Tabii ki dediğin doğrudur.. CBR Veya bir baska marka eLimizen ne gelirse yapmaya calısıyoruz ; sadece ben değiL tüm MT ailesi böyle :rendeer: Dediğim gibi ; Yine lazım oLursa ben zaten hep MT de netteyimGörüşürüz yollarım sana :cherry:
teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun ben yatıyorum
Ahmet abi kardeş canım ciğerim kardeşim benim çok çok ihtiyacım var sen ver ben öyle de takarım olmadı üzerine lacivert kaplama çekerim ama kırmızı tatlı durur gerçi senin yer nerde ben seni hiç yormayayım bende artçı olduğu için istiyorum yani tek olsam bende artçısı olana veririm nasılsa bi işime yaramıyo ama artçım var eğer verirsen bu iyiliğini hiç hiç unutmam ve her türlü bilgisayar ihtiyacında yardımcı olurum zaten Görkem ile konusup bu topiğin hatta Forumun Bilgisayar ve Bilişim sektörü tedarikçisi olmak istiyorum
1 EYLüL 'De göndereceğim ; söz![]()
Ben de Dün Araba ile 100 ile giderken ; Bi tane repsol ;iki kişi ile solladı beni..
sanıyorum 130 civarı bir hızdaydı![]()
Yalova dayıım şimdiMotoru Rize'de bıraktım ; Aaraba ile geldim
Napalım mecbur araba ile takılıyoruz :mrgreen:
Hımm İyi pki bakalım... Hayırlısı olsun....
Ya bana Arka Artçı tutmalığı verebilecek yokmu 1 Eylüle kadar yav .....:salut:
dostum malesef olsa inan o kadar itiyacın olduğunu anladım ama elimden bişey gelmiyo bende işe rkadaşla gidip gelince oyuzden sökemiyorum
çakalaz be kardeşim milletin motor uçuyor bizimki seyrediyor yaffff
ben yokuş aşağı motorun üzerine yatarak 140 gördüm 11000 devirde millet düz yolda 150 buluyo nasıl iş anlamadım gitti
Kardeşim Benim lastiklerim ön-arka geniş olduğu için gitmiyor sanıyorum... 110 bilemedin cok hafif rampalarda 120 görebiliyorum o da yata yata
Senin motorun durumu nedir ? Lastiklerin ebatı nedir ? 140 İyi görmüşsün.. Düz yolda kaç görüyosun ki![]()