Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaslar bende honda today var 650 km de acaba today+1-1.5 milyar verip bir cbr alabilir miyim?

Naptın sen ya.bizim cıbırların piyasasını hepten yerlere döktün...today+en az 3000ytl'yi gözden çıkarman gerekiyor...Sıfırı bildiğim kadarıyla 2150.CBR'ın sıfırı da 5550ytl...En kötü ihtimal ile 3000ytl yane...

today 1000 ytl saysak(şirinliğinden o kadar yüksek verdim:)) yine en azından 2500 ytl koyman gerek bence..
alım satım bakımı zart zurt pürt derken yine 3000 ytl gerekir..

merhaba; Darkkiller motosikletin hayırlı olsun.güzel görünüyor.eksoz değişikliği bu motorda pek mantıklı bi seçim değil.güle güle kullan

oyoyoyoyyy hayırlı olsun bakalım:)siyahınında carizması ayrıbea abicim:)

ama unuttuğunuz bişey var 450-500 euro olabilir o ogsozların fiyatı ama siz kendiniz takabiliyosanız o fiyat. bunun birde işçiliği var onu unutuyoruz sanırım. yada o bana fiyat veren arkadaş uçmuş olabilir bi ara gidersem sorarım.

bu arada hayırlı olsun diyen arkadaşlara tşk ederim.

sence dunyanın herhangı bı yerınde egsoz takmaya 250 euro alınırmı..
belki ferrari fabrikasında:) şaka yapıyorum tabi..
ama cbr için dynolarını gördüğüm hiç bi egsoz 2.5 hp üretmiyordu..
hiç adını duymadığımız bi egsoz olup 2.5 hp üretmesi garip..
ki akının dediği gibi o paraya 4 silindir egsozları alınıyo..
çift egsozlu 4 egsoz çıkışına giren egsozlar bunlar..
dolayısıyla sallama var ortamda biraz bence..

sence dunyanın herhangı bı yerınde egsoz takmaya 250 euro alınırmı..
belki ferrari fabrikasında:) şaka yapıyorum tabi..
ama cbr için dynolarını gördüğüm hiç bi egsoz 2.5 hp üretmiyordu..
hiç adını duymadığımız bi egsoz olup 2.5 hp üretmesi garip..
ki akının dediği gibi o paraya 4 silindir egsozları alınıyo..
çift egsozlu 4 egsoz çıkışına giren egsozlar bunlar..
dolayısıyla sallama var ortamda biraz bence..

walla ben söyleyenin yalancısıyım en kısa zamanda gidip öğrenicem bulursam linkte eklicem söz.

hatta bi parça daha ekleniyo yaklaşık 1 beygirde o veriyomuş, böylece 250cc gibi bişey oluyo motor dedi ama o kadar para verilirmi bu motor için orası da sana ve bütçene bağlı da demişti ama benim isim hafızam aşırı zayıftır adları aklımda kalmadı işte ne yapim :)

Son düzenleme:
walla ben söyleyenin yalancısıyım en kısa zamanda gidip öğrenicem bulursam linkte eklicem söz.

hatta bi parça daha ekleniyo yaklaşık 1 beygirde o veriyomuş, böylece 250cc gibi bişey oluyo motor dedi ama o kadar para verilirmi bu motor için orası da sana ve bütçene bağlı da demişti ama benim isim hafızam aşırı zayıftır adları aklımda kalmadı işte ne yapim :)

bizim cbrda o kadar güç artırırsa o egzos büyük sslerde kaç bg güç verir acaba merak ettim şimdi.:)

dediğin gibi toplam 3-4 beygirlik guc artısı olsun 250cc yerini tutsun şahsen motoru aldıgımda ben taktırırım ama bende pek inanmıyorum yani cbr125 gibi bi motor için ozel uretilmiş bi egzoz hemde 1 milyar

ahhh ahh içim yanıyo yaw.bende istiyorum almak ama gırtlağız:S piyango oynuyoprum çıksın alacam inşallah:)

17 hp getireceğini sanmıyorum..
ama bilmediğim için kesin bişi söylemiyim..
bılgılerı bulup koyarım..
örnek olarak..
cbr 1000 rr 08 için dyno rakamları..
170.6 @ 12290 beygirden 174 @ 12310 beygire yukselmıs..
17 hp..
..
.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Honda Cbr 125 in yaz kanpanyası varmış.Fiyatı 3,600 Ytl ye çekmişler Fabrikasyon Çıkışı Siyah olanı varmı? Yoksa bizmi boyatıyoruz.Yarın inş. almaya gidiyorum (aksilik olmassa)

yaz kampanyası hakkında biraz daha bligilendirebilirmisiniz..... bende almak istiyorum... irtibat kurabileceğimiz adtreş veya tlf numarası

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Honda Cbr 125 in yaz kanpanyası varmış.Fiyatı 3,600 Ytl ye çekmişler Fabrikasyon Çıkışı Siyah olanı varmı? Yoksa bizmi boyatıyoruz.Yarın inş. almaya gidiyorum (aksilik olmassa)

o kampanya thunder 150 . arora. yuan kuba modellerı ıcın olmasın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar