Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ilginç:)
kişisel farklılıklar diyelim..
ama benim çvremde cbr kullanan insanlarda bunu söyler..

:cat: evet benim cevremdekilerde aynı seyi soylüyorlar ama okadarda rahatsız edici bişi olmasa gerek:wiinkk: sonunda "r" olan bi makina kullanıyoruz sonucta okadarda kıpraşım olsun:p

ya bu fan akkında bende dertlıyım fanın calıstıgını duyamadım hıcc ama hareret acaba kacta acıyorkı fan bılgısı olan varmı bu konu hakkında

benim titreşim değilde motorun oturuş pozisyonundan dolayı kollarım ağrıyor uzun süre kullandığımda..:cat:

bugün motoru aldım arkadaşlar, yanlız 2 sorun çıktı karşıma...
1. motor boşa (N) geçmiyo bazen
2. durduğum zaman bazen stop ediyo

direk servisemi gidiyim ne diyonuz?

Son düzenleme:

motor boşa geçiyodur ama senin biraz viteslere alışman lazım bende ilk bindiğinde hemen boşa alamıyodum.biraz süre geçince alışırsın.
stop etmesiyle ilgili rolantiye bi bak istersen 1.500-1.600 gibi bi devirde olması lazım rolantinin.

motor boşa geçiyodur ama senin biraz viteslere alışman lazım bende ilk bindiğinde hemen boşa alamıyodum.biraz süre geçince alışırsın.
stop etmesiyle ilgili rolantiye bi bak istersen 1.500-1.600 gibi bi devirde olması lazım rolantinin.

tşk ettim verdiğin bilgi için.... 50 km yaptım ondan sora stop etmiyo +vites kendine geldi oda artık boşa geçiyor kendiliğinden düzeldi.

mevlutgs.... 0 aldım.

Son düzenleme:

hayırlı olsun 2. sorun ıcın bısı dıyemem ama 1. sorun bendede vardı zamanla gectı kullanımla alakası yoq gercekten bosa gecmıodu babam bosA gecmeyınce motoru ılerı gerı oynat oyle yap demıstı deneyınce ooldgunu gordum sende oyle yap nedenını bılmıom ama zamanla gecer dıslıler zıncıremı alısıo noluo bılmıom

şanzımanla alakalı durmadan önce boşa takarsanız bi sorun olmaz onada alısınca çocuk oyuncağı gibi olur zaten;)

esp

Arkadaşlar bende kısmet olursa bu yaz cbrcı olcam :D Aslnda ılk duyumlarıma göre kanuni 200 racer alacaktım ama bu gün 1000rr ı olan bı abımın tavsıyesıyle bu motorla tanıştım ve kesın kararımı verdım ınşallah en yakın zamanda yollarda olcam :D bı de sorum olacak sızlere ben değıştırmek ıstesem arka lastık ve bı egsoz bana kaça mal olur ?

evet arkadaşlar uzun zamandan beri giremiyordum;

özledim walla :D

bikaç resim ekliim topik renklensin;(bnm makine)

Lütfen ekleyeceğiniz fotoğrafları 640*480 boyutları içerisinde tekrar yükleyin.
olcan138

selam arkadaslar bende honda today var 650 km de acaba today+1-1.5 milyar verip bir cbr alabilir miyim?

teşekkür ettim dynner... allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah

bu arada aklıma gelmişken... 1 honda cbr 125-r almak isteyen arkadaşlar motorun sesi tatmin edici 1 ses değil aksine çok sessiz çalışıyor dolayısı ile trafikte sessiz motor farkedilmesi zor motordur... ya yüksek devir basmak gerekiyo yada sizi farkedebilecekleri yeterli sesi çıkaran bi eksoz almanız gerekebilir... bi motor tamircisi arkadaş ile konuştum ismini şuan hatırlayamadığım bi eksoz markası söyledi fiyatı 1500 ytl civarı ve motora 2,5 hp güç sağlıyormuş yani komple eksoz, manifoltuyla birlikte yani... tabi bu modifikasyonları yapmak için 0 alan arkadaşların 1000km yapmaları gerekiyor.

Son düzenleme:
1500ytl mi egsoz o biraz sallamış sanki...komple sıralı 4silindir egsozu fiyatları neredeyse o civarda :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar