Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bana uyar akın kardeşim ama grenaj sorunum var ve hala devam etmekte :) ama grenajsız da gidior bu motor :)...perşembe günüde ehliyetimi alıyorum benden ok tabi tatil günüme denk gelirse....çalışan bi amele olduğum için

Kusura bakmayın geç cvp yazıyorum..Dün gece kumla'daydım İzzet kaptan'a gidemedim...Şöle bir düşüncem var...GSR kullanıcıları ortak bir organizasyon yapmışlar görüm 19 tane GSR vardı...Biz de sanırım böle bir organizasyon yapabiliriz.Ve daha da kalabalık oluruz...Motoru aldığım ilk gün Bursa'ya İskender yemeğe ve Uludağ'da serinliğin keyfini çıkarmaya gelmiştik İstanbul'daki arkadaslarım ile GÖRKEM_ERTECH ve Bursa'dan Okan ile...Yine böyle bir Yalova Bursa Turu atabiliriz ne dersiniz?Yazın tatilde?Bir haftasonu hatta çadırlarımızı da alır bir gece konaklamalı koskoca hafta sonu gezeriz...

sen bu mesajı yazarken ben kumlanın ilerisinde balkon die bi mekan var.orda yemek yiyordum.şiddetle öneririm.

taaa eskten geldim kimse yoktu.turuncu jantlı cıbır.hatta iki tur attım gemlik kumla arası.sonra baktım kimse yok geri döndüm.iptalmi oldu gezi.yoksa tek sazan benmi çıktım.bu arada sertaçların durumu nasıl??

cmt günü tekne turu var diye bi tur attım o taraflara doğru ama kimse olmayınca geri döndüm

cumartesi akşam 20'de Güzelyalı Kiremit İskelesinden kalktı gemi...Kumla ile gemlik civarlarını dolaşacaktı ama yolcu alıp bindirme yapmayacaktı yane.Yanlış anladınız sanırım beni..Ben de cumartesi akşamüstü Kumla da idim...Pazar 17civarı yola çıktım...Ve Bursa'ya geri döndüm...

arkadaşlar herkese merhaba.. dün cbr 125 i yaklaşık 150-200 km test etme fırsatım oldu.. fazer a artçı olduktan sonra cbr a binince biraz garipsedim motoru.. neyse efendim güzelyalı da motorun üstüne oturdum 1600 küsür km cup motora bindikten sonra (malum vitesleri ters) vitesleri azıcık karıştırdım :mrgreen::mrgreen: . neyse durumu çaktırmadan düzelttim malum grup sürüşü yapıcaz.. ilk 10 km motora alışma süremdi pek ters durum yaşamadım.. mordoğana giderken virajlı yollarda motoru yatırmaya çalıştım.. yok ince lastik.. yok bisiklet.. yok bu motorla viraja girilmez vs.vs.... diye okuduğum yazıların hepsinin yalan olduğunu öğrendim :cherry: tabi mermer gibi asfaltta motoru yatırmaya çalışırsan yeri öpersin o ayrı mesele :bounce: tek kötü tarafı grup sürüşünde araç sollamak için gaz açtığında pek bi işe yaramaması birde benm gibi cup motora binip biraz atraksiyon yaşayım derken 5. viteste 10.000 devirde araç sollarken yanlışlıkla 4. vitese atmam ve motorun kıç savurması gibi bişi yaşamam ile anında debriyaja asılmam ve motoru boşa alarak aracı sollamam gibi komik bir durum yaşamam da var ayrı bişi :cherry:.. tabi aynı olayı 600 cc ile yaşasaydım başıma ne gelirdi kim bilir :pr::pr::pr: birde sürekli rampa çıkarken önümdeki er 5 in 2. viteste değişken devir aralıklarında ilerlerken benim sürekli 2-3 .. 2-3 şeklinde vites değiştirip durmam ve bu duruma sinir olmam tabi en sonunda dayanamayıp virajlı köy yollarında er 5 i tokatlamam malum sürücüsünün ilk motoru viraja da yatmıyor çok nazik kullanıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen: vel asıl kelam bu motor başlangıç için güzel bir seçim yanlız yedekparça fiyatlarını göz önünde bulundurup ona göre kullanın derim ben de ikinci el cbr 125 düşünüyorum paramı biraz daha biriktirip herhalde sezon sonu alırım inş .. motorlarınızın kıymetini bilin çünkü çok az yakıyor ve orta soluklu gezilerde rahatça 100-120 km arası hızlarda ilerleyebiliyor birde motordan anlamayanlar vışş mötöre bak yaw diyor.. herkese keyifli sürüşler sıkılmadan okuduğunuz için tşk ederim :rendeer::rendeer:

hERkEze SeLaM aRKaDaşLaR ...[MEDIA]http://www.bialem.info/DENEME1.wmv[/MEDIA]

Son düzenleme:
big_7850567_80868_4nuh066.jpg

Yok cnm :cyclopsan :cyclopsan

Bu kadar da olmaz... :cyclopsan:cyclopsan

Kask ve mont aynı :cyclopsan

Bende giydiklerimden soğudum bir anda :p

benim motora ne zaman taktınız koruma d:cherry:emirini:):):mrgreen: garaja koymaya gelmiyo motoru ya:mrgreen:

çok çirkin dursa da düşünce harcanıcak 1000 ytl civarı parayı engellemesi açısından iyi:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet çok kötü görünüyor olabilir ama gönül rahatlığı ile binmek açısından çok da abes değil gibi :) para var imaj var ::155::

ben bunu benim titan varken yapmıştım ona birazda olsa yakışıo koruma demiri ama bu cıks olmamış :) granajlar motoru koruo zaten :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar