:rendeer: Teşekkürler. Yüreğime su serpildi.
Ehliyetinizi aldınız mı Peki ?
:rendeer: Teşekkürler. Yüreğime su serpildi.
Dün gece Gebzeye gitmem gerekti ve motorla gitmeye karar verdim motoru aldığım abiye dedim ki bizim plaka altta köprüden geçsem görülürmü ? diye sordum o da yok ben çok geçtim bişey olmadı dedi geçebilirsin. Ben aldığım bu cesaret ile çıktım yola bastım bastım Boğaziçi Köprüsüne geldim OGS den bastım geçtim Kaçış diye bi yazı yazdı ben topukladım tabi
Sonra kendimi tuzla da buldum bayağı bi gitmişim rüzgar ters yönde estiğinden 120 yi geçemedim motor zorlandı. Sonra önüme bir araç girdi ve kendi sileceklerine su sıktı sıkılan su rüzgar ve hızın etkisi ile benim kaskın camına geldi ve önümü göremedim herife bayağı küfür ettimr:. Sonra tuzla çıkışında bi Shell gördüm hemen yanaştım 5 ytl lik yakıt aldım ve Gebze tren istasyonuna nasıl giderim onu sordum tarifi aldım Darıca yönüne saptım ve 15 dk sonra kendimi istediğim yerde buldum. Evden(Şirinevler) çıkış saatim 21.15 Gebze tren istasyonuna varışım 22.35
Neyse ulaştım oraya gece 4 de uyuduk ve sabah 6.00 da kalktım motosiklet dışarda ve sadece direksiyon kilidi ile duruyordu zincir yoktu tedirgindim ama bişey olmamıştı saat 06.00 da bindim ve üzerimde sadece gömlek++kot++kask vardı ve sabahın ayazıydı çok üşüdüm neyse sonra E-5 den yine basıp Boğaziçi köprüsünden gelmeyi planlıyordum ama nasıl oldu ise Darıca sapağında İstanbul (TEM)Otoban yoluna girmişim neyse biraz gittim baktım gişeler ama paralı yer de vardedim haydaaaaa nasılsa OGS beleş geç gitsin
bastım geçtim yine kaçış dedi devam ettim bayağı bi gittim
Ümraniye ye doğru geldim baktım F.S.M gişeleri ve onlarda da nakit var ama ben uyanığım ya illa beleş geçecem (gerçi çok da param yokdu ama) En sol OGS nin bir sağındaki OGS den geçtim yine kaçış yazdı 500 metre ilerledim sol şeritte 140 Km/H ile depo üzerine yatmış vaziyette gidiyorum 500 metre gittim gitmedim bitane beyaz Ford Focus Heatchback yanıma geldi ve yol istedi izin verdim önüme geçti ve geçerken elindeki telsiz e bişeyler söylüyordu.
Önüme geçtikten sonra dikiz aynasından bana en sağa geçmemi işaret etti eli ile ve ben yıkıldım resmen aha dedim ayvayı yedik ehliyet yok üstelik köprüden 2 kere kaçak geçtim mahfoldum felan dedim neyse
sağ şeride yanaştım ama durmadım 90 ile devam ettim 5. viteste
baktım Focus sol şeritten bastı gitti bende zaten köprüye çok yakındım bastım girdim F.S.M ye neyse köprüden çıktım beşiktaş istikametine dönerken bi polis otosu gördüm karşıda ve dikkatim dağıldı korktum bi virajda tam hız kesemedim ve lastiklerin yanları kaldırıma sürttü allahtan bodoslama çarpmadım.
Neyse Beşiktaşa girdim Mecidiyeköye gelicem ama yakıt neredeyse Red Line
Hemen Beşiktaş girişinde CHERY nin yanında Beşiktaş Shell vardı oraya girdim 5 ytl lik yakıt alacaktım pompacı dedi ki 10 ytl ver sana 6 litre 95 Oktan vereyim dedi bi müşteri için fazla çektim dedi açık çıkmasın sana doldurayım dedi dedim üzeridme 7 ytl var dedi tamam 4 litre vereyim (4 Litre 95 oktan =13,44 YTL Litre fiyatı =3,36 YTL ) İbre sıfırdan Yarım deponun üstüne kadar çıktı ve hemen çıkıp iş yerine geldim saat 6.00 da Gebzeden çıktım ve 07.15 de Perpa da oldum.
Şu anda üşüyorum, Uykusuzum,Ceza gelecek diye korkuyorum ve Galiba hasta olucam :salut:
İşte başımdan böyle bir olay geçti Arkadaslar......Yorumsuz bırakmayın önemli bir konu !!!
Dün gece Gebzeye gitmem gerekti ve motorla gitmeye karar verdim motoru aldığım abiye dedim ki bizim plaka altta köprüden geçsem görülürmü ? diye sordum o da yok ben çok geçtim bişey olmadı dedi geçebilirsin. Ben aldığım bu cesaret ile çıktım yola bastım bastım Boğaziçi Köprüsüne geldim OGS den bastım geçtim Kaçış diye bi yazı yazdı ben topukladım tabi
Sonra kendimi tuzla da buldum bayağı bi gitmişim rüzgar ters yönde estiğinden 120 yi geçemedim motor zorlandı. Sonra önüme bir araç girdi ve kendi sileceklerine su sıktı sıkılan su rüzgar ve hızın etkisi ile benim kaskın camına geldi ve önümü göremedim herife bayağı küfür ettimr:. Sonra tuzla çıkışında bi Shell gördüm hemen yanaştım 5 ytl lik yakıt aldım ve Gebze tren istasyonuna nasıl giderim onu sordum tarifi aldım Darıca yönüne saptım ve 15 dk sonra kendimi istediğim yerde buldum. Evden(Şirinevler) çıkış saatim 21.15 Gebze tren istasyonuna varışım 22.35
Neyse ulaştım oraya gece 4 de uyuduk ve sabah 6.00 da kalktım motosiklet dışarda ve sadece direksiyon kilidi ile duruyordu zincir yoktu tedirgindim ama bişey olmamıştı saat 06.00 da bindim ve üzerimde sadece gömlek++kot++kask vardı ve sabahın ayazıydı çok üşüdüm neyse sonra E-5 den yine basıp Boğaziçi köprüsünden gelmeyi planlıyordum ama nasıl oldu ise Darıca sapağında İstanbul (TEM)Otoban yoluna girmişim neyse biraz gittim baktım gişeler ama paralı yer de vardedim haydaaaaa nasılsa OGS beleş geç gitsin
bastım geçtim yine kaçış dedi devam ettim bayağı bi gittim
Ümraniye ye doğru geldim baktım F.S.M gişeleri ve onlarda da nakit var ama ben uyanığım ya illa beleş geçecem (gerçi çok da param yokdu ama) En sol OGS nin bir sağındaki OGS den geçtim yine kaçış yazdı 500 metre ilerledim sol şeritte 140 Km/H ile depo üzerine yatmış vaziyette gidiyorum 500 metre gittim gitmedim bitane beyaz Ford Focus Heatchback yanıma geldi ve yol istedi izin verdim önüme geçti ve geçerken elindeki telsiz e bişeyler söylüyordu.
Önüme geçtikten sonra dikiz aynasından bana en sağa geçmemi işaret etti eli ile ve ben yıkıldım resmen aha dedim ayvayı yedik ehliyet yok üstelik köprüden 2 kere kaçak geçtim mahfoldum felan dedim neyse
sağ şeride yanaştım ama durmadım 90 ile devam ettim 5. viteste
baktım Focus sol şeritten bastı gitti bende zaten köprüye çok yakındım bastım girdim F.S.M ye neyse köprüden çıktım beşiktaş istikametine dönerken bi polis otosu gördüm karşıda ve dikkatim dağıldı korktum bi virajda tam hız kesemedim ve lastiklerin yanları kaldırıma sürttü allahtan bodoslama çarpmadım.
Neyse Beşiktaşa girdim Mecidiyeköye gelicem ama yakıt neredeyse Red Line
Hemen Beşiktaş girişinde CHERY nin yanında Beşiktaş Shell vardı oraya girdim 5 ytl lik yakıt alacaktım pompacı dedi ki 10 ytl ver sana 6 litre 95 Oktan vereyim dedi bi müşteri için fazla çektim dedi açık çıkmasın sana doldurayım dedi dedim üzeridme 7 ytl var dedi tamam 4 litre vereyim (4 Litre 95 oktan =13,44 YTL Litre fiyatı =3,36 YTL ) İbre sıfırdan Yarım deponun üstüne kadar çıktı ve hemen çıkıp iş yerine geldim saat 6.00 da Gebzeden çıktım ve 07.15 de Perpa da oldum.
Şu anda üşüyorum, Uykusuzum,Ceza gelecek diye korkuyorum ve Galiba hasta olucam :salut:
İşte başımdan böyle bir olay geçti Arkadaslar......Yorumsuz bırakmayın önemli bir konu !!!
Ben geçmek zorunda kalsam plakaya bez bağlardım. ÖYle bodoslama geçmezdim birde bir araç ile birlikte geçerdim.
Ama kurallara uymak en iyisi :cat:
abi tuzlaya gelipte bana neden uğramıyosun![]()
çok heycanlı olmuştur.tahmin edebiliyorum:queen::queen:
CBR-125
Marifetmiş gibi anlatmış olduğun şeyleri bi kez bile yapacak olsam utancımdan kimseye anlatamam. Ehliyetsiz araç kullanmaz,köprüler ve ücretli yollardan illegal geçmek nedir bu yaa. Seni örnek alabilecek arkadaş ve kardeşlerinin olduğunu hiçmi düşünmüyosun.
Biz kgs kartı alıp para ödediğimiz ve ehliyetimizi sürekli yanmızda taşıdığımız için enayimiyiz yani. Şiddetle kınıyorum seni :farao:
:mrgreen: Ben tanıyorum yeterince
Abisi ; daha yapmıcak zatenAkılladı o
![]()
Ehliyetinizi aldınız mı Peki ?
Arkadaşlar yine ben; Salı günü Allah izin verirse motosikletimi almaya gidicem. Ama istanbul yolundan eve kadar tek başıma getirebilir miyim sizce? İlk kez vitesli motor kullanıcam. Yavaş yavaş sağdan falan gelsem? Tehlikeli olur mu sizce
Deneyimleriniz yada tavsiyeleriniz olursa ben burdayım..
Şimdiden teşekkürlerr:
Benim yazdığım yazıyı okuduysan ne kadar zorlandığımı anlamışsındır. Ehliyetin yoksa kesinlikle böyle bişey yapma varsa da Rodaj süresi içinde olduğu için burdan Ankara ya gitmek motora zarar verebilir ama ben bayan olsam olsam en azından başka motorlu bi arakdas bulur onla giderdim[/QUOT
:cherry: ya tamam da motor istanbulda anladın galiba. Motor istanbul yolunda değil. Bizim burdaki Honda Plaza İstanbul Yolu üzerinde. O kadarcık mesafede gitmedikten sonra rodaj da motoru hiç mi kullanmıycaz:cyclopsan
Artık bnde cbr 125 r ciyim (repsol) en uzun konu cbr 125 ın heralde 644 sayfa maşallah
dostum zorunlu olarak yada değil yanlış yapmışsın ve bunu kabul etmende iyi yine. Fakat bak kardeş şimdi bu topic genel bi topic. Yani burayı sürekli senin arkadaşlarının takıldığı bi cafe gibi düşünme yani. Kayıtlı kullanıcılar,senin tanıdığın yada seni tanıyan insanların dışında yazdıklarımızı okuyan misefir üye,kayıtlı üye v.s. binlerce insan var. ve ben onlardan biriyim yani seni tanımayan olan biriyim. Yazının bende bıraktığı ilk intibaa yaptığının keyifli bi macera olduğu gibiydi. Aksini sölediğine ikna oldum eywallah. Ama dediğim gibi başka kişilerde farklı bir izlenim bırabilir. Neyse konuyu daha fazla baymıyım aman dikkat kardeşlerim böle atraksiyonlara gerek yok. Kurallar bizim için. saygılar
Yok olurmu ben uyardığın için çok teşekkür ederim yalnız bi sorum olacak o zaman şimdi motor başkasının üstüne ve kaçak geçtiğimin analşılıp anlaşılmadığını ceza kesilip kesilmediğini nasıl anlarız nasıl öğreniriz ?