçmiş olsun Allah beterini vermesin kardeş:rendeer:
Tanıdığın grenaj ustası varsa en fazla 250 ytl tutar ve aynı eskisi gibi olur.Ben de sol tarafa yattım ve kafa grenajı çizildi,orta grenaj 3 yerden çatladı gittim adam 205 ytl ye yaptı şimdi daha güzel parlıyo daha iyi duruyo çünkü boyası yeni:mrgreen:Bana da serviste seninki kadar bi fiyat çektiler ben de onlara başka bişi çektim böyle yaptırdım sonunda.

saol allah razı olsun

abi burda öle biri bulmak bi mucize keşke olsada yaptırsam

@ CBR 125 :

Kardeşim arka tutmalığı gönderdim... Pazartesi Öğleden sonra Şirinevler Aras Kargo dan alabilirsin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağolun benı taktıgınız için:farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba cbr perver insanlar :)
bende sitenize yeni üye oldum aranızda Ankaradan cbr ını satan arkadası olan varsa haber verırsenız sevınırım ARN mı satmaya calısıyorum,satar satmaz alıcam CBR ı...

pıyasada gozume kestırdıgım bı kac tane var ama tabı gecmıslerını bılmedıgım ıcın sormak ısterım Ankarada uzak durmam gereken bıldıgınız cbr lar varmı?

bu arada sanada buyuk gecmıs olsun arkadasım...

bir arkadaş kaza geçirmiş,ondan haberdar olmaya çalışıyor herkes yanlış anlama:cat:

ben motorumu satıyorum ilgilenirsen link burada;
http://www.sahibinden.com/cbr125r_r...kimli_temiz_WQQaXQQ10460312WQQpXQQdisplayitem

sağolun benı taktıgınız için:farao:

dostum burda daha önceki msj'ıjı görmedim ksr bakma öncelikle çok saol

sen sanırsam cbr almayı düşünüyorsun ankara civarlarından aslında enin çaren mt ankara bildirsen onlar sana bulur bize istediğin karad sor bi zsan iyi yada kötü diyemeyiz ancak dış görünüşünden temiz veya kusurlarını söleriz

motor alacaksan kendin gidip bakman lazım içine sindiyse birde ustaya veya servisine götür baksın okey derlerse alırsın

melocann
Su masraf nereden geliyor onu anlamadim. Kendi motorunu da mi sana yaptirmaya calisiyor?
Benden soylemesi mahkemeye bulasma... Birkac kere basim yandi oradan biliyorum.
Telefonumu gasp eden hirsizi pesinden kosarak yakalamistim, sonraki 2 yil mahkemelerde surundum , polisler kolumdan tutup goturduler mahkemeye ifade vermeye. Calan mi? Mahkemeye bile gelmedi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum burda daha önceki msj'ıjı görmedim ksr bakma öncelikle çok saol

sen sanırsam cbr almayı düşünüyorsun ankara civarlarından aslında enin çaren mt ankara bildirsen onlar sana bulur bize istediğin karad sor bi zsan iyi yada kötü diyemeyiz ancak dış görünüşünden temiz veya kusurlarını söleriz

motor alacaksan kendin gidip bakman lazım içine sindiyse birde ustaya veya servisine götür baksın okey derlerse alırsın

:)

zaten ustama goturecegım alacagım motoru ancak hanı sızın pıyasada sundan uzak dur dıyebılecegınız bı kac cbr var mı dıye sordum ben yoksa resımlere bakarak olmıcagının bende farkındayım bu ısın,kısmet repsol, siyah veya mavi istiyorum bende...:)

bı ankara konularına bakayım saol

melocann fark etmez orda olman grenajın fotolarını yollarsın sen bana,ben ustaya gösteririm fiyatı sana sölerim eğer istersen yaptırmak sökersin grenajı kargoyla yollarsın bana ben burda yaptırırm sana grenajı geri yollarım:rendeer:
Bi yardımım dokunabilcekse her türlü yardım ederim yani:rendeer:

@ CBR 125 ;

Olum nereleerrdesin sen ??? Kargo dan msj geldi bana ; Bugün öğlenden sonra git al :)

@ CBR 125 ;

Olum nereleerrdesin sen ??? Kargo dan msj geldi bana ; Bugün öğlenden sonra git al :)

Kardeşim msn açamıyorum yasak burada. MT ye girebiliyorum ancak tamam çok sağolasın akşama gider alırım allah razı olsun çok işime yarayacak sağolasın. :rendeer:

melocann
Su masraf nereden geliyor onu anlamadim. Kendi motorunu da mi sana yaptirmaya calisiyor?
Benden soylemesi mahkemeye bulasma... Birkac kere basim yandi oradan biliyorum.
Telefonumu gasp eden hirsizi pesinden kosarak yakalamistim, sonraki 2 yil mahkemelerde surundum , polisler kolumdan tutup goturduler mahkemeye ifade vermeye. Calan mi? Mahkemeye bile gelmedi.

yok abi o adamın motoru zaten pert normal mobilet

alt sakal ve far hariç hepsi değişecek diye biliyorum görkem sinyaller önler yani sol depriyajda ayna tutan yer komple kırıldı gösterge alt tablası aklımda olanlar bunlar dostum

:)

zaten ustama goturecegım alacagım motoru ancak hanı sızın pıyasada sundan uzak dur dıyebılecegınız bı kac cbr var mı dıye sordum ben yoksa resımlere bakarak olmıcagının bende farkındayım bu ısın,kısmet repsol, siyah veya mavi istiyorum bende...:)

bı ankara konularına bakayım saol

hadi hayırlısı allah kısmet eder inşallah

melocann fark etmez orda olman grenajın fotolarını yollarsın sen bana,ben ustaya gösteririm fiyatı sana sölerim eğer istersen yaptırmak sökersin grenajı kargoyla yollarsın bana ben burda yaptırırm sana grenajı geri yollarım:rendeer:
Bi yardımım dokunabilcekse her türlü yardım ederim yani:rendeer:

abi tuh onu sen bana servise vermeden önce diyecektin şimdi motor 1 haftadır serviste ama düşüncen yeter Allah razı olsun sizlerin desteği yetiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar