94'lü müsün 2008-1994 = 14 malesef ...
r:
94'lü müsün 2008-1994 = 14 malesef ...r:
94'lü müsün 2008-1994 = 14 malesef ...r:
93'lü müsün 2008-1993=15 malesef
Aynı kaderi paylasıyoruz ama ben biraz daha şanslıyım
arkadaslar ben gercekten cok merak edıyorum bu motorların fanları kac derecede acıor bılgısı olan arkadaslardan bılgı lutfen ben hıc duymadım yada hıssedemedım.. :cat:
arkadaslar ben gercekten cok merak edıyorum bu motorların fanları kac derecede acıor bılgısı olan arkadaslardan bılgı lutfen ben hıc duymadım yada hıssedemedım.. :cat:
dostlar nasılsınız uzun suredır ıslerım yuzunden geremıyodum sıteye , bu arada 10 gun once motorla kaza yaptım koprucuk kemıgım kırık kolumu kazadan berı yenı kullanabılıyorum , arkadaslar karanlık yollarda cok dıkkat edın her an onunuze kocaman bır kopek cıkabılıyo ve sonuc gümneyse sımdı ıyı sayılırım kolumu yavas yavas kullanmaya basladım verılmıs sadakamız varmıs kendınıze ii bakın gorusmek uzere
honda beatcıyım cbr125 gecce ne gıbı zorluklarla karsılasırım kullanımı zormu ehlıyetımıde alcam bana bıraz bılgı werırsenız sewnırım![]()