Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar konuyu bölmek gibi olacak ama 2 sorum var..
1- farlarım bazen tek bazen çift yanıyor sebebi ne o olabilir, bir temzsızlık söz konusu galiba

2- İstanbulda 35/35w beyaz ışık ampulu alıp takan arkadaş varsa ve ben hesabına eft yapsam bana bu ampullerden gönderebilirmi..

teşekkürler

Görkem bizim farların özellikleri neler ona göre arama yapayım kaliteli bir beyaz ampul almak istiyorum da...xenon alamasak da philips'in beyaz ampüllerini gördüm ciddi anlamda güzel ışık veriyor...

dookie haklı... 12V 35W H4 ampul...
dookie , far ampulunun kısasında problem var , uzun yakarsan yanacaktır. Far ampulunu değiştir... Cıbırda bu kronik sorundur çünkü farlar sürekli yanıyor. Kaliteli bir ampul almanızı tavsiye ederim...

Akın bizim ampullerin yatakları eski tiptir.. .Yani philips'in halojenleri takılamaz. Fakat bir şekilde uyduranlar var , sanırım tırnaklarını yamultup ampulun , takmayı başarıyorlar...
Fakat 55W takarsanız durduğunuzda far'ı 2 dakika açık bıraksanız aküyü bitiriyor. Ben yine 35W tavsiye ederim....
Veya benim eskiden yapacağım birşeyi yapabilirsiniz , tabi elektrikçi arkadaşlara danışmak lazım... Tek tarafa 55W kısa uzun , diğer tarafa sadece uzun...

benmde farlar son 1 haftadır ,bazen tek yanıyo,deviri kökleynce komple gittigi oluyor kabloları kontrol ettm ölctm bi problem yok sanırım ampullerden kaynaklanan bi problem,dookie sen ampul degiştirnce sorun giderse belirtirmisin bende ona göre müdahale edym

tabiii ki, benim memlekette bu beyazlardan bulmam zor, Antalyadan alacağım sanırım. değiştirince yazarım...

Ben aramam.Alacağım zaman giderim mototal'a hem HondaCup'tan dolayı olan indirimimi yaptırırım hem de tanıdıklarım sayesinde olan indirimim ile birlikte en uygun fiyata nakit alırım...Almaya niyetim olsun ilk baştan..Aramama gerek yok...

o zaman sen al bize.biz sana parasını öderiz.son fiyat ne olacakmış bi sor bizim için.:p

merichhh
Merih problem elektrik tesisatından değil ampullerden :wiinkk: Değiştirirsen hallolacaktır. Hatta yanmadığı zaman elinle fara vurduğunda ampulde çıkan kıvılcımı göreceksin... Temassızlık oluyor.

mus2aktas
Arrow da bak... Arrow benim cıbır üzerinde daha çok hoşlaştığım bir egzoz...
Boss egzoslar da çok uygun...

görkem arrow çok pahalı.zaten honda da onu tavsiye ediyo.bir çok honda bayii direkt onu öneriyo.sesi de youtube den dinledim.Bos Egsoz ise fiyatı çok uygun ve sadece 149€ yazıyor.Fakat türkiye distribütörünü hala bulamadım.Yada hangi firmada satıldığını.

merichhh
Merih problem elektrik tesisatından değil ampullerden :wiinkk: Değiştirirsen hallolacaktır. Hatta yanmadığı zaman elinle fara vurduğunda ampulde çıkan kıvılcımı göreceksin... Temassızlık oluyor.

evet farlara vurunca geldigini anladım gecen gün hatta fara vurmaktan ampulün birinn içnden tel koptu ondan sonra ampullerin eskidigini anladım,teskkürler bilgilendirdginiz için.

Kim satıyordu kim satıyordu... Hmm Onur'a bi sormalı... Sanırım Otosever satıyordu...

HONDA OTOSEVER

Honda motosiklet, motosiklet aksesuarları, Alpinestars motosiklet kıyafetleri, AGV Helmets kaskları, F.Fabbri ön camları, ARC Helmets kaskları, BOS Exhaust, Orion topcases, Spear wears, Mine eyewears markalarının toptn ve perakende satışları mağzamızda vardır.

ADRES: Şirinevler Eski Londra Asfaltı, No:17 Bahçelievler/İstanbul-Türkiye

Son düzenleme:
350 çok gibi geldi arkadaşlar.. ben burda ustaya 100 liraya yaptırıcam bir oynama.. amatör işide değil izmirde çok bilinen bi ustaymış.. risk aldkça güzel hayat..

tekrar teşekürler iyi dilekleriniz için..

izmir karamanlarda egsozcu daim usta olması lazım benim duyduğum kadarıyla.ama gitmek pek nasip olmadı.yakın bir zamanda uğrucam.agsozun içine pervane monte ediyormuş.artık nasıl bir işlem oluyosa ?elvcan haberleşelim seninle.izmirde oturan diğer arkadaşlarlada tabiki.

Son düzenleme:
internetten motosıklete yedek parca nerden alabılırım kredı kartıyla yardımcı olurmusunuz arkadaslar km telım koptuda...

saol görkem otosever deyince buldum ben.fakat leo vince'in sesi bos tan daha iyi çıkıyo.youtubeden seyrettim baya.

Ben yarışlarda yaklaşık 20 tane cıbırdan leovince sesi dinledim fakat bence onurun motoru daha iyi ses veriyordu :p

arkadaslar nereden alabılırım netten km telım komus az once fark ettım yardım ole gezmek ıstemıorum
:pr:

cumartesi ehliyet sınawına giriyorum ehliyetimi alıyım direk honda bayine cıbırımı almaya :D honda beat ime weda etmenin zamanı geldi acaba bayi takasa girermi beatimi werip üstüne para wersem ole bısı olabılırmı ?

Ben yarışlarda yaklaşık 20 tane cıbırdan leovince sesi dinledim fakat bence onurun motoru daha iyi ses veriyordu :p

Bos diyosun yane sen.:silent:

cumartesi ehliyet sınawına giriyorum ehliyetimi alıyım direk honda bayine cıbırımı almaya :D honda beat ime weda etmenin zamanı geldi acaba bayi takasa girermi beatimi werip üstüne para wersem ole bısı olabılırmı ?

valla bayiler takasa giriyolar ama elden çıkaracağın motorunun fiyatınıda baya öldürüyolar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar