Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bursa Hatırası
dscn3061oa1.jpg

Kafasız cıbır
moto0252ij8.jpg

Bahar temizliği
0603071751ow1.jpg

0603071657nz7.jpg

Motoru yüklemek
gezi22on8.jpg

Mışıl mışıl... zzzzzzzz
yatmakuf3.jpg

1 km tarla sürmek
toprakanayi0.jpg

Son düzenleme:
Görkem abi foto paylasımın için tesekkurler her bu topice baktıgımda diyorum cbr 125 tam bnm motorum burdan çıkınca daha farklı :p :queen:

Motoru nası yıkıyosunuz yaa :) Ben bişi olur diye hep bez ile siliyorum ama yine de tam temizlenmiyo :p Nası temizlediğinizi bi söyleyiin da :p

Motoru nası yıkıyosunuz yaa :) Ben bişi olur diye hep bez ile siliyorum ama yine de tam temizlenmiyo :p Nası temizlediğinizi bi söyleyiin da :p

Bu konuda sapık biri olarak cevaplıyım.

Motora su tutunca bişi olur diye bende tutmuyodum ama Görkem bişi olmaz dedi bende dayadım suyu.Ama tazzikli su tutma stickerları söküyo haberin olsun.

Su tut üstünde çamur yada kum tanesi kalmasın ki bezle silince boya zarar görmesin.Su tuttuktan sonra ben son kez ıslak bezle bi daha üstünden geçip sonra kuru bezle siliyorum.Motor sıcakken yıkamamaya çalış bi de su kireçliyse iyice kurula sonra iz kalıyor.

Eğer ki senden benim gibi sapıksan geri kalanını da anlatabilirim ama normal temizlik için bu kadarı işini görür.

En güzeli , oto deterjanı ve sünger aslında... Bir kovaya bir ölçek oto deterjanı dökün... Süngerle köpürtün ve bol suyla süngerle sabunlayın... Sonra temiz suyla durulayın. Sonra bezle silip kurutabilirsiniz :cherry:

ewet bende gorkemın dediği gibi yapıyorum fırça çiziyo

Görkem Ön camı nerden almıştın sen?

Son düzenleme:
En güzeli , oto deterjanı ve sünger aslında... Bir kovaya bir ölçek oto deterjanı dökün... Süngerle köpürtün ve bol suyla süngerle sabunlayın... Sonra temiz suyla durulayın. Sonra bezle silip kurutabilirsiniz :cherry:

Jessica Simpson gibi:queen::queen:

BeYfaFırça yok fırça nerden çıktı ya sakın fırça sürmeyin boya kötü oluyo öyle.Çizmiyecek yumuşak bezlerle silin.Ben bi tane bez aldım süper bişey gitarı silmek için kullanıyodum sonra keşfettim motorda da süper oluyor kutuda satılıyor ve kutudan çıkardığınız da her zaman nemli oluyor ama kutusuna koymazsanız kuruyor ve suda bekletmek gerekiyor Magic Towel diye bi meret.

Juba
Evet Jessica gibi... :cherry:

BeYfa
Mototaldan... Ama o zamanlar sınırlı sayıda getirmişlerdi cıbırcup için... Bir ara sor istersen var mı yok mu...

Son düzenleme:
gorkem sen kuyruğu grenaj dokumu yapan biyerdemi yaptın yoksa hazırmı aldın.
huggerii9.jpg
[/URL][/IMG]
bende boyle bi kuyruk altı camurluk yaptırmak istiyorum.dokum işi nerde yapilir biliyormusun.

Herkese Slm!

Merhabalar onr.sual sayesinde bulaşan hastalığımı gidermek adına 24 Haziranda ilk motorumu aldım. Herkese selamlar...

hayırlı olsun kardeş.

bu haftasonu ebay'den aldığım yeni siyah siperliği taktım cbr'ye. o kadar zor ki sökmesi kafayı komple önteker üzerine indirdim resmen. orjinale göre biraz daha yüksek 1.5 cm kadar. resim çekmeyi unutmuşum en kısa zamanda eklerim.

hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin.. devil egzosun var:cat:
sesi nasıl merak ettim şimdi.:silent:

spawnem
Atatürk sanayi 2. bölümde yusuf usta vardır... Ona bir sor.

DnZz
Güle güle kullan. Onur neler yapıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar