Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şanzıman kitlerse arasına motorun bi 500ytl sıkıştırsan kafidir sanırım :mrgreen: Umarım garantisi bitmemiştir :)

m_Ali
Eğer imkanın varsa motoru ümraniyedeki D&B motora göster...
Zaten buluşmalara geldiğinde ben motoru test eder söylerim durumu...
Bana da 4.000de mi ne balatan sıyırıyor demişti ustalar... Şu an 15.000deyim sorunsuz... Ustalar bazen usta olmayabiliyor.
Balatan eğer bitmeye yakınsa şu şekilde anlarsın...
1- 2. veya daha yüksek viteste gaz vermeden debriyajı bırak... stop etmiyorsa;
2- Motoru yine yüksek vitese alıp ön tekeri kaldırıma daya , debriyajı yavaş yavaş bırak , eğer motor yinede stop etmiyorsa;

debriyaj balatan kesin bitmiştir.

Zaten debriyaj balatan sıyırıyorsa yolda giderken kesinlikle anlarsın.
Debriyaj balatan giderse şanzumana birşey olmaz... motor vitesteyken boşa devir çevirir durur , gitmez... Eğer gitmeye yakınsa da ara sıra; mesela devir yükselirken motor hızını korur devir bir anda çok hızlı yükselir , yani kaçırır...

arkadaslarr motor canafarr masallah dün bi çıkıpp 2 kişi hız denemesıı yapimm dedımm ne görimm bir bastıkk arkadann hafıf rüzgar esıyorr bizin canafarr 135 gördü yatmadann yatsakk kım bılırr kaç görecekk
şaşardımm yavv hem 2 kişi bu normal hız mıdırr görkem yoksa daha da görebılırmıyımm valla 135 i 5. vitestee gördümm 6 ya çakmadımm bile masallahıı vaa

arkaamdakı dee aynı ybr nın arkadasında nasıl duruluyoo ya dimdikk öle durduu

hastayımm sana cbr :D

valla benim motor düz yolda tek kişi 130 u 1km geçmiyo ama ne yapalım ben onu öyle kabullendim..:mrgreen:

6.viteste zaten genelde daha fazla hizlanma olmuyo
6.vites ekonomi vitesi
7000 devir 6.vites 90 100 arasi
super:D

bende zaten fazla basmayı sevmiyorum 6. viteste 100 le motor rahat rahat gidiyo...:cat: bastığım zaman bende yoruluyorum motorun üstünde rüzgar falan....

Ya Bu Motorun Asil Hizi Ne Kadar Ben Bu Motordan Gelcek Sezona Almayi DÜŞÜnÜyorum Ama 100 120 Km De Falan Motor Zorluyosa HİÇ Gerek Yok Dİmİ 5,,500 Ytl Ye Daha Rahat Motorlarda Alinabİlİr Herhalde Neyse Bİraz Bİlgİ Verİrsenİz Sevİnİrİm

arkadaş avrupayı gezdi motorla ...
hein gericke deri mont 45 euro tankpad 20 euro
bende indirimden 300 milyona deri mont aldım diye seviniyordum...
bayadır girmiyordum bu foruma
her nekadar bizzat tanımasam da buradan yazıları aracılığı ile takip ettiğm herkese selamlar ...
cbr 125 rules

selamlar lindenbaum..

gorkem filtren(miz) geldi haberin olsun..
son hizi soran ark biraz arastir bulucan..

özgür gelin de yorumlarınızdan sora ben de bulayım bi yerlerden filtre bari...Ya da görkem motoru satarken onunkini otlanayım :)

o filtre coktan alindi ve satildi bile:D
sen merak etme..
giderken satmazsa gizlice calicam motordan :D

GorkeM
Bazen 4 yada 5 inci viteste giderken bi alt vitese iniyo kendiliğinden bi arkdaşta YBR 125 var onu kullandım onun vitesleri çok düzgün atıyo ben gaz veriyorum devir saati hemen yükseliyo ikiye atıyorum cak cuk sesler geliyo neden böyle oluyosa anlamadım.
Ümraniye çok uzak kalıyo bana bahçeşehir tarafındayım ben en yakın otosever var. Bi sefer gittim kartını verdi 1 hafta sonraya randevu veriyoruz ona göre ara filan dedi. Benim motoru ilk sahibi ordan almış Servisler gelen motorlara hangi işlemler yapıldı kayıt ediyomu sorsam ordaki ustaya motorun geçmişi hakkında bilgi verir mi ?

arkadaşlar slm benimde cbr 125im var repsol belki forumda vardır cevabı ancak 447 sayfa dile kolay denk gelmedi yani!soracağım 2 soru var
1)racing makinaların o arkalarına taktığı ayakğı o ters u gibi olan sehbayı nerden alırım cıbırım için istiyorum
2)birde rengine uygun elcik arıyorum (repsol)
şimdiden sağolun

oneblood; duronun ebatları kaç dedin? 120 lik resmi varmı

HF_297_1.jpg
bundanmı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar