Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dookie
Bakla aldırmak tavsiye edilmez...
En sağlıklısı zincir-dişli takımını komple değiştirmek...
Sadece zincir alsam desen?...
Honda'da bu konuda bir sorun var...
Sadece zincir 213 ytl gibi bir fiyat...
Zincir-dişli takımı 200ytl :mrgreen:
Ha dersen bu aralar sıkışığım biraz , çek malı mı ne zincirler var...

CBR-125

43943Bl.jpg

Ben bunu tavsiye ederim...
pr_01_244_max.jpg

Son düzenleme:

Ana sayfa güncellendi...
ANASAYFA

Kullanıcı Galeri'si kısmına eklemek istediğiniz fotografları bana özel mesaj atabilirsiniz.
*fotograflar çok düşük kaliteli olmamalı ve çok fazla olmamalıdırlar. en güzellerinden seçmenizi rica ediyorum.
**bikepics gibi bir sitede fotograflarınız var ise belirtmenizde yarar var...

Ana sayfaya;
Parça Şemaları;
Servis Bakım Periyod tablosu;
Ayrıntılı Teknik Tablo;
Kullanıcı Kitapçığı;
Fotograf Galerileri eklenmiştir...

Umarım yardımcı olur... Eğer eklenmesini istediğiniz fikirleriniz var ise belirtiniz.

Son düzenleme:
görkem dostum msn'ye ekledim seni bende bi kaç foto eklemek istiyorum kullanıcı galerine ok

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Görkem anasayfa çok iyi olmuş özellikle genelde servislerde gördüğümüz parça listesi çok iyi olmuş motoru daha iyi anlıyoruz nerde ne var ne yok ayrıca istediğimiz parçayı servislerden daha kolay temin edebiliriz gösteririz hiç değilse bu sayfadan yararlanarak bir ufak vida bile olsa işimiz daha kolay olacak. servislerde bazen üşeniyorlar detaylı bakmaya yok felan diyorlar.
çok iyi olmuş eline sağlık:cat:

Son düzenleme:
300€ üzerinde bi para vericem ama tam olarak ne kadar vereceğim bilmiyorum... arkadaşım henüz gidip bakmamış :) ama türkiyede sadece tüpe 275€ vermek pek akıllı işi değil... en azından bana göre

görkem eline sağlık çok güzel olmuş anasayfa... en kısa zamanda güzel fotolar çekip yollıcam sana.. benim fotolar kötü çünküü...:cat:

Şu an Forumumuzda: 98 (3 Kayıtlı ve 95 Misafir üye bulunmaktadır.)
GorkeM, gizem82, kroscu01

:mrgreen:

ya bişey sorcam bunun 2008 modeli gelmicek mi Türkiye'ye?

ben 4.000 bakımını yaptırmaya gitmiştim 10 gün önce falan,yakında gelecek demişti eleman motor enjeksiyonluymus... tip dedigine ve gösterdigi fotografa göre bire bir aynı,9.000 / 9.500 ytl gibi bir fiyatı olacakmıs..

Sana yanLışş bilgi vermişler... Aynı fiyattan satılacak...9000 E YZF 125 satılıyor oLur mu öyle sey :p

Bu arada Bu topic te kullanıyorum bu kasayı diyen arkadaşlarımız mevcuttu haniler nerdeler :farao:

Sana yanLışş bilgi vermişler... Aynı fiyattan satılacak...9000 E YZF 125 satılıyor oLur mu öyle sey :p

Bu arada Bu topic te kullanıyorum bu kasayı diyen arkadaşlarımız mevcuttu haniler nerdeler :farao:

bilemem ben adamın yalancısıyım eleman ne dediyse o... aynen öyle söyledi.. aslında pazarbasını telefonla arayıp tekrar fiyat sormak lazım bakalım ne dicekler..

şimdi pazarbasını aradım eski kasa diye tabir ettikleri 2007 ve 2008 model mevcut ellerinde (karbüratörlü ve bunlar için türkiye şartları için üretilenler diyo yetkili) diger avrupa ülkelerinde satısta olan 2008 enjeksiyonluları getirmeyeceklerini fiyatının kesin olmamakla beraber 8.000 ytl civarında olacagını söylüyor(bunu söyliyen bayan satıcı,bay satıcı ise 9.000/9.500 civarı ve yakında gelecek demişti) 2007 model anahtar teslim 5.300 ytl, 2008 model anahtar teslim 5.750 ytl ve 250 ytl pesin axess karta 11 taksit yapıyolarmıs...
ben söyliyenlerin yalancısıyım..

Son düzenleme:
Dün vites boşta motoru çalıştırdıktan sonra biraz beklerken (Kaskı takıyorum) motor aniden durdu. Sizce neden olabilir? (Gidişinde filan herhangi bir sorunu yok).

Hortumlarından birisi gevsemiştir.. Gecen gün aynısı oldu bana korkudan öldüm Hava hortumu cıkmısmıs :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar