Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yaaa kardeşim :p Gördün mü :) Cahillik değil de dikkat etmemek diyelim :p

@ Muratcan :
Kardeşim önerir misiniz ne demek :) Okumadın mı hiç yorumlarımızı :p
YBR yi de öneririm ; ama cbr daha sexy :cherry:

Ondan diyorum bende . Grenajlı istiyorum ben. Youtube'tan baktım ybr belli devirlerde çok vibrasyonlu gibi . CBR hakikatten yakışıklı ama tekerlekleri ince diyorlar.

600'lük bir makina'dan önce ne kullanmalıyım sport ve grenajlı :)

CBR 125 Ten baska motor yok canım bu sekilde :p Bi de Çin malları var CBR nin aynısı :)
Bu nedenLe ; Sen cbr 125 ile baslayacaksın :cherry: Tekerlek konusunda atarsın 130 Luk sorun kalmaz dotum :p

Melo video izlenmiyor kardeşim... Bu arada sen Hala motoru göstermedn mi ??? :silent: oLum göstersene ; ne olduğunu buraya da yazıver :p
Aynen dediğin gibi Melo ; 6. viteste yemiyor motor... 5. vites te de yawas yawas yiyor :p Benim ki de aynı :bounce:
Bak cbr 125 e adam 130 Luk lastikle 130 km/h görüyor :p

dostum motoru daha göstermedim yaf nedenşde burada yani karamanda honda servisi yok bende başkasına oynatmak istemiyorum bu sene benim için sezon bitti gelecek sezon konya'ya servise götürcem şimdilik dursun ama burada bilgisi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum

video kunusuna bi el atayım kardeşim

kardeşim ilk verdiğim link'e gir ve oradaki bos kutuya youtube linkini yaz açılıyo

http://www.vtunnel.com/

http://www.youtube.com/watch?v=KtVdV6GMa9M&feature=related

Son düzenleme:
iLLa uğrastıracaksın beni deil mi :p

Vayyy ; Koltukaltı egzozu :) PLaka da GT hee..

Bu arada o linke yine girilmiyo :) Allah tan benim bilgisayar direkkt Youtube 'a girebiliyo :queen:

Son düzenleme:
Arkadaslar bayadır yorum yazmıyordum sadece takip ediyordum ama bişe dikkatimi çekti...Şu hız mevzusu ona o kadar da çok takılmamanızı öneririm neticede hava şartları etkiliyor fazlaca...140en normali.Ben iki kişi istanbul'da 1.köprüden çıktıktan sora kadıköy'e doğru sağa eğimli uzunca bir viraj var o virajda 6.vites 11bin devirde 140'ı gördüm...Tek başıma olsaydım daha farklı olurdu yane 10km kadar artabilirdi...Yalova orhangazi arasında da 155civarı bir hızı görmüştüm motoru ilk aldığım gün ertech görkem ben birlikte iken...Ama bu hızları gününde yakalamak var.Her zaman olacak die bişe yok fazla takmamak lazım...

evet benim motorlada görkemle 2 kişi 140 gördük motorun üstüne yatmadan..
görkem kullanıyodu..ben o ara etrafa bakınıyodum görkem söyledi banada o kadar sürat yaptık diye.:p
tek başıma 150nin biraz üstünde süratede çıktım.

yoooo :) Motoruma laf ettirmem :) Bozuk deil da ; Lastikler sakat..

ÖN lastiği Orjinal etcem sanırım :)

senin arka lastik baya büyükmüş fotoğrafına baktım da güzel görünüyor ama sanırım motoru yoruyordur...

Evet arka lastiğim Biraz daha güzeL gösteriyor motoru... Ama Motoru da yorduğu bir gerçek :) ÖN lastik de 100 lük benim onu ince yapcam bari :p

çakalaz ölçüler iyiymiş motoru güzel gösterdiği kesindir de bence değer küçültmemelisin...Şimdi ben bile düşünür oldum orjinal ebatlarından yanayım ama deiştirirken acaba büyültsem mi diyorum...

Ölçüleri inceltmek neden iyi değiL.. Şunu da belirtmeliyim ki Orjinal lastikleriyle su anki gibi virajlarda yatamazdım :) Şİmdi Kalın lastik var ; İnce taksam olmaz mı ??? Bi sorun mu oLur ; Yoksa yakısmaz diye mi deişme diyosun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar