Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tabii ki dediğin doğrudur.. CBR Veya bir baska marka eLimizen ne gelirse yapmaya calısıyoruz ; sadece ben değiL tüm MT ailesi böyle :rendeer: Dediğim gibi ; Yine lazım oLursa ben zaten hep MT de netteyim :) Görüşürüz yollarım sana :cherry:

Tabii ki dediğin doğrudur.. CBR Veya bir baska marka eLimizen ne gelirse yapmaya calısıyoruz ; sadece ben değiL tüm MT ailesi böyle :rendeer: Dediğim gibi ; Yine lazım oLursa ben zaten hep MT de netteyim :) Görüşürüz yollarım sana :cherry:

teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun ben yatıyorum

Ahmet abi kardeş canım ciğerim kardeşim benim çok çok ihtiyacım var sen ver ben öyle de takarım olmadı üzerine lacivert kaplama çekerim ama kırmızı tatlı durur gerçi senin yer nerde ben seni hiç yormayayım bende artçı olduğu için istiyorum yani tek olsam bende artçısı olana veririm nasılsa bi işime yaramıyo ama artçım var eğer verirsen bu iyiliğini hiç hiç unutmam ve her türlü bilgisayar ihtiyacında yardımcı olurum zaten Görkem ile konusup bu topiğin hatta Forumun Bilgisayar ve Bilişim sektörü tedarikçisi olmak istiyorum

Biraz geç oldu kusura bakma ama ben şaka amaçlı sölemiştim zaten amcaoğluyla beraber geziyoruz bi kaç gün söküp sonra tekrar takçaktım kusura bakma ama hondada bulabilirsin sanırım:)

Bu arada benim devir çubuğunda bişey yok bu gün ilk defa 150 km hızı yaptım daha yol vardı ama 150 km de kaldı

Son düzenleme:
Adamı o kadar heveslendirdin yahu :p

Bu arada daha ne arıyosun :p 150 Neyine yetmiyo ; Benim ki 110 u geçmiyo bile :queen:

Hayır devir 11,5 ta filandı bizim cbr larda 12 devirde devir kesici varya o yüzden demiştim

CBR-125 yine kusura bakma şaka amaçlı sölemiştim

Bu arada benim artçı tutamağı griydi motor kırmızı diye atlamışım öle

Son düzenleme:
Arkadaşalar benim CBR da gidonu tam sol yaptığımda motor istop ediyor bunun nedeni nedir bilen var mı daha önce yaşayan birisi var mı acaba?Bu olay motoru sola yatırdıktan sonra olmaya başladı ilgisi var mıdır ve olay acaba servislik birşey mi?

Ben geçen gün motorun adına yakışır bir biçimde 125km/s yaptım. :cat:

Hafif yokuş vardı, boğaziçi köprüsünden çıkışında az ilerisinde TEM Ankara sapağının oralarda. Altımdaki motora güvensem daha da basardım belki ama işte 125cc'lik olunca insan kıllanıyor. Ayrıca motorun daha rödajı gelmedi :)

Ben de Dün Araba ile 100 ile giderken ; Bi tane repsol ;iki kişi ile solladı beni..

sanıyorum 130 civarı bir hızdaydı :p

Yalova dayıım şimdi :p Motoru Rize'de bıraktım ; Aaraba ile geldim :) Napalım mecbur araba ile takılıyoruz :mrgreen:

Hımm İyi pki bakalım... Hayırlısı olsun....
Ya bana Arka Artçı tutmalığı verebilecek yokmu 1 Eylüle kadar yav .....:salut:

dostum malesef olsa inan o kadar itiyacın olduğunu anladım ama elimden bişey gelmiyo bende işe rkadaşla gidip gelince oyuzden sökemiyorum

çakalaz be kardeşim milletin motor uçuyor bizimki seyrediyor yaffff

ben yokuş aşağı motorun üzerine yatarak 140 gördüm 11000 devirde millet düz yolda 150 buluyo nasıl iş anlamadım gitti

dostum malesef olsa inan o kadar itiyacın olduğunu anladım ama elimden bişey gelmiyo bende işe rkadaşla gidip gelince oyuzden sökemiyorum

çakalaz be kardeşim milletin motor uçuyor bizimki seyrediyor yaffff

ben yokuş aşağı motorun üzerine yatarak 140 gördüm 11000 devirde millet düz yolda 150 buluyo nasıl iş anlamadım gitti

Yav abi bana bulun bi tutmalık yav valla çok lazım olmasa istemem siz yaparsınız kardeşinize bi güzellik

Bu arada benim motor da fena değil iyi kaçıyor köpek :)

Kardeşim Benim lastiklerim ön-arka geniş olduğu için gitmiyor sanıyorum... 110 bilemedin cok hafif rampalarda 120 görebiliyorum o da yata yata :p

Senin motorun durumu nedir ? Lastiklerin ebatı nedir ? 140 İyi görmüşsün.. Düz yolda kaç görüyosun ki :p

Kardeşim Benim lastiklerim ön-arka geniş olduğu için gitmiyor sanıyorum... 110 bilemedin cok hafif rampalarda 120 görebiliyorum o da yata yata :p

Senin motorun durumu nedir ? Lastiklerin ebatı nedir ? 140 İyi görmüşsün.. Düz yolda kaç görüyosun ki :p

benimki ön: standart
arka: 130 dunlop

Arkadaşlar Hondanın Lastik anatarlığı olup da kullanmayan varmı ? İyice beleşçi olduk yavv ama borçlarım bitsin hepinize bi laptop (dermişimmm :))))))))))

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar