Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

pis hali bile asil duruyor be görkem:)
ay..ay..
asıl o yolların motorunu aldık kullanamıyoruz orada ona yanıyorum

İstanbul avrupa yakasındaki CBR-125 kullanan arkadaslar ! Size bi sorum olacak motoru bu akşam alıyorum lakin tam kılı kılına param yetti ve ağustos 22 ye kadar işyerinden çok zor para alabiliyorum işe motor ile gidip gelmek istiyorum iş yerim OKMEYDANI-PERPA da ev ise ATAKÖY de.
Sorum ise şu;
1.En kestirme hangi güzergahı kullanabilirim
2. Ne kadar süre aralığında kaç lt/ytl lik yakıt almam gerekir
Eğer otobüs den daha çok tutarsa 1 ay binmicem motora onun için soruyorum lütfen yardım :)

İstanbul avrupa yakasındaki CBR-125 kullanan arkadaslar ! Size bi sorum olacak motoru bu akşam alıyorum lakin tam kılı kılına param yetti ve ağustos 22 ye kadar işyerinden çok zor para alabiliyorum işe motor ile gidip gelmek istiyorum iş yerim OKMEYDANI-PERPA da ev ise ATAKÖY de.
Sorum ise şu;
Eğer otobüs den daha çok tutarsa 1 ay binmicem motora onun için soruyorum lütfen yardım :)

Arkadaslar az önce google earth dan baktım ATAKÖT-OKMEYDANI arası rahat 15 km şimdi 2006 model bi CBR-125 km de kaç YKR yakar ben 100 ykr diye tahmin ettim ve günlük işe gidip gelmem 3 YTL gibi bi para otobüs de ise 2800 tutuyordu çok bi fark yok demekki işe motorla gidebilirm.

Aklıma takılan bir başka soru ise 10 ytl lik yakıt koyduğunda bitene kadar kaö km götürüyor ? Yada 1 depo ile kaç km yol yapabiliyoruz bitene kadar ?

Son düzenleme:
arkadaşlar öğlen bursaya yola çıkıcam motorun yağını değiştiricem ne kadar yağ koymak lazım yada yağ çubuğun neresınde olucak bana acele bigi verebılırmısınız lütfen?

Sabit 60 km/s hızla -hiç dur kalk yapmadan- azami ~350-360 km menzil elde etmek -teorik olarak- mümkün.Benim uzun yol sakin kullanımda sabit ~90 km/s hızla elde ettiğim azami menzil 340-350 km arası idi.

Sorum ise şu;

Arkadaslar az önce google earth dan baktım ATAKÖT-OKMEYDANI arası rahat 15 km şimdi 2006 model bi CBR-125 km de kaç YKR yakar ben 100 ykr diye tahmin ettim ve günlük işe gidip gelmem 3 YTL gibi bi para otobüs de ise 2800 tutuyordu çok bi fark yok demekki işe motorla gidebilirm.

Aklıma takılan bir başka soru ise 10 ytl lik yakıt koyduğunda bitene kadar kaö km götürüyor ? Yada 1 depo ile kaç km yol yapabiliyoruz bitene kadar ?

1 depo sanırım 25YTL'ye doluyor. Rahat 250km gidersin. Hergün 30km yapacağını düşünürsek, 8 günde bir depo benzin eder. Yalnız bu çok kaba bir hesap, bu nedenle fazla gidebilme olasılığın daha fazla. :cat:

Arkadaşlar yine sormustum ama bi daha soruyorum :) Motorunuzu nasıL yıkıyorsunuz ??? Ben hafif ıslak beZLe siliyorum ama cok yorucu oLuyor :) Jantları bile bezle siliyorum :queen: insanı sıkıyor belli bi süre sonra :p

1 depo sanırım 25YTL'ye doluyor. Rahat 250km gidersin. Hergün 30km yapacağını düşünürsek, 8 günde bir depo benzin eder. Yalnız bu çok kaba bir hesap, bu nedenle fazla gidebilme olasılığın daha fazla. :cat:

Şimdi baktım shell de süper plus katkılı kurşunsuz benzinin pompa fiyatı (zeytinburnu istasyon) 3,32 Ytl yazıyordu CBR-125 in deposu 10 lt olduğuna göre 33,2 YTL ye doluyor bir depo 1 depo ile 250 km gidiyorsak dediğin gibi 8 günde doldurmak lazım biz ona 6 gün iş için 2 gün de gezme için diyelim otobüse günlük verdiğim para 3 ytl ise 3*8=24 pek fark yok 5-6 ytl için CBR ın sırtından inmem hem NÖTR lambası boşuna mı var sık sık yakarım onu :) Peygamber Vitesi :):)

cakalaz arkadasım ıstedıgın turlu yıka motoru hıc problem olmaz tanzıklı syu vur sıl tertemız oluyor ben 1 senedır oyle yapıyorum fırca vurmuyorum tanzıklı su sadece

arkadasım ben 110 120 km hızla 275 yaptım yanı anlıcan en fazla okdar yaktırırsın 275 km su ıcınde cıkartırsın 100 km hızla sabıt gıdersen 320 330 km rahat gıder sen durkalkın fazla var sayalım 300 km ortalama yani km/110 ykr

Son düzenleme:
iç aksamını da aynı sekilde mi yıkıyorsun ?? Grenajları cıkartıp ??? Bu arada kaç gündür msn de yoksun :) Hayırdır ???

granajı cıkarmana ne gerek var tanzıklı su hıc problem yaratmadı hem ben haftada 2 kez yıkarım kendım tanzıklı suyla motorunuda oyle hatta radyatore yag sokucu vurup onuda hafıf uzaktan yıkarım rahat ol yıka

ya benım msnde problem oldu ekle [email protected] bakalım ne olcak

Son düzenleme:
Şimdi baktım shell de süper plus katkılı kurşunsuz benzinin pompa fiyatı (zeytinburnu istasyon) 3,32 Ytl yazıyordu CBR-125 in deposu 10 lt olduğuna göre 33,2 YTL ye doluyor bir depo 1 depo ile 250 km gidiyorsak dediğin gibi 8 günde doldurmak lazım biz ona 6 gün iş için 2 gün de gezme için diyelim otobüse günlük verdiğim para 3 ytl ise 3*8=24 pek fark yok 5-6 ytl için CBR ın sırtından inmem hem NÖTR lambası boşuna mı var sık sık yakarım onu :) Peygamber Vitesi :):)

Hocam daha fazla gider alet. Benim arkadaş 25YTL ile 250+ gidiyor. Full doldurmamak lazım 30 YTL ideal olur. Kaba hesapla 350km yaparsın gibime geliyor. Ben kendi motorumla daha hesap yapmadım ama benimde benzin dibine geldi. Yapacağım bu hafta.

Ayrıca benzin olarak PO'dan 97 oktan alıyorum.:cat:

Arkadaşlar yine sormustum ama bi daha soruyorum :) Motorunuzu nasıL yıkıyorsunuz ??? Ben hafif ıslak beZLe siliyorum ama cok yorucu oLuyor :) Jantları bile bezle siliyorum :queen: insanı sıkıyor belli bi süre sonra :p

Bez olarak ne kullanıyorsunuz? Microfiber bez almayı düşünüyorum. Yanına rötüşlü aparatı ile Turtle Wax cila.

Ayrıca yıkamacıya vereceğim ilk seferinde, sonra kendim başlarım ufaktan.:cherry:

Son düzenleme:
keser arkadaşım senin cbrın mavi ama cakalaz arkadaşımızın ise repsol eğer tazzikli su vurdurursa stickerların sökülme ihtimali var.:cat:

Son düzenleme:
Arkadaslar allah rızası için bana bir kitap verin adı da CBR-125 Kullanma Klavuzu olsun :(:(

CBR-125 beni ekle msn den paylaşım klasöründen yolliyim sana 1 den 109uncu sayfaya kadar var 5 mb civarı bişey

cakalaz gel al benım motoru ugrasma
sana ustune alma parasını da ındırcem soz:p

150 kmh yapalım hemen...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar