Allaha'çok şükürler olsun bugüne kadar ne birkez ceza yedin nede yüz kızartıcı bi davranışta buluup uyarı aldım. Dolayısı ile ceza mekanizmasının işleyişi hakında detaylı bilgim yok fakat daha önce ceza yiyen arkadaşlardan edindiğim kadarı ile plakanı okuyabilen eds kameralarına yakalandıysan ceza makbuzun fotoraflı olarak ruhsat sahibinin adresine çok geç olmadan ulaşır. Oda sana motoru verdiğinden seni bulması uzun sürmez neticede taıdık birisi sanırım. Yani makbuzu gözünün önüne atar yakında eğer yakalandıysan tabii![]()
Beni yakalyan EDS kamerası olmaaz benim plaka koltuk altına entegre edilmiş görülmesi çok zor.... Beni gören FSM Ümraniye girişinde ya Fahri Trafik Müfettişi yada sivil köprü polisi idi telsiz ile bi yerlere anons yaptı sonra benden yol istedi yol verdim önüme girdi bana dikiz aynasından sağa yanaş işareti verdi sağa yanaştım kendisi duramadı heralde sol şeritten devam etmek zorunda kaldı bende tam köprünün ağzına geldiğim için geri dönemedim bastım gaza asıldım geçtim beşiktaş tarafına yani plakayı biyerlere anons etse yine ceza yermiyim yoksa yakalanınca mı yerim yani EDS yakalanmadığın sürece kaçak geçtiğimi kantılayamazlar değil mi ?