Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

melocann

catlak grenajlar eskisi gibi tamir ettirelebilir.kırılan grenajlar için yapıcak bişey yok.sinyalleride honda bayinden alma.sadece bir sinyal 140 ytl ben 50 ytl ye 2 tane aldım yazık günah parana.debriyaj fren manetlerinide hondadan daha ucuza bulabilirsin.sahibinden.com da iyice arastır kırılan parcalarını işe yarar bişiler bulursun kesin.mahkeme işine gelince hiç bulasma derim zaman para kaybı olucak işin sonunda lanet olsun deyip kendin bırakıcaksın zaten.tanıdık avukatın varsa o baska

tanıdık avukat felan yok herkes vazgeç diyor ama 1100ytl düşündğkçe içime batıyoo hata bande olsa kendin kaşındın diyecem m bi başksının yğzğnden neden benden 1100 lira çıksın onu anlamıyorum işte

melocann tekrar gecmis olsun..

gecen gun cbrimi sattigim cocugu gordum
bi gun oncede babam motoru gormustu tesaduf iste..
alet iyi durumdaymis hala kardesi kullaniomus cocugun:)
ahhh getti canim repsol gettieee

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende cbr 125 r hastasıyım fakat bir türlü almak nasip olmadı bu yeni model cıbırı gördüm ve hemen honda bayine gittim fakat bana doğru dürüst bilgi vermediklerini düşünüyorum siz bu yeni cıbırın ne zaman geleceği hakkında bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok sağolun

BeLLi DeğiLMiş arakdaşım :) aramıza hoşgeldin :)

Ya arkadaşlar ; Zincirim bitti ; Dişli takımı ile birlikte deişmek gerekiyormuşş.. o da 230 YTL civarı imiş...
Şimdi soruyorum ; Orjinal Honda bayiinde deişmesem ; baska bi dişli zincir takımı taktırsam olmaz mı ??? Uymaz mı ?

Son düzenleme:
bn sade zincir değişimi yaptım. 40 ytl kore malı o-ring'li. ses seda kalmadı.

Sadece Zinciri değiştiğimiz zaman ses oluyor dediler... Bu zincirden nerde bulabilirim karadenizde??? Ayrıca bizim zincirin ölçüsü ebatı markası var mı ???

ya bu aslında dişlinin durumua bağlı, ben de çok eskimemişt herhalde ki eskiye gore ses acaip azaldı. ben ankara yıba çarşısından almıstım. biraz uzunca ve baklalı, tamirci ayarladı.

abi tuh onu sen bana servise vermeden önce diyecektin şimdi motor 1 haftadır serviste ama düşüncen yeter Allah razı olsun sizlerin desteği yetiyor

Bi daha aklında bulunsun her türlü yardım ederim kardeş birbirimizi kollamıcaz da kimi kollıcaz motorcuya motorcudan başka yardım eden kimi gördün?

Cakalaz

Eğer dişli bittiyse ve üstüne yeni zincir takarsan o zincir de biter aynı şekilde,dişlinin bitmesi demek dişlerin gereğinden fazla sivri olması bozulması demektir.Uyan başka motorunki var mı tam olarak bilmiyorum ama dişliyi kontrol et daha sonra karar ver bi daha zincir parası verme boşuna:rendeer:

Bu arada o-ring değilde x-ring mi ne var onlar daha uzun ömürlü bildiğim kadarıyla araştır bi ona göre karar ver.:rendeer::rendeer:

Klavuzda değiştirilecek zincir

DID 428VI3-124LE olmalıdır yazıyor.

Benim için bu numaralar pek bir şey ifade etmiyor gerçi :p

Selam arklar..aranıza yeni geldim artık bi motor almamım zamanı geldı dıyorum...bende cbr125 düsünyorum kullanan arklar rahatlar mı arıza oluyor mı ? maksimum hızı ne kdr oluyor bi de .... kanuni 200 cc ye bakıyodum cok arızası oluyomus soğudum ondan :D ses ne kdr cıkıyo bılgısi olan? tekrar selamlar...

Arklar bi de 2009 cıbırlar ne zaman cıkar türkiyede yoksa 2008 mi alıyım ?
not:Motor tecrübem yok :)

Son düzenleme:
Aleykümselam arkadaşım :)
CBR 125 Düşünüyorsan doğru karar vermişsin.. Ben daha hiç sorun verdiğini görmedm.. Orjinal lastikleriyle düzgün rodaj yapılmıssa Düz yolda 130-140 arası hıza ulasabiliyor:)

KANUNi ye bulaşma sakın !

anladım...peki yakıt problemi nasıl kac km gıdıyo 13 ltdı sanırım deposu..2009 cbr ne zmn cıkar bılgın war mı ..teşekkürler arksım

Yakıt problemi hep kokluyor derler...YALAN :) Uzaktan bakıyor :)

Ben 5 YTL ile (1.47 litre) 45 km yol gidiyorum ortalama 100 km/h ile :)

Yeni kasasının ne zaman geleceği henüz beLLi değil :)

hımm :D sesi pek hoşuma gitmedi 600cc ler gibi deil :) egsoz degiştirirsek ii bir ses çıkarma sansımız warmıdır :) uzun yolda peki nasıl motor

hımm :D sesi pek hoşuma gitmedi 600cc ler gibi deil :) egsoz degiştirirsek ii bir ses çıkarma sansımız warmıdır :) uzun yolda peki nasıl motor

seste yapabiliceğin bişey yok eksoz değiştirsen bile benim hiç hoşuma gitmiyor sonuçta tek silindirli alet istediğini tak 600lik gibi ses alamazsın

uzun yolda yorucu olsada tık demeden 850 km yemek ve sigara molası hariç hiç durmadan geldi anlayacağın şahane

Teşekkürler :) ilk önce a2 yi almam lazım ondan sonra motor :D a2yı kolay alırmıyım motor hakkımda bılgım yok..

arkadaslar selamlar cok zamandır yoktum tekrar baglandım motora guzel guzel seyler yaptım harıka oldu en yakın zamanda sızlere sunucam motorumu yorumlarınızı alıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar