GüzeL kardeşimO saydıklarının hepsi bende mevcut
istemez anlicaan :bounce:
1. si yeni kasası çıktı eski kasa fiyatları düştü ; bu bi gerçek...
2. 2005 model 30 000 km cıbıra kim 3500 verir :bounce:
eee o arkadaşta abartmış biraz 2005 model motora 3500 ytl çekeceğine gitsin bi 70 lik rakı içsin hayabusa fiyatı çeksin... 2005 model için 3500 ytl yazarken sanırım 2 bira biraz da çerez tüketmiş... kafası güzel onun boşver sen onu![]()
Benim bildiğim pert'e çıktığında belirli bir alt sınırdan ihaleli olarak satışa çıkarılır açık arttırma modeli ile...Ardından ihale bittiğinde size bir telefon açılır ve motor şu fiyattan satılacak eğer almak isterseniz öncelik hakkı sizindir der.İster alırsınız ister almazsınız sizin bileceğiniz şey.Ve motorun kasko bedeli noterde görünen para size ödenir diye biliyorum ben...
Sadece benim etrafımdan duyduğum şekilde anlattım doğruluğundan emin olduğum falan da yok...benim bilgim bu şekildedir...Doğrusunu bilenler doğrusunu anlatsın biz de öğrenelim...
ben ekimde 4000 ytl + civarına satıcam biraz beklerse satarım (2008 model siyah şuan 2200 km de)
ultraukala sağol bilgi için.. mus2aktas dostum motorda kasko yok karşı tarafta kasko var .. kaza da suç karşı tarafın .. karşı tarafın sigortası motorun ikinci el değerini verecek ama merak ettiğim tam olarak mı verecek yoksa bir kısmını mı :silent::silent: