Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

17 olunca ne oluyo ki görkem abi.. ?? 17 yaşımda şöyle yapsadım şuan şöyle olurdum dediğin birşey varsa söle...ben yapayım :)

Yani ehliyet yaşı olarak söyledim. Demek istediğim genç olmak her zaman yaşlanmaktan iyidir. Boşver ehliyetin şimdi olmayıversin. Ne de olsa olacak ileride.
Neyse ben yatayım artık , iyi geceler.

ii geceler de hani Turkiye'ye gelince msn accaktın da konusacaktık ?? :silent:

bir başka bahara kaldı hayaLLer :p :cherry:

hehehee 2009 yılının ekim ayının 12. gününden sonra ehliyet alabilirim :pama motorum yok neye yarar:salut:

2009-1992=17(alabilirim) :p

Son düzenleme:
GorkeM
Motoru satmanın nedeni sadece ailevi nedenler mi? :pale:
Bu arada iyi fiyat biçmişsin bence normal :wiinkk:

Bende bir gündür yokum baya kaynatmışsınız.Hoş geldin Görkem.Umarım Türkiye tatilin güzel geçer.Motorumu çok fazla satma niyetinde değilim.Ama evet satılık ilanım var.Evli ve bi kız çocuğu sahibi olunca;kendi anne ve babamın baskıları biraz fazlalaştı.Ne kadar anlatırsam anlatayım olmadı.İkna olmadılar.Satmak için,'ilan verdim bekliyorum' dedim.Binmeye dewam ediyorum.

mus2aktas
O da güzel :) Alan çıkmadı dersin :p
Belki ailene de sevdirmelisin motoru. Ben motoru almadan ırın kırın ediyorlardı. Motoru aldım bir baktım annem arkasından inmiyor. Babam zaten eski Norton'cudur. O da arada biniyor. Annem nereye gitsem arkamda. Sonunda motoru tek kişilik yaptım :p Şimdi yine ırın kırın ediyorlar motor almama :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gggööörrrkkkeeemmmm hhooşşşggeeellllddiiinn kuzummm :rendeer:

arkadaslar ben gercekten cok merak edıyorum bu motorların fanları kac derecede acıor bılgısı olan arkadaslardan bılgı lutfen ben hıc duymadım yada hıssedemedım.. :cat:

dostlar nasılsınız uzun suredır ıslerım yuzunden geremıyodum sıteye , bu arada 10 gun once motorla kaza yaptım koprucuk kemıgım kırık kolumu kazadan berı yenı kullanabılıyorum , arkadaslar karanlık yollarda cok dıkkat edın her an onunuze kocaman bır kopek cıkabılıyo ve sonuc güm :( neyse sımdı ıyı sayılırım kolumu yavas yavas kullanmaya basladım verılmıs sadakamız varmıs kendınıze ii bakın gorusmek uzere

arkadaslar ben gercekten cok merak edıyorum bu motorların fanları kac derecede acıor bılgısı olan arkadaslardan bılgı lutfen ben hıc duymadım yada hıssedemedım.. :cat:

Kaç dercede bilmiyorum ama ben iki gün önce fanı çalıştırdım dayımın düğününde konvoya motorla girdim hararet çubuğu kırmızıyla son çizginin arsındaydı ve fan çalıştı ama 1 dk filan çalıştı hemen kapandı

Termostata bakmak lazım. Otomobillerin 95 derece diye biliyorum. Hiç su kaynatan cıbıra raslamadım. Cıbırın soğutması oldukça iyi.

dostlar nasılsınız uzun suredır ıslerım yuzunden geremıyodum sıteye , bu arada 10 gun once motorla kaza yaptım koprucuk kemıgım kırık kolumu kazadan berı yenı kullanabılıyorum , arkadaslar karanlık yollarda cok dıkkat edın her an onunuze kocaman bır kopek cıkabılıyo ve sonuc güm :( neyse sımdı ıyı sayılırım kolumu yavas yavas kullanmaya basladım verılmıs sadakamız varmıs kendınıze ii bakın gorusmek uzere

gecmiş olsun evet karnlık yollarda bende pek cok vaka atlattım,dediğiniz gbi verilmiş sadakanız varmıs tekrar gecmiş olsun

benimki hiç çalısmıyo heralde yada cok sessiz olabilr,seyir halindeyken motorun sesinede dikkat ederim ama hiç fan sesi gbi bişeye rastlamadım 2 yıldır :)

bide acaba bu motorlar radyatör suyunu hiç eksiltimiyormu,arabalarda bi miktar azalma oluyor belli arlaklarda,motordada oluyormu acaba???

Son düzenleme:
honda beatcıyım cbr125 gecce ne gıbı zorluklarla karsılasırım kullanımı zormu ehlıyetımıde alcam bana bıraz bılgı werırsenız sewnırım :)

honda beatcıyım cbr125 gecce ne gıbı zorluklarla karsılasırım kullanımı zormu ehlıyetımıde alcam bana bıraz bılgı werırsenız sewnırım :)

pek bi zorlukla karsılasacagını sanmıyorum mesela bana bu güne kadr 1 kişi bile söyle kullanılıyor diye göstermedi kendim calıstırmasından yürütmesine kullanmasına kadr derken tamamen kendim ögrendim,kagıt üzerndeki tekniklere calıstm 2 seneden fazla oldu cok kötü havalar haric her gün motor kullanırım hiç bir kötü hadise yasamadım,yani sudurki hiçbir zorlukla karsılamayacagına emin ol fakat zamana ve sabıra ihtiyacın olucak cünkü bu cıbır ilk zamnlarda süprizlerle dolu olabiliyor o yüzden 1 ay kadr bi süre düzenli calısman gerekebilir daha önce motr kullandgn içn max 1 ay tanıman içn vitese alısabilmen yani,cok konustum galiba:) umarım bilgilendirici olmustır saygılar ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar