Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Super Moderator
Konunun son sayfalarındaki konu dışı mesajlar silinmiş, elvcan kullanıcı adlı üye ortamı geren kışkırtıcı mesajları ve hakarete varan yorumları sebebiyle 3 gün süreyle forumdan uzaklaştırılmıştır.

SATILIK Uygun cbr war mı arkadaşlar aramızda :)

Sayın OLCAN bey ; sonsuz SAYGILAR :)

ben 140 ile giderken cıbır'ın üzerinde bırak fotoyu 10 larca video çektim n73 cep telefonu ile bu okadar zor bir şey değil tecrübeli bir kullanıcı için.
ilk etapta montumun cebini açık bırakıyorum 6.viteste ise rahatlıkla telefonu çıkarıp videoyu çekiyorum ve daha sonra tek elle durdurup cebime atmam yeterli oluyor...
cbr125r ile gördüğüm son hız ise düz yolda (sabiha gökçen havaalanının etrafındaki düz yol)150km/h son hız olarak yaptım düz yolda.
fakat tem otoyolunda geçen yıl Görkem arkadaşım ben 140 ile giderken yanımdan beni geçti ve o zaman 155 km/h görmüştü...

Şimdi anlamış oldum.Ben sizin cbr'ı da bizim dylan ile kıyaslayınca nasıl olur diye düşünmüştüm ama sanırım sizin 6. viteste pek titreşim olmaz.Ben o hızlara çıkabilsem titremekten bırak ibre motorun önünü çekemem de:queen:
Bu arada benim mesajım da silinmiş.Sadece nasıl çektiğini sormuştum.Ben tartışmıyordum yaa:pale:

gösterge bombeli oldugu için acılı gösteriyor yani bişeyi gectkten sonra bi süre daha görmeye devam ediyorsunuz,direkte biraz yüksekse oo epey uzaklasmadan o görüntü kalır orda.arkadas tartısırken bunu hesaba katmamıs sanırım , cakalaz abi sahibinden ilanlarına baktınmı yokmu işe yarar bişey

walla arkadaşlar ben cbr ile yaklaşık 10 derecelik eyimi olan bir yokuşta 140 km hızı görebiliyorum oda max daha gitmiyo motor... nerde bi yokuş görsem kapatıyorum ama en fazla 140km yani full depo ile de denedim depo boşken de ama olmuyo işte olmuyor olmuyor olmuyor:pr:... düz yolda da 120-130 km hızı görüyorum motor da 2200 km de en son sinirim bozulucak titanyum piston takıcam :p

yok zaten piston taktırmaya karar verirsem otomatik olarak açılmış olacak motor deyip iğrenç bi espri yapmak istemiyorum

ama cidden sinirim bozuluyo şu aralar da bi performance düşüklüğü hissediyorum bakalım hayırlısı artık....

elvcan gonderdı çeşme oto
banında 200 basmış bakııın

hava fıltresıne bak belkı bıde servıse goster karburatorde bıslık olabılır ama normal bence

Son düzenleme:
abi yok daha neler ya hiç inanasım gelmiyo aynı motoru kullanmasak neyse tamam da yuh artık... bide standart halidir bu şimdi modifiyeli falan da değil dersin düşer bayılırım artık yapıcak başka bişi yok

arkadasım fotomontaj bu yaguu korkma 5000 kmye kadar 130 140 km hız normal bence

eski resimde ibrenn gösterdigi yerde 140-160 arasnda yukarda gölge izi gbi bişey kalmıs:D

hmm dikkatli bakınca anladım bu ErTech isimli arkadaşımızın fotosu ama iyi montajlayamamış 150 km ibresinin yarısı yok..

Sahibinden.com da beğendiğim bişiler yok :) 3500 den fazla istiyolar haLa ...
Buraya yazdım ki tanıdığım bildiğim birinden alalım motoru :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
150'yi gösteren çizginin yarısı yok:mrgreen: evet yinede güsel:queen:

Sahibinden.com da beğendiğim bişiler yok :) 3500 den fazla istiyolar haLa ...
Buraya yazdım ki tanıdığım bildiğim birinden alalım motoru :)

arkadaşım senide çok mezarcı gördüm istersen üstüne kask, mont, eldiven, ayakkabı, pantolon olmadı bide uyku tulumu hediye edelim (uyku tulumunu kışında kullanabilesin diye yani yanlış anlaşılmasın :p ) ben motora 5750 ytl para vericem sora sen 3500 ytl için çok diyeceksin hadi ordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar